Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 AUGUST! Capricornii să nu se lase păgubaşi

HOROSCOP 15 AUGUST! Capricornii să nu se lase păgubaşi

De: Cancan 15/08/2017 | 00:00
HOROSCOP 15 AUGUST! Capricornii să nu se lase păgubaşi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu proiecta scenarii ca pe urmă să aştepţi să se întâmple, ci lasă lucrurile să vină firesc. Natura situaţiilor prin care treci este imposibil de prevăzut, dar totul va ieşi mai bine decât crezi. Mesajul îl vei înţelege mai târziu şi va veni ca o lecţie importantă de viaţă. Zona cuplului este uşor tensionată, dar şansele de remediere sunt foarte mari dacă arăţi tact, diplomaţie şi determinare pentru rezolvare.

Taur – Unele mesaje pe care ţi le transmite partenerul pe cale verbală sau subliminală nu le percepi corect, ca atare este posibil să ajungeţi la unele neînţelegeri. În acest moment nevoile voastre sunt diferite, iar dacă nu ajungeţi la un numitor comun se poate instala un dezechilibru. Încearcă să fii mai atent la detalii, la sufletul celui de lângă tine, mai receptiv, dar şi foarte sincer cu ceea ce tu îţi doreşti.

Gemeni – Astăzi eşti precum un profesor care îi îndrumă pe cei din jur, le dă sfaturi, le împărtăşeşte din experienţa sa, iar cine se află lângă tine va avea beneficii de pe urma acestui aspect. Totuşi, fii blând, pozitiv şi nu face nimic cu aroganţă. Poţi primi avantaje nesperate la locul de muncă, deci urmează-ţi interesele. Realizările de care ai parte nu sunt toate meritul tău, ci vin şi prin oamenii cu care colaborezi sau prin partenerul de viaţă.

Rac – Tot ceea ce este legat de suflet capătă prioritate în această perioadă, aşadar este bine să petreci mai mult timp alături de cei dragi, de părinţi, copii sau persoana iubită. Fii empatic, iubitor şi expresiv cu sentimentele pe care le ai. Pentru a te face remarcat la locul de muncă trebuie să îţi doreşti mai mult să ieşi în faţă, să îţi arăţi capacităţile şi talentele şi să fii foarte perseverent. Dă tot ceea ce ai mai bun şi în plan personal şi în cel profesional.

Leu – Eşti avantajat de un context care pentru alţii este destabilizator, aşa că treci şi printr-un proces de expansiune foarte valoros pentru tine. Mizează pe ceea ce se întâmplă pentru a culege toate beneficiile şi pentru a reuşi. Nu ai niciun motiv pentru a-ţi face griji sau pentru a-ţi pierde cumpătul, vei culege roadele şi muncii pe care ai prestat-o până acum. Totodată, poţi face nişte conexiuni pe care nu ai putut să le observi în trecut, ceea ce îţi aduce mai multă claritate.

Fecioară – Deschide mai mult ochii pentru a vedea situaţiile din jurul tău în ansamblu, fără a mai pune accent pe detalii sau părţi componente. Astfel, vei percepe ceea ce îţi era ascuns sau de neînţeles până acum. Ia oamenii cu care relaţionezi aşa cum sunt, fără a mai fi riguros şi pretenţios. Această atitudine vă va apropia mai tare şi te va ajuta să înţelegi cu sufletul ceea ce este în spatele unor măşti.

Balanţă – În această perioadă poţi beneficia de unele remedii, tratamente sau leacuri care îţi fac foarte bine şi care rezolvă unele probleme cu care te confruntai în planul sănătăţii. Renunţând la unele critici, vei trece şi printr-o transformare, te vei elibera şi te vei încărca de energie pozitivă. Menţine-ţi această atitudine cât mai mult timp, ea va aduce beneficii şi în planul relaţiei cu persoana pe care o iubeşti.

Scorpion – Coboară în sine şi fă o analiză mai amănunţită a evenimentelor importante din viaţa ta, deoarece poţi descoperi un tipar care se tot repetă. Identificând care este greşeala pe care o tot perpetuezi, vei putea să rupi aceste cicluri şi să mergi mai departe eliberat. Este un moment în care o rană veche este adusă la suprafaţă şi vindecată, deci fă tot posibilul pentru a profita de acest aspect.

Săgetător – Poţi să manifeşti talente sau preocupări în domenii pe care nu le-ai studiat niciodată, dar pe care dacă le aprofundezi, vei ajunge la excelenţă. Răspunde afirmativ acestei chemări şi vei avea de câştigat. Faţă de unele nemulţumiri pe care le nutreşti pentru partenerul de viaţă este nevoie de o destăinuire sinceră ce poate regla lucrurile mai repede decât te aştepţi. Ca atare, arată ceea ce simţi fără să aştepţi ca celălalt să ghicească.

Capricorn – Nu te lăsa păgubaş în faţa unei situaţii incerte sau complicate, folosindu-ţi creativitatea vei ajunge foarte repede să intuieşti care este calea de ieşire. Pentru a nu te simţi singur, angrenează-i şi pe cei cu care relaţionezi în acest proces. Din punct de vedere domestic, este posibil să trebuiască să fii alături de un părinte, care are nevoie de tine şi de implicarea ta pentru a duce la bun sfârşito activitate.

Vărsător – Dacă ai idei preconcepute, îţi va fi foarte greu să comunici cu cei dragi, să îi înţelegi şi să îi accepţi aşa cum sunt. Pentru a ajunge la armonie, fii mai flexibil, mai maleabil şi nu judeca viaţa pe care nu tu o trăieşti. Fiecare este barometrul propriilor experienţe şi toţi oamenii au dreptul să aleagă cum cred că este mai bine pentru ei! În caz contrar acestei atitudini, vei ajunge la dezamăgiri sau frustrări inutile.

Peşti – Dacă simţi că astăzi nu ai chef de socializare, ci mai mult de visare şi planuri de viitor, fă ceva conştient pentru asta. Aşterne pe o hârtie ceea ce îţi doreşti, scrie totul detaliat şi încearcă să simţi tot ceea ce vezi cu ochii minţii. Este o perioadă bună pentru a arunca seminţe, care în curând vor găsi cea mai bună formă de a se materializa. Totodată, dacă crezi în acest proces, îl vei şi încărca cu multă energie creatoare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...