Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 IUNIE. Taurii trebuie să se oprească din lenevit!

HOROSCOP 11 IUNIE. Taurii trebuie să se oprească din lenevit!

De: Cancan 11/06/2017 | 00:27
HOROSCOP 11 IUNIE. Taurii trebuie să se oprească din lenevit!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nici nu ştii cum te trezeşti cu vreo sancţiune dacă ignori aspectul legal al planurilor nou începute, deci nu bâjbâi pe căi nesigure sau necurate! Trebuie să iei deja decizii cu impact asupra bugetului familiei şi, deşi eşti conştient de greutatea momentului, tu tot eşti atras de cumpărături. Pot exista tensiuni legate de axa familie – carieră, recomandarea fiind să te implici în amândouă, armonizându-le şi echilibrându-le!

Taur – Încearcă să nu exagerezi cu lenevitul şi nu-ţi petrece întreaga zi în pat. O ieşire cu prietenii, o plimbare sau o tură prin magazine te va înviora. O zi benefică activităţilor creative şi recreative, în care te poţi exprima şi le poţi comunica celor din jur felul în care eşti! Focusează-te pe esenţă! Vin în următoarea perioadă păreri şi informaţii în ceea ce priveste o formă de a investi sau de a câştiga. Nu acţiona pripit, până nu şti tot despre ea!

Gemeni – Ai grijă să te prezinţi cât mai bine în public. Azi poţi atrage persoane dispuse să-ţi faciliteze accesul la o funcţie sau îţi sunt recunoscute meritele. Oricât de multă energie ai avea, învaţă să mai delegi din multiplele responsabilităţi pe care ţi le-ai asumat. Caută răspunsuri alături de familie. Domeniul legislativ va intra în atenţia ta şi este posibil ca prietenii să-ţi ofere soluţii cât se poate de neaşteptate la problemele tale.

Rac – Eşti cam nervos şi nu se poate discuta cu tine. Ca atare, este posibil să ai dificultăţi de comunicare cu colegii şi cu prietenii. Dacă răspunzi agresiv oricăror propuneri, rişti să dai cu piciorul unor lucruri care ţi s-ar potrivi. Ţi se recomandă să nu te precipiţi. Concentrează-te asupra problemelor urgente! Prietenia, demersurile creative, dar şi ideile originale care servesc planurilor tale sunt repere importante pentru câteva săptămâni de acum încolo.

Leu – Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Ar fi bine să nu te ocupi de probleme stresante, care necesită putere de concentrare. Poţi avea succes în activităţile legate de cămin şi iubire. Preocupat de problemele materiale, rişti să neglijezi relaţiile sentimentale. Încearcă să echilibrezi balanţa acordând mai mult timp persoanei iubite!

Fecioară – Pe plan financiar începe să îţi zâmbească norocul. Poţi câştiga o sumă frumoasă de bani, dacă te hotărăşti să colaborezi într-o afacere. Cei dragi au încredere în capacităţile tale şi îţi cer ajutorul în chestiuni delicate. Chiar dacă ai multe de facut, fii alături de ei şi nu îi dezamăgi! Este o zi foarte importantă pe plan sentimental. Fie te îndrăgosteşti, fie relaţiile cu persoana iubită trec într-o nouă etapă. Ascultă-ţi inima!

Balanţă – Spune că totul este posibil şi spune-ţi că meriţi ceea ce este mai bun şi ai să vezi că lucrurile cele mai frumoase vor veni valuri-valuri în calea ta! Ai nevoie de timp ca să pui în practică ceea ce gândeşti, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece acum apar oportunităţi. Cea mai mare bucurie este anturajul pozitiv în care te afli, pentru că ai norocul de a atrage alături de tine oameni tonici, veseli şi optimişti.

Scorpion – Depui mult suflet în tot ce se petrece acasă, ideile tale de renovare sau de redecorare transformând spaţiul în care locuieşti într-un mediu ideal. Nu te aştepta ca toţi să-ţi aplaude faptele, chiar dacă tu crezi în ele! Exact acele planuri ce te entuziasmează mai mult sunt şi cele mai controversate. Dacă vei dori să părăseşti o relaţie doar pentru că acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea să regreţi că ai fost atât de tranşant.

Săgetător – Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, exact cum a venit! Vezi-ţi mai departe de activitatea începută fără să pui la suflet răutăţile sau criticile care vor sosi din toate părţile. Norocul îţi va surâde! Dacă vrei să ai o zi de succes, ia legătura cu oameni din alte oraşe sau ţări, pentru că cele mai profitabile roade apar din colaborările la distanţă.

Capricorn – În prima parte a zilei ai o stare confuză la serviciu sau la o întâlnire cu prietenii. Sfatul este să te odihneşti şi să nu începi mai multe treburi deodată. Poate să apară o perspectivă nouă care pe altul l-ar bucura, dar nu şi pe tine. Rămâi precaut, pentru că nu eşti sigur că duce într-o direcţie bună. Orice activitate caritabilă, umanitară, care să militeze pentru un scop nobil ţi se potriveşte de minune, mai ales dacă te asociezi şi cu alţii.

Vărsător – În prima parte a zilei eşti cu capul în nori. Până reuşeşti să revii cu picioarele pe pământ, fii prudent şi nu te implica în activităţi importante. Nu trata conflictele care se incing în jurul tău ca pe nişte atacuri la persoană, pentru că nu acesta este rolul lor. Fii înţelept în decizii! O rudă apropiată te poate invita la o petrecere în ultima clipă. Cheltuielile pe care eşti nevoit să le faci îţi depăşesc bugetul şi trebuie să te împrumuţi.

Peşti – De dimineaţă poţi afla o veste cu privire la o persoană cunoscută. Ca atare, eşti nevoit să îţi schimbi programul, plecând chiar într-o călătorie. Ai o idee în minte care ar merita să fie valorificată la maximum, pentru că poate deveni scânteia unei etape excelente în afacerile tale. Fă ordine în propria gândire înainte de a spune ultimul cuvânt, pentru ca până şi cele mai sigure aspecte se mai pot modifica pe parcursul întregii zile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...