Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 FEBRUARIE: Gemenii să se retragă din parteneriatele nefavorabile

HOROSCOP 16 FEBRUARIE: Gemenii să se retragă din parteneriatele nefavorabile

De: Cancan 16/02/2017 | 00:03
HOROSCOP 16 FEBRUARIE: Gemenii să se retragă din parteneriatele nefavorabile

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Totul se găseşte în tine – stări, sentimente, nuanţe, emoţii – iar pentru a fi bine, este nevoie doar să ajungi să controlezi totul la modul conştient. Proiectează acele dorinţe pe care le ai către viitor şi gândeşte cât mai pozitiv, umplând totul cu energie. Ai posibilitatea să te remarci mai uşor, ca atare poartă-te cu profesionalism şi arată experienţa pe care ai dobândit-o în timp, ca urmare a muncii şi a studiilor pe care le-ai urmat.

Taur – Lilith părăseşte casa partenerului de viaţă, aspect care te ajută să îţi găseşti echilibrul în viaţa de cuplu. Dacă nu te aflai într-o relaţie autentică şi potrivită pentru tine, ultima perioadă ţi-a arătat acest lucru cu mai multă putere, ca atare poţi lua o decizie. Este important să te înţelegi pe tine şi să cobori în sufletul tău pentru a nu mai face compromisuri, pentru a înţelege ce este cu adevărat important şi de valoare pentru tine.

Gemeni – Retrage-te din acele parteneriate neproductive şi nefavorabile ţie, deoarece acestea te ţin pe loc sau te trag înapoi. În dorinţa de a ieşi în evidenţă şi de a străluci, poţi face unele greşeli care te aduc cu picioarele pe pământ şi care nu îţi pică tocmai bine. O perioadă bună vine din punct de vedere relaţional, afectiv, aşadar poţi cunoaşte persoane noi sau poţi întări legăturile existente.

Rac – Fă-ţi unele evaluări interioare, fără a te acuza, fără a te victimiza, lăsând simţul datoriei la o parte şi găsind partea pozitivă din tot ceea ce ai întreprins. Chiar dacă oscilezi emoţional între hotărârile pe care trebuie să le iei, vei face multă curăţenie în jurul tău. Poziţionează-te la alt nivel, dorindu-ţi să evoluezi cât mai mult. Urmează o perioadă alertă, mai ales din punct de vedere profesional, deci asigură-te că ai timp necesar pentru a rezolva totul.

Leu – Gestionează-ţi mai bine timpul şi preocupă-te de ceea ce este important pentru tine, deoarece ai putea să te pierzi în mai multe direcţii. Canalizează-te pe studii înalte, pe cunoaştere, pe uniunea sufletului cu natura pentru a-ţi echilibra şi latura interioară. Fii atent la echilibrul dintre cămin şi carieră, deoarece balanţa poate să atârne mai mult într-o singură direcţie, ceea ce îţi poate aduce neplăceri.

Fecioară – În următoarea perioadă se finalizează aşteptarea pe care ai avut-o faţă de unele proiecte, iar unele rezultate vor începe să iasă la suprafaţă. Bucură-te de munca bine făcută şi extrage toată experienţa de care ai nevoie pentru a mai face un pas înainte. Adaptează-te la schimbările ce vin în viaţa ta, ieşi din zona de confort şi depăşeşte-ţi limitele, deoarece vei înregistra un succes.

Balanţă – Este posibil să îţi pui singur unele piedici, mai ales ca urmare a unor emoţii contradictorii sau exacerbate. Eşti în conflict cu tine însuţi, iar asta poate afecta şi relaţia cu partenerul de viaţă. Fii cu băgare de seamă la ceea ce afirmi, la felul în care te comporţi şi la atitudinea pe care o ai. Bunul mers al lucrurilor ţine de felul în care îţi aperi principiile şi iubirea, deci protejează lucrurile la care ţii cu adevărat.

Scorpion – Nu lăsa lucrurile mici să te tulbure, mai ales că ai planuri mari de pus la cale şi de demarat. Iniţiativele dau roade, munca îţi este răsplătită, determinarea te duce acolo unde ai visat. Autoanaliza te va ajuta să te înţelegi mai bine şi să nu mai faci unele greşeli pe care le-ai comis în trecut. Dacă nu eşti mulţumit de o situaţie cu care te confrunţi, poţi face oricând o schimbare, nimeni nu te ţine pe loc.

Săgetător – Ai o mai mare predispoziţie către zona mistică, către legătura cu universul şi divinul, ceea ce te va ajuta să te detaşezi de domeniul cotidian şi material. Ceva trebuie schimbat, mai ales acolo unde simţi un punct nevralgic, dar dacă nu eşti atent, nu vei sesiza corijările pe care trebuie să le faci. Atenţie majoră pe suflet şi pe emoţii, care acum îţi pot juca unele feste.

Capricorn – Eşti mult mai în contact cu sufletul tău şi cu emoţiile pe care le ţii înăuntru, aspect favorabil pentru a relaţiona mai bine cu cei din jur. Cu cât vei fi mai empatic, cu atât îi vei avea mai aproape pe cei dragi, aşa că nu te sfii să arăţi ceea ce simţi. Dacă unele îndoieli sau dileme îţi macină sufletul, îndreaptă-te mai mult către divinitate, te va ajuta să înţelegi totul mult mai bine şi să te echilibrezi.

Vărsător – Valorifică mai mult relaţiile în care eşti şi uită-te mai bine la persoanele care îţi sunt alături, poţi dezvolta o obsesie pentru o persoană care nu te merită. Te poţi remarca acum prin afirmarea propriilor dorinţe, ca atare nu îţi fie frică să le verbalizezi. Planul emoţional poate să fie în dezechilibru dacă nu eşti atent la modul în care aţi gestionezi sentimentele şi experienţele trecutului.

Peşti – Dacă oscilezi între două situaţii, vei ajunge la un conflict interior major, aşa că încearcă să faci pace cu tine însuţi. Unele şanse financiare bat la uşa ta, dar nu risca foarte mult şi gândeşte mai bine toate opţiunile pe care le ai. Eşti foarte receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jur, de aceea ai putea să şi observi amănunte care ţi-au fost ascunse vederii până acum. În casa muncii apar unele schimbări, care te ajută să scoţi la iveală noi resurse.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Singurul oraș din România care e străbătut de un pârâu termal! E un adevărat miracol, iar temperatura apei ajunge la 30 de grade
Singurul oraș din România care e străbătut de un pârâu termal! E un adevărat miracol,...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...