Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 MARTIE. Taurii se gândesc la sănătate

HOROSCOP 18 MARTIE. Taurii se gândesc la sănătate

De: Cancan 18/03/2017 | 00:00
HOROSCOP 18 MARTIE. Taurii se gândesc la sănătate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi poţi primi o veste în ceea ce priveşte finanţele care te dă peste cap – ceea ce discutaseşi anterior cu o persoană nu se concretizează, nu îşi ţine promisiunea sau se răzgândeşte, ceea ce te încurcă foarte tare. Pune accent pe principii şi corectitudine, dar dacă acest aspect nu are valoare pentru ea, nu te crampona şi încearcă să te descurci singur, pe propriile forţe.

Taur – În acest weekend conservă-ţi mai mult energia şi dedică-te acelor tabieturi care te fac să te simţi bine, să te relaxezi şi să te încarci de energie pozitivă. Zi pas acelor persoane care se plâng, care te responsabilizează sau a căror companie nu o suporţi decât de complezenţă. Sănătatea ta poate avea de suferit dacă nu îi acorzi prioritate şi dacă nu afirmi (într-un mod paşnic) ceea ce te deranjează.

Gemeni – O vizită la părinţi, la rude sau la unele persoane dragi îţi poate crea un weekend plin de căldură, de armonie şi de relaxare, aşa că nu sta pe gânduri în faţa unei astfel de decizie. Cine te poate înţelege mai bine decât cei care ţi-au fost mereu aproape şi care te cunosc încă de mic? Lasă problemele cotidiene în spate, detaşează-te şi concentrează-te mai mult pe ceea ce îţi spune sufletul, pe iubire.

Rac – Dacă în ultimul timp ai avut parte de multe activităţi sedentare, nu ar strica ca în acest weekend să faci o plimbare prelungită în natură, să respiri aer curat sau să îţi soliciţi puţin corpul, făcând sport. Te poţi duce în parc, la o piscină sau la sală, important este să te dezmorţeşti, să ieşi din zona de confort şi să fii mai atent la sănătate. În acelaşi timp, pentru ca şi starea interioară să fie echilibrată, întâlneşte-te cu cei mai veseli şi optimişti prieteni din anturaj.

Leu – Nu lăsa treburile importante la voia întâmplării, respectă-ţi promisiunile date şi ajută-i pe cei din familie la rezolvarea sarcinilor domestice. Chiar dacă ziua ţi se pare solicitantă, seara o poţi petrece la un eveniment, o petrecere, o zi onomastică, alături de prieteni şi de persoana pe care o iubeşti. Dacă eşti singur, poate fi momentul în care te îndrăgosteşti … la prima vedere, deci nu rata ocazia!

Fecioară – Este un weekend propice pentru a-ţi revizui planurile de viitor, pentru a seta noi linii de urmat şi pentru a construi o strategie pe care să o respecţi pas cu pas. Ia în calcul experienţa de viaţă trecută, analizează ceea ce a fost pozitiv şi ce nu, precum şi ceea ce te motivează şi te pasionează. Proiectează-ţi un viitor aşa cum este cel mai bine pentru tine, fără a ţine cont de limite sau bariere.

Balanţă – Este posibil ca planurile pe care ţi le făcuseşi cu cei dragi pentru astăzi să fie date peste cap de către o persoană neserioasă, care nu se ţine de cuvântul ce ţi l-a dat, deci apelează la o activitate de rezervă, pe care să o poţi desfăşura indiferent de situaţia apărută. Timpul petrecut în familie este foarte preţios pentru voi toţi, aşa că nu lăsa pe nimeni să ţi-l răpească sau să te indispună.

Scorpion – Trigonul dintre Lună şi Venus îţi poate aduce timp de calitate petrecut alături de persoana iubită – îmbrăţişări, vorbe de dragoste, declaraţii, săruturi şi sentimente împărtăşite. Dedică-te în totalitate ei, uită de griji, responabilităţi sau viaţă cotidiană şi o să poţi petrece un weekend cu adevărat mulţumitor şi energizant pentru sufletul tău. Încarcă-te de iubire şi de energie pozitivă!

Săgetător – O veste bună în ceea ce priveşte serviciul, afacerile sau un proiect de care eşti interesat poate veni de la mare depărtare de ţară, din străinătate. Chiar dacă presupune şi unele sacrificii, muncă, răbdare sau determinare, se arată foarte profitabil, aşa că calculează-ţi foarte bine şansele, gradul de implicare şi sacrificiile pe care eşti dispus să le faci pentru asta. Totodată, sfătuieşte-te şi cu cei dragi pentru a le afla părerea.

Capricorn – Conjuncţia dintre Mercur şi Venus îţi poate aduce în prim plan o idee prin care să transformi un hobby sau o pasiune într-un proiect de muncă, din care să câştigi şi bani. Ce poate fi mai frumos decât să munceşti cu pasiune, deci fă tot ceea ce poţi pentru a-ţi materializa dorinţele sufletului. Fă ceea ce te inspiră, visează, setează-ţi idealuri înalte şi nu te lăsa influenţat de cei care nu cred în talentul tău.

Vărsător – Chiar dacă nu vrei să admiţi asta, corpul tău se poate resimţi în urma unei perioade solicitante. Nu amâna să te preocupi mai mult de tine, să mănânci sănătos, să bei apă, să îţi ţii tratamentul dacă este cazul şi să te prezinţi la doctor dacă simţi că ai nevoie de ajutor specializat. Nimic nu poate ieşi bine dacă nu preţuieşti ceea ce este cu adevărat important, adică sănătatea şi starea de bine.

Peşti – Familia îţi poate pregăti o surpriză sau un cadou pe care ţi-l doreşti de mult timp, iar asta îţi dă de înţeles cât eşti de iubit şi apreciat. Primeşte totul cu drag şi oferă la rândul tău dragoste, vorbe frumoase şi îmbrăţişări. Rezervă-ţi acest weekend pentru bucuria de a fi alături de cei la care ţii şi amână orice alt plan pe care l-ai făcut şi care nu îi include şi pe ei. Totodată, detaşează-te de alte griji pentru a nu strica momentul!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...