Acasă » Horoscop » HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct…

HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct…

De: Cancan 20/09/2017 | 00:00
HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să pună la punct...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În spatele situaţiilor prin care treci se află o filosofie de viaţă mult mai profundă, aşa că acordă-le o profunzime aparte şi nu le trata cu superficialitate. Înţelegând care este cu adevărat sensul, vei putea să te centrezi mult mai bine în propria existenţă şi să ştii cum să acţionezi. Temperează-ţi nervozitatea, graba şi spiritul incisiv, nu este acum timpul potrivit să te avânţi cu capul înainte!

Taur – Este indicat să mai selectezi ceea ce ai de făcut şi să nu te implici în foarte multe activităţi, care într-un final te vor epuiza, te vor supra-aglomera şi nu vei ajunge la randamentul dorit. Fixează-ţi mai clar obiectivele şi mergi într-o direcţie mult mai rectilinie. Totodată, nu cheltui mai jult decât îţi permiţi, balanţa dintre venituri şi plăţi se poate dezechilibra foarte tare, ceea ce va avea consecinţe pe mai multe planuri.

Gemeni – Simţi nevoia să dai un sens tuturor acţiunilor în care eşti implicat, altfel nu ai motivaţia necesară de a merge înainte. Beneficiezi de foarte mult şarm personal, ceea ce te va conduce la o mai bună înţelegere cu cei cu care relaţionezi, deoarece se vor simţi bine în preajma ta. Conştientizează ceea ce ţi se transmite din partea destinului şi pune punct acelor situaţii care nu te mai favorizează.

Rac – Astrele îţi dau impulsul unei mari schimbări, ceea ce ar trebui să conducă către o nouă direcţie în viaţa ta, mult mai stabilă şi mai asumată. Trateaz-o cum trebuie pentru a o valorifica la maxim! Ceea ce nu faci la timpul său, s-ar putea să te împiedice în planurile de viitor şi să revină sub alte forme, mult mai dificil de rezolvat sau de înţeles. Ca atare, stabileşte-ţi priorităţile esenţiale!

Leu – Eşti foarte competitiv, dar foloseşte această energie numai atunci când este cazul. Trăieşte conform principiilor morale şi nu face uz de putere în viaţa personală. Creează un punct de rezonanţă cu toţi oamenii din jurul tău, vei ajunge la o mai bună relaţionare, înţelegere şi comuniune. În acelaşi timp, fă uz de toleranţă, emaptie şi dragoste pentru membrii familiei, care au nevoie să fie valorificaţi.

Fecioară – Poţi rezolva situaţiile în care ai rămas restant sau poţi achita unele datorii mai vechi, aşa că nu amâna şi sesizează momentul oportun pentru a te aduce la zi. Obiectivele pe care ţi le-ai propus sunt realizate prin muncă multă, dar aduc şi satisfacţii majore. Intră pe frecvenţa celor din jur şi regenerează relaţiile pe care le consideri importante pentru tine şi pentru dezvoltarea ta viitoare.

Balanţă – Dacă observi că o persoană este rău intenţionată sau dezechilibrată este mai bine să te îndepărtezi şi să nu încerci să faci dreptate. Tactul te va scoate din orice încurcătură sau situaţie stânjenitoare. Ai multe lucruri de rezolvat, nu îţi pierde timpul cu ceea ce nu te avantajează sau te încarcă negativ. Ultimele realizări la nivel profesional îţi dau curajul de a merge mai departe şi de a trece la un nivel superior.

Scorpion – Pune la punct chestiunile familiale şi nu lăsa nicio situaţie neclarificată, mai ales din cele sentimentale. Găseşte noi modalităţi de comunicare, mult mai blânde, mai profunde şi mai de esenţă, cu ajutorul cărora să ajungi la miezul disensiunilor. Totodată, nu te cala pe detaliile care nu contează cu adevărat, nu rămâne blocat în trecut, ci observă tabloul de ansamblu, care este mult mai valoros!

Săgetător – Ai foarte multe responsabilităţi financiare, de aceea este bine să te organizezi mai bine, să acţionezi în funcţie de priorităţi, urgenţe şi restanţe şi să nu laşi nimic nerezolvat. Chiar dacă goleşti puşculiţa, confortul pe care ţi-l dă achitarea tuturor datoriilor este foarte mare, iar şansele de a o umple la loc vor apărea imediat după. Ca atare, nu ezita să faci ceea ce este mai bine pentru moment!

Capricorn – Nu te lăsa păgubaş în faţa unei situaţii incerte sau complicate, folosindu-ţi creativitatea vei ajunge foarte repede să intuieşti care este calea de ieşire. Pentru a nu te simţi singur, angrenează-i şi pe cei cu care relaţionezi în acest proces. Din punct de vedere domestic, este posibil să trebuiască să fii alături de un părinte, care are nevoie de tine şi de implicarea ta pentru a duce la bun sfârşito activitate.

Vărsător – Dacă ai idei preconcepute, îţi va fi foarte greu să comunici cu cei dragi, să îi înţelegi şi să îi accepţi aşa cum sunt. Pentru a ajunge la armonie, fii mai flexibil, mai maleabil şi nu judeca viaţa pe care nu tu o trăieşti. Fiecare este barometrul propriilor experienţe şi toţi oamenii au dreptul să aleagă cum cred că este mai bine pentru ei! În caz contrar acestei atitudini, vei ajunge la dezamăgiri sau frustrări inutile.

Peşti – Dacă simţi că astăzi nu ai chef de socializare, ci mai mult de visare şi planuri de viitor, fă ceva conştient pentru asta. Aşterne pe o hârtie ceea ce îţi doreşti, scrie totul detaliat şi încearcă să simţi tot ceea ce vezi cu ochii minţii. Este o perioadă bună pentru a arunca seminţe, care în curând vor găsi cea mai bună formă de a se materializa. Totodată, dacă crezi în acest proces, îl vei şi încărca cu multă energie creatoare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...