Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 AUGUST! Taurii trebuie să fie radicali atunci când…

HOROSCOP 12 AUGUST! Taurii trebuie să fie radicali atunci când…

De: Cancan 11/08/2017 | 23:03
HOROSCOP 12 AUGUST! Taurii trebuie să fie radicali atunci când...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Discerne foarte clar intenţiile adevărate ale oamenilor cu care colaborezi, s-ar putea să descoperi că ai fost tras pe sfoară sau dus cu zăhărelul în unele privinţe. Este indicat să clarifici toate aspectele relaţiilor din care faci parte. Totuşi, nu vei obţine ceea ce îţi doreşti decât prin multă diplomaţie şi tact. Din punct de vedere al sănătăţii psihice, este bine să îţi menţii cumpătul şi echilibrul interior.

Taur – Fii radical atunci când îţi impui punctul de vedere la locul de muncă, exprimă-ţi doleanţele cu sinceritate şi fă tot ce poţi pentru a-ţi fi respectată părerea. Dacă simţi că te-ai împotmolit şi nu ştii încotro să o iei, cere ajutorul unei persoane cu experienţă. Din punct de vedere personal, poţi înţelege mesajul din spatele unei suferinţe pe care ai trăit-o în trecut, ceea ce te şi eliberează de ea!

Gemeni – Este indicat să nu fii foarte tipicar în acest moment şi să treci cu vederea anumite nereguli. Făcând un compromis şi axându-te pe latura pozitivă a ceea ce se întâmplă, vei avea şi de câştigat. Taxând greşelile celor din jur, vei ajunge la nemulţumiri, frustrări şi poate chiar la suferinţă. Menajează-ţi starea de sănătate, fii flexibil şi detaşează-te cât de mult poţi de probleme.

Rac – Dacă nu vei ştii să te opreşti la timp şi vei continua într-o manieră exagerată, ieşită din limita armoniosului, vei avea parte de tensiuni majore în viaţa de cuplu. Chiar dacă simţi că laşi mult de la tine, este mai indicat să faci unele compromisuri, iar această atitudine va echilibra balanţa cu cei cu care relaţionezi. Vei putea să pui punctul pe i după ce totul se linişteşte şi cei implicaţi vor fi avut timp de reflecţie.

Leu – Apar nişte situaţii în viaţa ta pe care trebuie să ţi le explici pe calea intuiţiei, mai ales că nu fac parte din sfera logicii şi a raţionalului. Deschide-ţi inima mai mult, vei înţelege mai mult ca sigur ceea ce se întâmplă. Ai de partea ta o persoană competentă, care să te ajute să duci la bun sfârşit sarcinile pe care ţi le-ai asumat, de aceea este bine să îi urmezi indicaţiile şi să nu fii încăpăţânat sau orgolios.

Fecioară – Menţine-ţi discernământul activ în deciziile pe care le iei în această perioadă şi fii disciplinat în privinţa proiectelor pe care ţi le-ai propus, ai mari şanse de reuşită. Un ajutor pe care l-ai dat mai demult sau un bine pe care l-ai făcut se întoarce, răsplătindu-te. Dacă o confruntare pe care preferai să nu o ai se întâmplă este indicat să fii foarte sincer, să nu laşi garda jos şi să îţi spui punctul de vedere.

Balanţă – Nu bate la porţi închise şi nu încerca să salvezi nişte situaţii care au murit de mult timp, resuscitarea lor este inutilă şi îţi consumă mult din energia vitală, învârtindu-te în cerc. În schimb, transformă orice situaţie problematică din viaţa ta în ceva avantajos! Gândeşte-te în primul rând la tine şi conştientizează că ceea ce nu te-a dus până în prezent la rezultate favorabile, nu va aduce nici de acum încolo niciun beneficiu.

Scorpion – Poţi regăsi rădăcina unei situaţii ce ţine de familie cu câteva luni în urmă, aşa că întoarce-te în trecut şi analizează mai bine ceea ce s-a petrecut atunci. Dacă ai tras nişte concluzii greşite şi asta a adus cu sine repercursiuni mai puţin plăcute, ai şansa de a reglementa, de a corecta şi de a îmbunătăţi. Acţionează cu maturitate şi nu lăsa lucrurile să se precipite sau să se adâncească.

Săgetător – Este o perioadă bună pentru autocunoaştere, ca atare, pentru a avea acces la tine, interiorizează-te, meditează sau introspectează mai mult. Vei descoperi înăuntrul tău anumite emoţii sau sentimente de care nu erai foarte conştient şi, aducându-le la lumină, vei avea şansa de a progresa foarte mult. În domeniul relaţiilor, exprimă-te mai mult şi lasă să se vadă ceea ce simţi sau gândeşti.

Capricorn – Indiferent de cât de bine îi ştii pe cei cu care relaţionezi, este posibil ca acum să ai parte de unele revelaţii sau surprize la care chiar nu te aşteptai! Nu băga mâna în foc pentru nicio situaţie şi lasă loc în viaţa ta şi factorului neprevăzut! Îţi poţi recunoaşte anumite slăbiciuni, ceea ce te face mai puternic, mai ancorat în realitate şi mai radical cu cei care într-un fel sau altul abuzează de tine sau te manipulează!

Vărsător – Nu accepta ca situaţiile nerezolvate din viaţa ta să continuie, fii tranşant şi fă tot posibilul pentru a face o curăţenie temeinică. Ai capacitatea de a-i împinge pe cei din jur de la spate, de a-i motiva, ceea ce te menţine şi pe tine activ. Alege persoanele potrivite pe care te poţi baza pentru a colabora atât în plan personal cât şi profesional, nu îţi doreşti să fii lăsat baltă pe parcursul activităţilor pe care ţi le-ai propus!

Peşti – Ai tendinţa de a-ţi da şi sufletul într-o situaţie în care chiar nu se cere asta, ca atare nu te sacrifica inutil pentru cauze care nu merită. Este posibil să vrei să renunţi la persoane pentru care ai sentimente solide şi care îţi sunt benefice de dragul unor relaţii nepotrivite, toxice, ceea ce este tot contraindicat. Cel mai bine te retragi pentru un timp în sine şi analizezi mai bine şi mai matur ceea ce ai de făcut în continuare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...