Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Un nou început pentru săgetători

HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Un nou început pentru săgetători

De: Cancan 10/02/2017 | 23:44
HOROSCOP 11 FEBRUARIE. Un nou început pentru săgetători

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Eclipsa de Lună din această noapte îţi deschide noi orizonturi în ceea ce priveşte iubirea, copiii sau pasiunile şi hobby-urile tale. Astfel, dacă eşti singur, în următoarea perioadă te-ai putea îndrăgosti fulgerător, dacă eşti într-o relaţie stabilă şi îţi doreşti, ar putea apărea un copil sau, dacă există deja, acesta ţi-ar putea aduce o mare bucurie! Totodată, ceea ce faci cu mare plăcere s-ar putea transforma într-o profesie sau într-o afacere.

Taur – Tot ceea ce ţine de casă în sens material, de cămin în sens simbolic sau de familie şi cei dragi capătă o importanţă mai mare acum, când se deschid noi oportunităţi – achiziţionarea unei noi locuinţe, o mutare, o schimbare majoră, reuniuni, mărirea membrilor ce îţi alcătuiesc nucleul familial sau decizii ce au legătură cu liniştea ta sufletească şi cu armonia interioară pe care ţi-o doreşti!

Gemeni – Energia Lunii noi şi a eclipsei acţionează pe axa călătoriilor, a veştilor ce vin din străinătate, a legăturii cu persoane de la mare distanţă şi a reuşitelor ce ţin de studii, de cunoaştere sau de comunicare. Lasă-te inspirat de oportunităţile momentului, te aşteaptă o reuşită în acest sens. Totodată, dacă îţi doreşti să începi un curs cu ajutorul căruia să capeţi mai multă experienţă, acum este cea mai bună perioadă.

Rac – Aspectele astrale favorabile ale momentului activează casa banilor, a carierei şi a serviciului, ceea ce îţi poate aduce o perioadă foarte benefică, care să te propulseze cu rapiditate înainte. În funcţie de situaţia în care te afli, te poţi aştepta la un loc de muncă mai bun, la o avansare, la o mărire de salariu sau la recompense ca urmare a muncii pe care ai depus-o până în acest moment! 

Leu – Eclipsa de Lună de astăzi se formează în semnul tău zodiacal, ceea ce îţi poate aduce o schimbare în planurile personale, o mai mare vizibilitate, recunoaştere, decizii ce privesc propria viaţă şi o îmbunătăţire a aspectului general – o cură de slăbire reuşită, tonifierea organismului, o schimbare de look, mai modernă, mai proapătă şi mai şarmantă, precum şi schimbarea întregii garderobe într-un sens foarte favorabil.

Fecioară – Aspectele astrale ale momentului accentuează stările interioare cu care te confrunţi, te ajută să te eliberezi şi să te vindeci de orice rană îngropată adânc, să te detaşezi de trecut şi să te înţelegi mai bine. Casa subconştientului este activată, aşadar ai putea scoate la iveală amintiri sau gânduri uitate, ai putea să ai revelaţii sau o inspiraţie mult mai puternică. Lasă-te ghidat de ceea ce simţi şi nu vei regreta.

Balanţă – Casa dorinţelor şi a proiectelor personale, a prietenilor şi a acelora ce te protejează, a evenimentelor sociale şi a petrecerilor va fi mult mai accentuată de acum înainte, ceea ce îţi va aduce noi preocupări, materializarea idealurilor, cunoştinţe noi sau trierea celor existente, precum şi mai multe ieşiri în oraş. Bucură-te de o perioadă în care ai şansa de a socializa mai mult şi de a a-ţi îmbogăţi experienţa de viaţă!

Scorpion – Eclipsa de Lună activează casa carierei, a poziţiei sociale, a prestanţei şi a statutului, deschizănd noi oportunităţi în acest sens – poţi fi avansat în funcţie, poţi începe un job nou sau poţi demara unele proiecte, care să îţi aducă beneficii pe termen lung. Astfel, urmăreşte şansele ce ţi se oferă şi nu da înapoi, deoarece vei avea numai de câştigat! Totodată, acest aspect se poate referi şi la schimbarea statutului din singur în căsătorit.

Săgetător – Luna nouă de astăzi marchează un nou început în ceea ce priveşte legătura ta cu străinătatea, călătoriile, învăţarea unei alte limbi sau schimbarea filosofiei de viaţă prin cineva aflat la mare distanţă de casă. Astfel, ar putea urma o vacanţă foarte benefică, o mutare înafară sau planuri, serviciu şi proiecte ce vizează şi o altă ţară. În acelaşi timp, casa studiilor este şi ea implicată, iar în acest moment ai putea acumula foarte multe cunoştiinţe de valoare.

Capricorn – Eclipsa din 11 februarie se formează pe axa banilor, deschizându-ţi un traseu de mai lungă durată, de pe urma căruia ai de câştigat – ţi se poate mări salariul, te poţi angaja într-o funcţie sau într-un loc de muncă mai bun, poţi face investiţii de valoare, o afacere sau poţi primi un ajutor însemnat (o moştenire, un cadou, un împrumut) la care nu te aşteptai. Totodată, acum ai putea atrage fonduri din străinătate sau ai putea lua un credit cu care să îţi pui toate planurile în aplicare.

Vărsător – Energia aspectelor astrale ce au loc astăzi afectează într-un sens pozitiv casa cuplului şi a căsătoriei. În funcţie de ceea ce este mai bine să se întâmple pentru tine, te aşteaptă o perioadă plină de evenimente – dacă eşti într-o relaţie nefastă şi disfuncţională, ai putea să te eliberezi definitiv, iar dacă ai alături de tine persoana potrivită, legătura voastră se va solidifica şi mai mult –  o mutare împreună, o cerere în căsătorie, apariţia unui copil sau ceva ce vă doriţi foarte mult!

Peşti – Luna plină din această zi îţi poate aduce schimbări radicale şi pe termen lung în ceea ce priveşte serviciul – poate o angajare în cel mai favorabil loc pentru tine, o schimbare de poziţie, o avansare sau începerea unor activităţi şi proiecte de pe urma cărora să ai de câştigat respect, apreciere şi bani. Urmăreşte oportunităţile perioadei şi mergi înainte către succesul  şi progresul pe care îl meriţi!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...