Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 MAI. Leii sunt irascibili şi au probleme cu cei din jur

HOROSCOP 2 MAI. Leii sunt irascibili şi au probleme cu cei din jur

De: Cancan 02/05/2017 | 00:32
HOROSCOP 2 MAI. Leii sunt irascibili şi au probleme cu cei din jur

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Cuadratura dintre Lună şi Uranus poate să îţi răstoarne unele planuri domestice – ceea ce îţi propuseseşi să rezolvi, venirea unei facturi pe care nu o preconizai sau faptul că un membru al familiei nu îşi respectă promisiunile pe care ţi le-a făcut. Chiar şi aşa, nu lua totul în tragic, ci vezi care este partea pozitivă a acestui aspect – poate nu era momentul ideal pentru a demara unele acţiuni.

Taur – Este posibil ca astăzi să primeşti o invitaţie la un eveniment foarte special – la o gală, la o decernare de premii, la o întâlnire la care participă persoane importante. Nu da înapoi, ci acceptă cu bucurie, poate fi o ocazie unică de a face cunoştinţă cu cineva. În planul profesional, ai mult de muncă, responsabilităţi cărora trebuie să le faci faţă şi multe lucruri de pus la locul lor, în ordine.

Gemeni – Fii astăzi cu băgare de seamă la schimbările de atitudine şi la oscilaţiile de temperament, ai putea să îi derutezi pe cei cu care intri în contact. Menţine-ţi punctul de vedere în conversaţiile pe care le ai şi nu te lăsa influenţat de argumente în care nu crezi cu adevărat. Totodată, dacă ai făcut o promisiune sau ţi-ai luat un angajament faţă de cineva, du-le până la capăt şi nu bate în retragere.

Rac – Luna, planeta care te guvernează, traversează astăzi semnul zodiacal al Leului, aspect care te îndeamnă să iei mai multă atitudine în problemele cu care te confrunţi, să te centrezi mai bine pe propria persoană şi să ai mai multă încredere în tine. Fă un pas înainte în proiectele pe care le ai şi nu renunţa la visele pe care le ai demult. A venit momentul să le şi materializezi mult mai uşor.

Leu – Astăzi nu eşti foarte sociabil şi nu prea ai chef de vorbă, poate chiar un pic irascibil, ceea ce va face ca comunicarea cu cei din jur să fie îngreunată. Abţine-te de la comentariile răutăcioase şi dacă nu ai nimic pozitiv de spus, mai bine nu mai spune nimic. Totodată, fii atent la felul în care completezi sau depui unele documente, contracte, acte, ai putea face unele greşeli de care să te loveşti mai târziu.

Fecioară – În următoarea perioadă vor deveni mai importante studiile, cunoaşterea, informaţiile pe care le primeşti, deoarece ai ocazia de a te folosi de ele la un nou nivel, mult mai profund şi mai concret. Astfel, poţi obţine diplome de certificare, autorizaţii, atestate, care să te ajute în munca pe care o depui sau într-o avansare. Totodată, dacă eşti nevoit să pleci la drum, eşti susţinut de astre pentru a găsi cele mai bune oportunităţi.

Balanţă – Astăzi este activată casa introspecţiei, a meditaţiei şi a legăturii cu divinitatea, moment în care te poţi conecta mai uşor la energia nevăzută ce ne înconjoară. Gândeşte-te mai mult la ceea ce îţi doreşti, armonizează-te cu tine însuţi şi fii receptiv la semnele ce le primeşti. Totodată, lansează în univers proiectele şi idealurile tale, vor găsi mai repede o cale de a se materializa şi de a ajunge la tine!

Scorpion – Păzeşte-te de tensiunile sau certurile cu membrii familiei, în această perioadă conflictele ar putea degenera mult mai uşor decât până în prezent. În schimb, canalizează-ţi toată energia pe rezolvarea paşnică a problemelor dintre voi, pe implicarea în activităţile de familie şi pe asumarea îndatoririlor domestice. Este o perioadă bună în care să repari ceea ce este stricat acasă, în care să renovezi sau să amenajezi.

Săgetător – Concentrează-te mai mult pe domeniul intelectual, pe studii, pe cunoaştere, mai ales că în următoarele luni ţi-ai putea schimba filosofia de viaţă, concepţiile şi lentila prin care judeci lumea, într-un sens mult mai avantajos pentru tine. Ca atare, este posibil să participi la unele cursuri de lungă durată, să te înscri la o facultate sau să obţi unele certificări pe care le aşteptai de mai multă vreme.

Capricorn – Conjuncţia dintre Mercur şi Uranus îţi poate aduce unele schimbări neaşteptate în planul serviciului, mai ales în acele privinţe în care trebuie să evoluezi şi să nu baţi pasul pe loc. Acceptă provocările şi nu sta în zona de confort. În acelaşi timp, o discuţie cu persoana iubită poate lua o turnură neobişnuită dacă te grăbeşti să afirmi lucruri pe care nu le gândeşti cu adevărat şi pe care nu le simţi.

Vărsător – Eşti mai gânditor, mai introspect sau mai contemplativ, iar acest aspect te ajută să îţi dai răspuns la multe din problemele cu care te confrunţi. Este posibil să găseşti unele soluţii inedite care să te pună în mişcare şi să acţionezi într-o direcţie pe care o considerai blocată. Trigonul dintre Lună şi Kiron te îndeamnă să renunţi la emoţiile negative pe care le-ai înmagazinat, ceea ce va duce şi la o vindecare rapidă a unei afecţiuni.

Peşti – Astăzi eşti foarte inspirat, intuitiv şi empatic, ceea ce te poate ajuta atât în planul relaţional, dar şi în cel profesional, în legătura cu colegii de la locul de muncă. Eşti pe fază, poţi înţelege dincolo de ceea ce se afirmă şi poţi remarca aspecte pe care cei din jur nu le văd. Nu încerca să treci prin filtrul raţiunii ceea ce simţi, vei rata oportunitatea de a închega o relaţie de lungă durată.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...