Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 IANUARIE. Leii se confruntă cu probleme de sănătate

HOROSCOP 20 IANUARIE. Leii se confruntă cu probleme de sănătate

De: Cancan 20/01/2017 | 00:10
HOROSCOP 20 IANUARIE. Leii se confruntă cu probleme de sănătate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă simţi că ceva nu este în regulă în relaţia de cuplu, lasă-i un moment de respiro persoanei iubite, iar în acest timp analizează-ţi şi tu sentimentele şi acţiunile. Mai mult ca sigur în următoarea perioadă ţi se va arăta care este calea cea dreaptă pentru tine şi care este cea mai bună decizie pe care trebuie să o iei. Pentru cele mai bune rezultate, fii sincer atât cu tine cât şi cu persoana de lângă tine.

Taur – Planurile pe care ţi le-ai făcut cu ceva timp în urmă încep să se materializeze, aşa că ai toate şansele de a fi fericit şi mulţumit de o reuşită. În următoarea perioadă planul carierei este activat de către Soare, aspect care te pune mai mult în evidenţă, în scoate în cale oportunităţi şi te ajută să progresezi. Profită de această conjunctură pentru a face încă un pas înainte pe calea succesului personal!

Gemeni – Nu te abate de la ceea ce ţi-ai propus pentru viitor, nu sări etape, ci avansează în paşi mărunţi şi siguri, deoarece vei ajunge să pui nişte baze mult mai solide pentru proiectele şi dorinţele tale. Sectorul străinătăţii şi al deplasărilor de durată este activat, astfel încât se pot ivi oportunităţi majore în acest sens. Fii concis în ceea ce le ceri celor de lângă tine, există posibilitatea să fii înţeles greşit.

Rac – Luna se află în casa iubirii şi a copiilor, aspect care predispune la momente frumoase alături de persoanele pe care le îndrăgeşti. Dă frâu liber sentimentelor şi deschide-ţi sufletul pentru a primi la rândul tău energia binefăcătoare a iubirii. Depărtează-te de aspectele care te stresează la locul de muncă şi axează-te mai mult pe ceea ce vei face în weekend, pe relaxare, confort şi activităţi care îţi fac plăcere.

Leu – Preocupă-te astăzi mai mult de micile amănunte ale tuturor situaţiilor cu care te confrunţi, poţi găsi erori pe care nu le-ai sesizat până acum şi care, odată rezolvate, vor scoate la iveală o nouă cale de urmat. Totodată, asumă-ţi responsabilităţile unor noi proiecte, mai ales acelea care promit câştiguri la final. Fii cu băgare de seamă la sănătate, azi se pot acutiza unele probleme netratate aşa cum trebuie.

Fecioară – Toate concepţiile de viaţă după care te ghidezi pot fi astăzi puse sub semnul întrebării datorită unei întâmplări la care asişti. Nu te opune unor învăţăminte de pe urma cărora ai multe concluzii de tras! În familie, poţi fi atras într-o discuţie care nu îţi face plăcere deoarece o poţi percepe ca pe o critică la adresa ta, dar dacă eşti flexibil şi deschis ai putea face o mare schimbare, favorabilă pentru viitorul tău.

Balanţă – Luna se află astăzi în domeniul financiar al horoscopului tău general, ca atare este posibil să pui mai mult preţ pe bani, să te intereseze mai mult valoarea lucrurilor sau să faci unele calcule legate de cheltuieli. Nu te stresa, totul va fi bine şi se va aşeza cum nu ai sperat de bine. Totodată, ultima zi de lucru vine cu multe de făcut, cu sarcini şi responsabilităţi, aşa că fii pe fază pentru a nu comite greşeli.

Scorpion – Luna tranzitează semnul tău zodiacal, aspect care îţi poate aduce o stare de melancolie, de emotivitate crescută sau de empatie faţă de cei din jur. Lasă-te liber în faţa sentimentelor pe care le ai şi trăieşte la maxim tot ceea ce simţi. Chiar dacă sunt exacerbate şi unele emoţii negative, lasă-le să se manifeste pentru că în acest mod te vei putea elibera de ele mai repede.

Săgetător – În următoarele două zile domeniul subconştientului este puternic activat, iar ca urmare a acestui fapt este posibil să ai unele revelaţii, să conştientizezi nişte lucruri despre propria persoană sau să manifeşti o nouă atitudine. Fii atent la stările pe care le ai şi încearcă să descoperi provenienţa lor, deoarece acum ai posibilitatea unei mari transformări interioare. Totodată, până aproape de sfârşitul lunii februarie, Soarele este în casa comunicării, făcându-te mai extrovertit în felul în care îţi transmiţi gândurile sau sentimentele.

Capricorn – Următoarea perioadă de patru săptămâni se arată mai profitabilă în ceea ce priveşte banii, iar tu poţi găsi noi metode de a câştiga mai bine. Dacă nu eşti încă angajat, acesta ar fi un bun moment, iar dacă lucrezi dar nu eşti mulţumit de salariul pe care îl ai, eşti susţinut pentru a purta o negociere. Fii atent la nevoile şi dorinţele pe care le ai şi exprimă-le într-un mod cât mai direct, dar diplomat.

Vărsător – Soarele a intrat de astăzi în semnul tău zodiacal, marcând în următoarea perioadă aniversarea zilei tale de naştere. Deoarece acest moment arată un nou început astrologic, setează-ţi la trecerea dintre vârste noi proiecte, imaginează-te cu idealurile deja materializate şi fă un plan de bătaie pentru ceea ce vrei să se întâmple pentru tine. Dacă în prezent nu te mai regăseşti într-o anumită situaţie, poate a venit momentul să îi pui punct şi să o iei de la capăt.

Peşti – Fii mai atent la trăirile interioare pe care le experimentezi în următoarele săptămâni deoarece este posibil să te conectezi mai profund la propria persoană şi, astfel, să ajungi să îţi înţelegi mai bine motivaţia din spatele unei atitudini sau a comportamentului. Nu ignora semnele care îţi apar, este o perioadă în care Universul te ghidează pentru a face cele mai bune alegeri pentru viitorul tău.  

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de marți | „Ce greu a trecut weekend-ul ăsta fără tine, iubule!”
Bancul de marți | „Ce greu a trecut weekend-ul ăsta fără tine, iubule!”
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la Deveselu rupe tăcerea. Ce spune acesta despre presupusa iubită , dar și despre modul în care Mădălin și-ar fi pierdut viața
„Vreau să vă spun adevărul despre Mădălin Paul”. Prietenul tânărului mort în accidentul de la...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15...
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV
Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV a anunțat când îi vezi la televizor
Primele imagini cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la MasterChef România. Pro TV...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Mesajul emoționant al Alinei Ceușan pentru fiul cel mare, Rock, dupa ce a anunțat ca este din nou însărcinată:
Mesajul emoționant al Alinei Ceușan pentru fiul cel mare, Rock, dupa ce a anunțat ca...
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă: „M-au ținut la poartă”
Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă:...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...