Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 IANUARIE. Racii au energii binefăcătoare

HOROSCOP 15 IANUARIE. Racii au energii binefăcătoare

De: Cancan 14/01/2017 | 23:56
HOROSCOP 15 IANUARIE. Racii au energii binefăcătoare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Conjuncţia dintre Lună şi Nodul Nord, linia destinului pozitiv, are loc în casa sănătăţii, motiv pentru care astăzi ai putea auzi despre unele remedii favorabile ţie, ai putea începe o cură sau un tratament, o dietă sau ai putea găsi un terapeut care să te ajute cu problemele cu care te confrunţi. Totodată, este o zi bună pentru a face sport sau pentru a te implica într-o activitate benefică pentru corpul tău.

Taur – Luna se află în casa iubirii, în aspecte pozitive cu alte planete, ca atare astăzi ai putea fi cuprins de noi sentimente sau de o stare ce este benefică petrecerii timpului în doi – armonie, săruturi, îmbrăţişări, romantism şi pasiune sunt unele dintre cuvintele cheie pentru acest moment. În acelaşi timp, este o zi minunată pentru a face planuri de viitor sau chiar pentru a face un pas înainte alături de persoana iubită.

Gemeni – Mercur, planeta ce te guvernează, se află în aspecte favorabile cu Luna şi cu Capul Dragonului, karma pozitivă, moment care îţi poate aduce soluţionarea unor probleme cu care te confrunţi ca prin minune, fără să te strădui sau să faci ceva pentru asta. Lasă mâna destinului să acţioneze şi ai încredere că totul se va aşeza şi va fi cum este mai bine pentru dezvoltarea ta interioară şi pentru evoluţia viitoare.

Rac – Comunicarea cu partenerul de viaţă dispune astăzi de o energie binefăcătoare şi vindecătoare, aşa că alocă-ţi timp pentru a discuta toate acele subiecte care vă preocupau sau care vă apăsau. Poate fi un moment în care găsiţi soluţii, în care vă înţelegeţi mai bine sau în care ajungeţi la o decizie importantă, benefică pentru amândoi. Lasă-ţi sufletul să se exprime, sentimentele să iasă la suprafaţă, dar completează totul cu o raţiune sănătoasă.

Leu – Ai putea dispune astăzi de o idee sau de o informaţie care să te ajute să câştigi mai bine, dar pentru asta va trebui să şi acţionezi cât de curând! Ca atare, pune preţ pe ceea ce afli şi mobilizează-te pentru a ajunge cât mai repede la destinaţia pe care ţi-o doreşti. Totodată, este un moment benefic în care să arăţi ce ştii, în care să îţi expui talentele şi în care să ieşi în faţă pentru a te remarca.

Fecioară – Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal, în aspecte bune cu Mercur, planeta ce îţi este guvernator. Astfel, poţi beneficia de unele avantaje ale energiei astrale, care îţi aduc în cale şanse, oportunităţi şi persoane favorabile. Nu da înapoi de la ceea ce îţi propune destinul şi ai putea face un mare pas înainte! În acelaşi timp, o veste foarte bună pentru cariera ta sau pentru locul de muncă ar putea surveni printr-un prieten!

Balanţă – Este o zi benefică pentru a te gândi mai mult la deciziile pe care urmează să le iei, pentru a te cufunda în sinele propriu şi pentru a găsi cele mai bune soluţii. Chiar dacă cei din jur consideră că nu eşti foarte comunicativ sau deschis, o zi petrecută alături de tine este cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru tine. În acelaşi timp, urmăreşte sentimentele şi emoţiile pe care le ai, te vor conduce într-o direcţie pe care trebuie să o urmezi.

Scorpion – Azi ai putea face cunoştinţă cu o persoană specială de la care ai multe de învăţat, care te ajută într-o oarecare privinţă sau care îţi dă nişte sfaturi demne de urmat. Ca atare, nu fi reticent în faţa oamenilor noi ce apar în viaţa ta şi deschide-te pentru a primi informaţii de valoare. Spre seară, o întâlnire cu prietenii şi o discuţie cu aceştia îţi poate aduce unele revelaţii de care ai nevoie pentru a progresa.

Săgetător – Chiar dacă este duminică şi este o zi în care ar trebui să nu munceşti, ideile, strategiile sau deciziile pe care le iei astăzi în planul carierei sunt foarte benefice pentru viitorul tău. Aşadar, aşează-te confortabil într-un mediu care îţi face plăcere şi lasă-ţi mintea liberă să creeze un plan pentru mai departe. Nu îţi pune limite, nu te crampona de ceea ce ţi se pare imposibil şi setează-ţi idealuri cât mai înalte şi cât mai valoroase.

Capricorn – Datorită aspectului benefic dintre Lună şi Mercur ai putea primi astăzi o ofertă de nerefuzat, ori din partea unui coleg de la locul de muncă, ori din partea unui asociat sau colaborator. Ca atare, nu sta pe gânduri foarte mult şi nu da cu piciorul unei oportunităţi atunci când apare, s-ar putea să nu te mai întâlneşti cu ea foarte curând. În planul iubirii, o conversaţie cu partenerul de viaţă ţi-ar putea lumina şi mai mult calea sau ţi-ar putea întări sentimentele.

Vărsător – Este o zi benefică pentru discuţiile de afaceri sau pentru a primi unele informaţii ce te ajută să câştigi mai mult, ca atare fii receptiv la informaţiile ce vin către tine. Creativitatea şi nonconformismul te ajută să ieşi din tipare, să întrevezi o idee strălucită şi să realizezi un plan de bătaie. Totidată, relaţia în care eşti implicat îţi aduce multă linişte în suflet şi siguranţa că vă îndreptaţi în direcţia pe care tu ţi-o doreşti.

Peşti – Este o zi favorabilă pentru relaţia de cuplu, pentru discuţiile în doi, pentru planuri şi decizii sau pentru a vă împărtăşi sentimentele şi gândurile ce le aveţi unul pentru celălalt. Aşadar, fă-ţi timp pentru dragoste, pentru persoana pe care o iubeşti şi nu vei regreta. Dacă eşti singur, astăzi ai putea cunoaşte acea persoană cu care să continui de acum înainte, deci acceptă invitaţia de a ieşi în lume pentru a vă întâlni.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur:...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...