Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 MARTIE. Capricornii sunt mai pasionali

HOROSCOP 11 MARTIE. Capricornii sunt mai pasionali

De: Cancan 10/03/2017 | 22:51
HOROSCOP 11 MARTIE. Capricornii sunt mai pasionali

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Marte, planeta ce te guvernează, tranzitează în următoarea perioadă zodia Taurului, ceea ce îţi aduce şi ţie o nouă atitudine – mai temperată, mai consecventă şi determinată către acţiuni concrete, mai răbdatoare, gata de a construi ceva în paşi mici şi siguri. Foloseşte această energie pentru a beneficia de roade financiare, mai ales că această planetă activează şi casa câştigurilor şi a resurselor.

Taur – Planeta energiei, a acţiunii, dar şi a războiului se află în semnul tău zodiacal, aspect ce îţi aduce mai multă tensiune la nivel interior, dorinţă de a te pune pe treabă şi de a demara lucruri noi, plus o atitudine mult mai incisivă şi directă. Descătuşează surplusul energetic prin sport, mişcare, prin concretizarea activităţilor în care te implici. Totodată, menţine-te departe de conflicte şi nu îi „ataca” pe cei din jur sub nicio formă.

Gemeni – Planul serviciului sau un proiect poate intra în următoarele săptămâni într-un con de umbră, pot apărea blocaje sau amânări, răsturnări de situaţie sau informaţii noi, pe care nu le-ai băgat în seamă la timpul potrivit. Nu acţiona împotriva curentului, iar dacă ceva chiar nu funcţionează, nu încerca să îl repari. Este mai indicat să devii observator, să te detaşezi şi să îţi refaci strategia.

Rac – Astăzi ai foarte multe idei, eşti inspirat, iar creativitatea îţi poate aduce un plus la locul de muncă. Nu ezita să afirmi ceea ce gândeşti sau să vorbeşti despre viziunea ta, deoarece vei fi apreciat şi stimat. În schimb, relaţia cu membrii familiei nu este tocmai relaxată, mai ales dacă trenează unele disensiuni din trecut. Încearcă să treci cu vederea aspectele mai puţin bune şi să te axezi pe ceea ce îţi provoacă bucurie.

Leu – Ţi se recomandă ca în următoarea perioadă să fii pe fază la veştile şi informaţiile pe care le primeşti în sfera profesională, deoarece acestea îţi pot aduce noi beneficii de care ar trebui să ţii cont. Este un moment bun în care să faci un salt în carieră, în care să promovezi sau în care să îţi schimbi locul de muncă cu unul mai avantajos. Totodată, dispui de o mare energie creatoare cu care, dacă o foloseşti corect, ai putea pune în practică noi proiecte inovatoare.

Fecioară – Nu este cea mai bună zi la nivel relaţional, mai ales că pot surveni unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Încearcă să fii mai deschis şi mai tolerant faţă de ceea ce îţi comunică, să nu dramatizezi şi să nu iei în foarte serios orice aspect pe care îl percepi la modul negativ. Starea conflictuală va dispărea până mâine, aşa că nu are rost să dai curs şi să amplifici un aspect trecător.

Balanţă – Chiar dacă în ultimul timp ai avut multe cheltuieli, iar domeniul financiar te pune pe gânduri şi te frustreazâ, este indicat să nu te strezezi foarte mult, mai ales că cele mai bune soluţii de a ieşi din impas vor veni singure către tine. Petrece mai mult timp acasă, în familie, înconjurat de cei pe care îi iubeşti, iar conexiunea ce vă leagă te va ajuta să te relaxezi, să te destinzi şi să îţi linişteşti sufletul.

Scorpion – Intrarea planetei Marte în zodia opusă ţie, Taur, activează în horoscopul tău general relaţia cu partenerul de viaţă. Deoarece este planeta acţiunii, dar şi a conflictelor, este indicat să îi oferi o conotaţie pozitivă şi să te implici în cât mai multe activităţi alături de persoana pe care o iubeşti. În caz contrar, pot apărea unele conflicte între voi, tensiuni, descărcări energetice foarte puternice.

Săgetător – Până în data de 22 aprilie este important să te concentrezi pe sănătate, dar şi pe serviciu, loc de muncă şi îndatoriri zilnice. Nu ar strica să mergi la un control general de rutină, să îţi faci analizele şi, dacă este cazul, să te preocupi şi de aplicarea unui tratament. Concomitent, fii preseverent în planul preofesional, dunla bun sfârşit ceea ce ai început, mai ales că se arată o perioadă destul de aglomerată.

Capricorn – Cu Marte, planeta sexualităţii, în casa iubirii pentru următoarea perioadă de câteva săptămâni este foarte posibil să ai parte de noi experienţe în dragoste sau să fii mai pasional, mai îndrăzneţ şi mai activ. Dacă eşti într-o relaţie foarte stabilă, păzeşte-te de ispitele sau provocările ce vin din exterior, mai ales dacă nu vrei să pierzi ceea ce ai în prezent. Dacă eşti singur, acum ar putea fi momentul în care să întâlneşti pe cineva care să te atragă din primul moment.

Vărsător – Păzeşte-te de tensiunile sau certurile cu membrii familiei, în această perioadă conflictele ar putea degenera mult mai uşor decât până în prezent. În schimb, canalizează-ţi toată energia pe rezolvarea paşnică a problemelor dintre voi, pe implicarea în activităţile de familie şi pe asumarea îndatoririlor domestice. Este o perioadă bună în care să repari ceea ce este stricat acasă, în care să renovezi sau să amenajezi.

Peşti – Este posibil ca în următoarea perioadă de câteva săptămâni să fii mai irascibil, mai agresiv în comunicare, mai nerăbdător, mai intolerant cu cei din jur şi mai repezit în a judeca unele situaţii. Marte se află în casa comunicării şi a studiilor, ca atare foloseşte această energie pentru a învăţa lucruri noi şi pentru a fi stimulat la nivel intelectual, dar nu intra în polemici şi nu pune pasiune în conflictele ce ar putea să apară în viaţa ta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...