Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 DECEMBRIE. Ajutorul pe care îl dau taurii acum familiei le va aduce şi lor beneficii atât la nivel interior cât şi material

HOROSCOP 16 DECEMBRIE. Ajutorul pe care îl dau taurii acum familiei le va aduce şi lor beneficii atât la nivel interior cât şi material

De: Cancan 16/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 16 DECEMBRIE. Ajutorul pe care îl dau taurii acum familiei le va aduce şi lor beneficii atât la nivel interior cât şi material

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Există un echilibru pe care trebuie să îl menţii în orice acţiune demarată, iar dacă îl găseşti toate îţi vor merge ca pe roate. Nu abuza de nimic, nu face excese şi menţine-te undeva în zona de confort. Poţi avea reuşită alături de un colaborator dacă renunţi la orgoliu şi adopţi o atitudine de mediere, colegialitate şi detaşare faţă de diferenţele de opinie dintre voi. Ba mai mult, dacă asculţi punctul de vedere al celuilalt poţi ajunge la o viziune mult mai completă a proiectelor cu care vă confruntaţi.
Taur – Ajutorul pe care îl dai acum familiei îţi va aduce şi ţie beneficii atât la nivel interior cât şi material. Ai putea primi nişte cadouri la care nu te-ai aşteptat, dar de care aveai mare nevoie. La locul de muncă, exprimă-ţi mai bine ideile şi nu te sfii să spui ceea ce gândeşti, părerea ta va fi luată în seamă de către cei cu care lucrezi – atât colegi cât şi superiori. Orice întârziere presupune şi unele penalităţi, aşa că nu bate pasul pe loc în nicio privinţă.
Gemeni – Dacă ai copii, azi te poţi confrunta cu mici acte de rebeliune din partea lor. Nu te lăsa descurajat şi acţionează cu mână de fier, dar şi cu înţelepciune. Pregăteşte-ţi temeinic un discurs -pe care să îl exprimi în faţa acestora. O scadenţă a unor datorii se apropie cu paşi repezi, aşa că gestionează-ţi mai bine bugetul pentru a nu te prinde nepregătit, mai ales că şi sărbătorile vor predupune o cheltuială în plus.
Rac – Focusează-ţi energia pentru a ierta o persoană care consideri că a greşit faţă de tine. Acest aspect te va elibera de unele tensiuni şi frustrări care s-au acumulat şi te va ajuta să te echilibrezi la nivel interior. Totodată, este un moment bun de a face planuri de viitor, de a pune pe hârtie o strategie pe termen lung. Dacă o vei urma cu stricteţe, vei avea parte de reuşită şi chiar de câştiguri în plus.
Leu – Astăzi poţi achiziţiona unele obiecte care să îţi înfrumuseţeze casa şi care să te ajute să intri mai uşor în atmosfera de vacanţă. Fii atent la mijlocul de transport pe care îl foloseşti, pot aparea unele întârzieri sau probleme, care să îţi modifice planul de călătorie. Pentru a te asigura, ia-ţi o marjă de eroare! În cuplu, amână o discuţie care v-ar putea tensionaşi menţine-ţi echilibrul interior.
Fecioară – Găseşte-ţi liniştea interioară în ciuda evenimentelor tensionate care apar în viaţa ta. Poţi face asta printr-o practică spirituală, prin mai multă odihnă şi detaşare. Fii precaut la nivel financiar şi nu cheltui prea mult pe cadouri şi surprize. Pentru a face o bucurie celor dragi este nevoie de mai multă apropiere şi afectivitate, nu de gesturi financiare exagerate. Există un potenţial de neprăvăzut faţă de planurile pe care ţi le-ai făcut, aşa că asigură-ţi şi activităţi de rezervă.
Balanţă – Nu fi nerăbdător în faţa situaţiilor ce apar în viaţa ta, nu te grăbi şi nu încerca să modifici mersul lucrurilor, s-ar putea mai mult să strici ceea ce este rezervat pentru tine. Foloseşte-ţi creativitatea şi imaginaţia în discuţiile cu partenerul de viaţă, aţi putea lua decizii importante în doi. Îngroapă securea războiului faţă de o persoană cu care lucrezi, chiar dacă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Diferenţele de opinie ţi-ar putea fi chiar de folos!
Scorpion – Nu te abate de la planurile pe care ţi le-ai făcut, chiar dacă o persoană dragă îţi cere să petreceţi mai mult timp împreună, deoarece azi este o zi bună pentru a rezolva multe lucruri de pe agenda ta de lucru. Cele mai mari satisfacţii le poţi culege în zona socio-profesională, mai ales că urmează să primeşti veşti bune sau o propunere care te încântă. Multe situaţii care te-au tensionat se vor şterge cu buretele.
Săgetător – Dacă eşti mai organizat şi mai determinat în rezolvarea planurilor pe care ţi le-ai făcut, urmează să ai parte de o reuşită foarte frumoasă. În planul sentimental, partenerul de viaţă este alături de tine şi te susţine afectiv, ceea ce îţi aduce mult confort interior. Menţine această armonie care s-a creeat între voi, aţi putea trece relaţia la un nivel mult mai profund în această perioadă. Totodată, secretele pe care vi le împărtăşiţi vă ajută să vă înţelegeţi mai bine unul pe celălalt.
Capricon – Eşti dispus să investeşti atât în tine cât şi în cei dragi, dar pentru asta este nevoie şi de timp şi de implicare mai multă. Având în vedere că vin sărbătorile, nu ar strica să încetineşti ritmul cu care munceşti şi să te relaxezi mai mult. Datorită oboselii acumulate ai nevoie de cât mai multă detaşare, de armonie, de somn şi de încărcarea bateriilor. În relaţia de cuplu, fii mai flexibil şi mai empatic, iar această perioadă vă va prinde mai aproape sufleteşte unul de celălalt. Acolo unde este cazul, copiii îţi vor aduce mare bucurie.
Vărsător – Ultima zi a săptămânii te prinde cu multe pe cap, cu termene limită şi cu necesitatea de a rezolva totul cât mai repede. Nu prea te poţi baza pe ajutorul celor din jur, aşa că mobilizează-te şi organizează-te pentru a definitiva tot ceea ce ţi-ai propus. Unele planuri pe care le aveai seara cu prietenii ar putea fi date peste cap, dar weekendul se arată mult mai liniştit. Dacă în relaţia de cuplu există tensiune, o mică surpriză pentru persoana iubită ar putea relaxa situaţia.
Peşti – Nu te baza pe intuiţe în decizia impusă de o situaţie limită, s-ar putea ca unele amănunte să nu fie sesizate corect. În schimb, încearcă să fii cât mai raţional, matur şi cu picioarele pe pământ. Un prieten îţi poate cere ajutorul, iar dacă îi vei fi alături în problema cu care se confruntă, poţi avea la rândul tău unele revelaţii. Nimic nu este întâmplător şi tot răul va fi spre binele amândorura. Liniştea sufletească poate fi dobândită alături de persoana iubită dacă vă propuneţi să petreceţi mai mult timp alături unul de celălalt.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...