Acasă » Horoscop » HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE. Capricornii îşi asumă noi şi noi responsabilităţi, dar…

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE. Capricornii îşi asumă noi şi noi responsabilităţi, dar…

De: Cancan 09/09/2017 | 22:51
HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE. Capricornii îşi asumă noi şi noi responsabilităţi, dar...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luna aceasta îţi poate oferi un eveniment de top în carieră, o rampă de lansare, o idee salvatoare, o decizie de zile mari sau ai putea primi un răspuns la o întrebare care nu te lăsa în pace legată de carieră. Norocul va fi de partea ta atunci, doar că nu ţi se bagă nimic în traistă, totul vine şi prin multă muncă!

Taur – Dacă dragostea există acum în viaţa ta, alimenteaz-o cu pasiune, pune-ţi speranţele în lucrurile care merg bine în cuplu şi depune eforturi să faci totul să meargă într-o direcţie constructivă şi tonică. Mai mult, ar fi momentul pentru a te dedica vieţii de familie sau unor activităţi locative, domestice, cum ar fi să te muţi în casă nouă, să redecorezi locuinţa, să-ţi faci casa mai frumoasă, să-ţi împlineşti un vis legat de ceea ce numeşti cu drag acasă.

Gemeni – Următoarea perioadă aduce un eveniment marcant pentru sufletul tău, ceva ce nu vei uita curând, ceva ce rezolvă cu brio o situaţie ce trenează demult, ceva ce nici tu nu credeai că mai are rezolvare, deci fii deschis la soluţii şi nu te opune lor. Doar frica de a acţiona poate fi cea care nu te va lăsa să duci la îndeplinire acea idee concretă la care visezi!

Rac – Succesul bate la poarta ta în această perioadă, dar nu uita un lucru: vine, dar nu ţi se pune pe tavă, pur şi simplu, ci e nevoie să şi lupţi un pic pentru a beneficia de el. E posibil ca tu însuţi să fii cel care se opune şanselor, şi dacă tu nu vrei, nimic nu se întâmplă împotriva voinţei tale. Dacă preferi banalul, obişnuinţa, lucrurile deja încetăţenite, nimeni nu ţi le poate lua!

Leu – Este posibil să ai parte de acel sentiment, pe care nu-l ai decât o dată în viaţă, când ai curajul să spui cu mâna pe inimă: da, fac ceea ce doresc, da, sunt împlinit, da, sunt mândru de ceea ce fac!  Eşti printre cei favorizaţi de astre să-şi găsească sensul potrivit, să-şi găsească jobul potrivit, să se liniştească pentru câţiva ani de acum încolo.

Fecioară – Astrele te îndeamnă să-ţi iei inima în dinţi şi destinul în propriile mâini ca să porneşti pe o cale nouă. Ca orice nou început nu este simplu, mai ales pentru tine, care nu eşti tocmai cel mai mare iubitor de schimbare şi provocare, dar de data aceasta va trebui să o faci! Altfel, ratezi un val ascendent care te poate propulsa mult mai repede pe un alt nivel.

Balanţă – Poate ai de ceva timp senzaţia că nu ai profesia care îţi place, că te-ai săturat de munca ta de zi cu zi, că ai vrea şi ceva care să-ţi ofere satisfacţii, că te-ai plafonat şi vrei noutate. Dacă este aşa, este indicat să ieşi din această zonă şi să începi să te gândeşti la ceea ce te împlineşte cel mai tare, la ceea ce ţi se potriveşte şi la domeniul în care ai putea excela!

Scorpion – E vremea muncii serioase, când te apuci cu sârg şi cu hărnicie de lucru, dorind să-ţi consolidezi planul profesional pe cel mai sigur teren. Că e vorba de un nou loc de muncă sau chiar de o nouă profesie, vei munci mult pentru ceea ce vrei să obţii, dar meriţi cu prisosinţă toate roadele eforturilor depuse. Trage tare, chiar dacă nu primeşti nimic pe tavă, la final roadele vor fi mulţumitoare.

Săgetător – Continuă să cauţi, să înveţi, să acumulezi informaţii şi experienţă. Indiferent de vârsta pe care o ai, dai impresia eternului student care îşi tot caută calea, dar de fapt tu nu faci altceva decât să explorezi noi şi noi direcţii din ce în ce mai complexe şi mai dificile, cu gândul că toate acestea se vor putea întrepătrunde şi completa, ceea ce este benefic pentru tine!

Capricorn – Îţi asumi noi şi noi responsabilităţi, dar nu cu un sentiment de greutate sau de chin, ci cu maximă maturitate, seriozitate, conştient că succesul nu vine dacă nu tragi tare. Planetele te ajută să urci pe scara ierarhică, te ajută să urmezi căile cele mai adecvate pregătirii tale profesionale sau, dacă încă nu ai ajuns acolo unde visai, te susţin subtil, ca un îndrumător de proiect, spre ceea ce este pentru tine.

Vărsător – Eşti cumva prins în corzi, deoarece ţi se dă un ultimatum în care ţi se spune ferm: schimbi direcţia sau rămâi de bună voie blocat într-o zonă de confort comod care nu va aduce nimic nou? Profită deci de vântul schimbării care vine ca un tăvălug din mai multe direcţii, luptă cu reticenţa, cu pesimismul, cu banalul, pentru că ei pot fi cei mai mari inamici ai tăi. Este un moment bun să dai curs unei noi aventuri!

Peşti – Vrei altceva de la viaţă, poate nu ştii clar ce vrei, acum alegi, acum te răzgândeşti şi treci în extrema cealaltă, acum insişti cu încăpăţânare că vrei ceva ca în ziua următoare să critici vehement propria decizie. Pentru ca totul să decurgă armonios în continuare, trebuie să lupţi cu impulsivitatea, cu graba, cu nervii, deoarece pot strica multe.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...