Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 MARTIE. Capricornii trebuie să aibă mare grijă la…

HOROSCOP 1 MARTIE. Capricornii trebuie să aibă mare grijă la…

De: Cancan 28/02/2017 | 23:05
HOROSCOP 1 MARTIE. Capricornii trebuie să aibă mare grijă la...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Marte, planeta ce te guvernează, se află în opoziţie (aspect stresant) cu Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii, ceea ce te poate face să exagerezi, să rişti, să pui paie pe foc în situaţii deja tensionate. Ca atare, nu da curs pornirilor de moment, fii mai cumpătat şi mai rezervat şi încearcă să gândeşti de două ori înainte să acţionezi. În acelaşi timp, eliberează surplusul de energie cu care eşti încărcat prin sport sau printr-o activitate care să te solicite din punct de vedere fizic.

Taur – Luna se află astăzi în conjuncţie cu planeta ce îţi guvernează semnul zodiacal, Venus, ceea ce îţi poate conferi o stare de nelinişte, emotivitate crescută, dispoziţie oscilantă şi nehotărâre. Aşadar, lucrează mai mult cu tine însuţi, nu răspunde imediat stimulilor ce vin din exterior şi armonizează-te prin activităţile care ţie îţi fac plăcere. O seară într-o companie plăcută, un film bun sau o carte, o plimbare în aer liber sunt acţiunile potrivite pentru a te detaşa de ceea ce simţi.

Gemeni – Mercur, planeta ce îţi guvernează zodia, se află în semnul Peştilor, aspect astrologic care te poate face mai visător, mai cu capul în nori, mai sensibil şi mai empatic cu cei din jur. Fii cu băgare de seamă la ceea ce simţi, multe din stările pe care le regăseşti în tine nu sunt ale tale, ci sunt preluate de la cei cu care te întâlneşti. Ca atare, este indicat să pui accent mai mult pe propria persoană şi să nu te încarci cu problemele, durerile sau energiile altora.

Rac – Luna se află în semnul Berbecului, alături de Marte, Venus şi Uranus, aspect care îţi poate influenţa starea de spirit – eşti mai impulsiv, mai agresiv în gesturi şi exprimare, mai repezit şi mai nervos decât de obicei. Este bine să nu dai curs primelor sentimente ce îţi apar şi să te temperezi un pic, mai ales în relaţia cu colegii de la locul de muncă şi cu superiorii, deoarece rişti să tensionezi unele legături.

Leu – Conjuncţia Soarelui, planeta ce îţi guvernează semnul zodiacal, cu Neptun, planeta spiritualităţii, a iubirii universale, dar şi a iluziilor, îţi poate aduce în atenţie noi idealuri, speranţe, vise, dar şi o desprindere de realitate, care te poate induce în eroare în faţa deciziilor pe care le ai de luat. Aşadar, încearcă să te menţii şi cu picioarele pe pământ şi să verifici dacă ceea ce îţi doreşti nu este decât o fantasmă care nu se poate realiza.

Fecioară – Datorită prezenţei planetei Mercur, cea ce simbolizează comunicarea, în domeniul partenerului de viaţă, este posibil ca în următoarea perioadă să porţi unele discuţii importante cu acesta. Dacă aveţi probleme de lămurit sau chestiuni nerezolvate, acum este un moment potrivit pentru a le aduce în prim plan şi a le analiza sau, în caz contrar, puteţi ajunge la unele concluzii importante ce privesc viitorul vostru.

Balanţă – Cuadratura (aspect stresant) dintre Lună şi Saturn îţi poate aduce astăzi unele impedimente în echilibrul dintre muncă şi familie – ori nu ştii încotro să te împarţi, ori cum să le împaci pe amândouâ, ori una o va influenţa pe cealaltă. Este important să nu acţionezi impulsiv, să nu înclini spre una în mod deosebit, ci oarecum să le faci faţă amândorura. Totodată, nu exagera în relaţia cu partenerul de viaţă, este posibil să ajungeţi la unele discuţii în contradictoriu.

Scorpion – Aglomerarea de planete din zodia Berbecului se formează pe casa muncii, a serviciului şi a rutinei zilnice, descărcând o mare energie. Este indicat să nu te grăbeşti în ceea ce faci, să nu îţi asumi riscuri şi să faci totul în paşi mici şi siguri. În domeniul iubirii, ai putea petrece o seară minunată alături de partenerul de viaţă, în care să vă setaţi noi planuri de viitor şi în care să discutaţi despre voi mult mai profund şi mai sentimental.

Săgetător – Conjuncţia dintre Lună şi Venus îţi poate aduce un nou proiect sau o nouă activitate la locul de muncă, de pe urma căreia să ai de câştigat în viitorul apropiat. Urmăreşte oportunităţile şi dă dovadă de implicare totală în ceea ce faci. O întâlnire cu gaşca de prieteni sau cu un amic cu care nu te-ai văzut de ceva vreme îţi pune zâmbetul pe buze şi trasează o perioadă în care ieşirile în oraş sau evenimentele mondene te încântă mult mai tare.

Capricorn – Opoziţia dintre Jupiter, planeta expansiunii şi Uranus, cea care aduce neprăvăzutul, te poate îndemna să nu apreciezi corect unele cheltuieli şi, ca atare, să faci unele plasamente nesăbuite. Ai grijă de portofel şi încearcă să fii mai cumpătat. Concentrează-te mai mult pe familie, pe relaţia cu membrii apropiaţi şi pe activităţile domestice – următoarele luni vor fi importante în acest sens, mai ales că vor fi multe decizii de luat!

Vărsător – Conjuncţia dintre Mercur, planeta ce în horoscopul tău general guvernează iubirea şi partenerul, cu Nodul Sud, linia destinului karmic, îţi poate aduce unele tensiuni la nivelul cuplului – o lecţie de învăţat, o decizie radicală sau o disensiune care planează de mai mult timp. Încearcă să extragi ceea ce este mai important din această experienţă, să înţelegi esenţa situaţiei şi să corectezi ceea ce ţi se sugerează.

Peşti – Mercur, planeta raţiunii şi a comunicării, tranzitează semnul tău zodiacal, aspect care în următoarea perioadă de câteva săptămâni te ajută să fii mai extrovertit, să îţi pui mai multe întrebări, să fii mai curios şi să înveţi mai multe, dar şi să exprimi ceea ce gândeşti la un nivel mult mai ridicat. Profită de acest moment pentru a discuta ceea ce te frământă, pentru a-ţi exprima părerile şi pentru a te face remarcat la locul de muncă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi au chemat de urgență forțele de ordine
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet