Acasă » Horoscop » HOROSCOP 22 DECEMBRIE. Racii nu trebuie să…

HOROSCOP 22 DECEMBRIE. Racii nu trebuie să…

De: Cancan 22/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 22 DECEMBRIE. Racii nu trebuie să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este indicat să fii flexibil şi pregătit în faţa unor situaţii neaşteptate care ar putea să îţi dea agenda peste cap, mai ales că este o zi tensionată astral! Pune la punct cele mai mici amănunte de la locul de muncă, organizează-ţi bine agenda şi vorbeşte clar şi răspicat cu cei cu care colaborezi! Domeniul introspecţiei este bine susţinut, ca atare gândeşte-te mai mult la ceea ce îţi doreşti să realizezi, fără a acţiona deocamdată.

Taur – Ai energia necesară pentru a-i face pe cei din jur să se simtă bine, eşti o companie plăcută, iar apropiaţii te caută pentru a se sfătui cu tine sau pentru a-şi petrece timpul liber! Poţi culege unele roade din munca anterioară, ceea ce te ajută să îţi împlineşti unele dorinţe! Nu exagera dacă apare vreo tensiune în viaţa ta, conotaţia pe care le-o dai lucrurilor îţi poate aduce neplăceri mai mari decât trebuie! 

Gemeni – Relaţiile profesionale sunt puse sub semnul întrebării, ca atare examinează mai bine legăturile care nu îţi mai sunt benefice. Îţi poţi da seama care sunt acele persoane cu care nu te mai potriveşti şi cu care nu mai fuzionezi, cu cine merită să mergi înainte şi cu cine nu. Instabilitatea îşi va spune cuvântul şi îţi va aduce exact situaţiile de care ai nevoie pentru a te elibera!

Rac – Nu este o zi bună pentru a pleca astăzi în călătorii, pot exista probleme care să îţi dea planurile peste cap. Totodată, poţi fi mai temperamental şi mai incisiv, ceea ce îţi poate aduce tensiuni faţă de cei cu care pleci la drum! Partenerul de viaţă îţi poate reproşa unele lucruri despre care nu ştiai, pe care nu le luaseşi în considerare sau pe care nu le-ai rezolvat la timpul lor! Fii flexibil în faţa cuvintelor pe care le auzi!

Leu – Nu lăsa nimic neterminat şi încearcă să definitivezi proiectele ce sunt în curs de dezvoltare, mai ales că urmează să se termine un ciclu important de viaţă! Sistează investiţiile care nu îţi aduc profit, sfătuindu-te cu un profesionist, care îţi va da soluţii inetersante la problemele cu care te confrunţi! În iubire, este momentul pentru a face un pas înapoi şi pentru a regândi întreaga relaţie!

Fecioară – Pune cât mai repede în practică ideile pe care le ai în minte, mai ales în sensul cadourilor pe care vrei să le faci, rişti să ajungi pe ultima sută de metri şi să nu mai reuşeşti să îi surprinzi pe cei dragi! Nu investi în proiecte noi şi nu semna contracte, nu este o perioadă favorabilă pentru aceste demersuri, mai ales că Mercur, planeta ce te guvernează, se află în ciclul retrogradării sale!

Balanţă – Sfârşitul de an te obligă să fii mai organizat în ceea ce te priveşte, ca atare sortează, filtrează, curăţă tot ceea ce nu mai este bun pentru tine! Poţi finaliza proiecte vechi sau poţi afla informaţii noi despre planurile pe care le ai, dar pentru asta trebuie să fii mult mai atent la ceea ce ţi se comunicâ cât şi la semnele ce îţi apar în cale. Partenerul de viaţă este gata să te susţină, deci nu îţi mai asuma tu totul şi cere-I ajutorul atunci când simţi nevoia de o pauză!

Scorpion – Unele amănunte nu au fost băgate de seamă in relaţia de cuplu, iar în acest moment ele pot fi mult mai evidente. Ca atare, fii mai atent la reacţiile partenerului şi încearcă să înţelegi cum poţi rezolva aspectele stresante dintre voi. Poţi primi sfaturi practice din partea familiei, ceea ce te ajută să iei unele decizii pe care le tot evaluezi. Simţul datoriei este mai dezvoltat acum, ca atare implică-te în acele situaţii pe care le-ai amânat!

Săgetător – Dacă ai lăsat o relaţie de prietenie în urmă, acum este un moment bun pentru a o revigora şi pentru a-i da un nou sens! Nu este bine să te asociezi cu persoane pe care le-ai cunoscut de puţin timp, ai putea comite o eroare şi ai putea intra într-un impas! Dacă eşti solicitat cu pretenţii, dar nu ţi se oferă nimic în schimb, nu te sacrifica şi nu compromite!

Capricorn – Nu este o perioadă bună pentru comunicarea gândurilor sau a parerii pe care o ai faţă de unele aspecte ale vieţii, cei din jur ar putea înţelege greşit ceea ce vrei să exprimi! Dacă pleci într-o călătorie înafara ţării, fii mai atent la bagaje, la biletele de drum, la orar şi la întârzierile ce ar putea surveni din partea celorlalţi! Întâlnirile cu prietenii îţi fac foarte bine, te umplu de energie şi veselie, aşa că nu da înapoi de la invitaţiile pe care le primeşti!

Vărsător – Este o perioadă a eliberărilor, ca atare fă curăţenie în jurul tău! Dacă te decizi să pui capăt unei relaţii, de iubire sau de prietenie, este indicat să o faci cu mult respect, diplomaţie, tact şi consideraţie! Marte, planeta care te guvernează intră în semnul zodiacal al Peştilor, moment în care te poţi simţi mai devitalizat, mai obosit şi mai fără vlagă! Odihneşte-te mai mult şi fii atent la semnalele pe care ţi le transmite organismul!

Peşti – Este o perioadă bună în care te poţi reconecta la tine însuţi, în care să ai unele revelaţii şi în care să îţi schimbi părerea ca urmare a unor situaţii la care nu te aşteptai. Fii mai atent la visele pe care le ai, luându-le în serios, acum te-ai putea elibera de unele frici sau suferinţe reprimate! Totodată, îţi poţi redefini în această perioadă identitatea, fapt care te va ajuta să progresezi în viitor!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea