Acasă » Horoscop » HOROSCOP 10 IULIE. Berbecii este bine să se tempereze!

HOROSCOP 10 IULIE. Berbecii este bine să se tempereze!

De: Cancan 09/07/2017 | 23:38
HOROSCOP 10 IULIE. Berbecii este bine să se tempereze!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este bine să te temperezi în faţa situaţiilor în care eşti criticat sau în care ţi se reproşează ceva, să te abţii de la replici tăioase sau de la stări conflictuale, să nu fi incisiv. Dacă ai anumite frici legate de viaţa profesională, alege corect, fii prudent şi aşteaptă cele mai bune oportunităţi. Există şi nevoia de a coopera, de a lăsa de la tine, de a face unele compromisuri pentru a finaliza totul cu o reuşită.

Taur – Vrei ca cei din viaţa ta să facă anumite schimbări, să se schimbe, vii cu pretenţii exagerate, ceea ce nu va cădea tocmai bine în sufletul celor dragi. Este bine ca mai întâi tu să îţi schimbi atitudinea, să priveşti şi din alte puncte de vedere şi să renunţi la încăpătânare, fiind şi flexibil. Pentru a menţine echilibrate relaţiile din viaţa ta, canalizează-ţi în mod conştient toată puterea interioară.

Gemeni – Îţi doreşti cu nerăbdare să rezolvi mai multe situaţii problematice din viaţa ta, mai ales pe cele cu bătaie lungă, dar pentru asta nu trebuie să te grăbeşti, să exagerezi sau să nu îţi asculţi şi inima, care îţi va dicta ceea ce este bine sau ce este greşit. Retrage-te acolo unde eşti prea solicitat şi epuizat şi încarcă-ţi bateriile pentru a funcţiona la parametri maximi. Este imposibil să faci faţă tututor.

Rac – Eşti foarte inventiv şi creativ, ceea ce te face să ieşi la înaintare cu multă iniţiativă şi hotărâre. Poţi defini mult mai repede ceea ce îţi doreşti, ca atare poţi persevera foarte mult în această perioadă. Realizează şi ceea ce a fost în aşteptare până acum, vei obţine satisfacţia unui lucru bine făcut! Eşti pe drumul cel bun, aşadar fă alegerile corecte pentru tine şi ai încredere în propriile forţe.

Leu – Gândeşte-te la viitor şi întreprinde nişte acţiuni pe termen lung, investiţii, un soi de puşculiţă sau planuri care să dea roade în timp. Ca atare, nu urmări rezultatele imediate, ci perspectiva. Poţi simţi o uşurinţă în manevrarea banilor şi o dorinţă de a atrage resursele de partea ta, ceea ce te face să te mişti liber printre deciziile pe care trebuie să le iei. Totodată, ai parte de susţinere şi promisiuni ce vor fi îndeplinite de la oameni cu autoritate.

Fecioară – Eşti ajutat de către astre să spulberi unele iluzii, ceea ce te face mai realist sau mai pământean. Chiar dacă poţi fi uşor dezamăgit în acest proces, este mai bine să ştii cum stai şi pe ceea ce te bazezi. Totodată, poţi renunţa la unele idei fixe sau la încăpăţânare, aspect ce nu poate fi decât spre binele tău. În domeniul profesional, nu negocia nimic fără să fi făcut înainte o analiză semnificativă.

Balanţă – Eşti extrem de grăbit să închei nişte contracte sau să semnezi nişte acte, dar trebuie să ai grijă să nu fi scăpat din vedere unele informaţii sau să se fi strecurat erori. Apelează la specialişti pentru a fi sigur de ceea ce faci. În planul profesional, se poate să fii nevoit să suplineşti unii colegi, ceea ce te încarcă, te suprasolicită şi te responsabilizează în plus. Ai grijă să te şi odihne          ti şi să fii atent la alimentaţie.

Scorpion – Ai multă imaginaţie, intuiţie şi inspiraţie pe care le poţi pune în practică atât în domeniul personal cât şi în cel profesional. Acasă, eşti un bun sfătuitor pentru cei dragi, ca atare este posibil să ţi se ceară părerea sau să fii implicat în soluţionarea unor problemere ce nu te privesc direct. În acelaşi timp, ai şansa de a recupera nişte bani pe care i-ai împrumutat mai demult, ceea ce vine ca o surpriză de ajutor neaşteptată.

Săgetător – Poţi primi apreciere, dar şi recompense pentru un efortul susţinut pe care l-ai depus la locul de muncă – laude, promovări, prime în bani sau alte bonificaţii şi avantaje. Bucură-te de ceea ce ai realizat, dar rămâi cu picioarele pe pământ. Poţi intra în legătură cu tot felul de persoane care să îţi fie de folos în demersurile tale, deci identifăcă-i pe cei mai valoroşi şi perfectează relaţia cu ei!

Capricorn – Activează cât mai mult încrederea în forţele proprii, dă-ţi seama de lucrurile pe care ţi le doreşti şi menţine o conduită în acest sens. Unele persoane te pot îndepărta de la drumul tău, iar pentru asta trebuie să acţionezi pentru a-i înlătura şi pentru a te elibera. Poţi extrage foarte multe avantaje din situaţiile limită, presante sau tensionante, deci nu îţi fie frică de ele. În acelaşi timp, vei avea viziunea lucrurilor ascunse sau ţinute secrete de tine.

Vărsător – Poţi fi extrem de convingător în această perioadă, ceea ce te conduce mai repede către ceea ce îţi doreşti, dar fii cu băgare de seamă să păstrezi totuşi simţul măsurii şi să nu recurgi la manipularea celor din jur. Poţi strica foarte uşor ceea ce vrei să construieşti. Dacă primeşti propuneri, oferte sau ţi se arată noi parteneriate, analizează totul cu atenţie şi nu te risipi în prea multe direcţii.

Peşti – Nu te întreba prea mult cum se vor rezolva lucrurile, tu mergi înainte şi ai încredere că totul va fi aşa cum trebuie să fie. Presiunea financiară vine prin unele cheltuieli neprevăzute, care la prima vedere te dezechilibrează, dar cărora le vei înţelege importanţa pe parcurs. Este o perioadă bună din punct de vedere decizional, mai ales că poţi aprecia corect multe amănunte ce compun un întreg.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Zodiile care realizează tot ce-și doresc. Se întâmplă în aprilie
Zodiile care realizează tot ce-și doresc. Se întâmplă în aprilie
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...