Acasă » Horoscop » HOROSCOP 22 IANUARIE. Săgetătorii ar fi bine să aibă răbdare, să nu sari etape şi să nu îi forţeze pe cei din jurul tău pentru a ajunge mai repede la ceea ce îşi doreşti

HOROSCOP 22 IANUARIE. Săgetătorii ar fi bine să aibă răbdare, să nu sari etape şi să nu îi forţeze pe cei din jurul tău pentru a ajunge mai repede la ceea ce îşi doreşti

De: Cancan 22/01/2017 | 00:00
HOROSCOP 22 IANUARIE. Săgetătorii ar fi bine să aibă răbdare, să nu sari etape şi să nu îi forţeze pe cei din jurul tău pentru a ajunge mai repede la ceea ce îşi doreşti

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil ca astăzi să te revezi cu o veche cunoştiinţă pe care nu ai văzut-o de mult timp, dar în care ai investit multe sentimente, moment în care ai putea lămuri unele aspecte dintre voi printr-o conversaţie prietenoasă. Spune ceea ce te-a deranjat în trecut, dar deschide-ţi şi sufletul pentru a putea ierta şi pentru a putea trece peste orice fel de problemă. O relaţie poate fi salvată dacă priveşti totul cu optimism şi bunăvoinţă.

Taur – Este posibil ca astăzi să fii invitat la un eveniment, poate petrecerea aniversară a unui prieten, moment în care ai putea cunoaşte şi alte persoane cu care să socializezi şi cu care să petreci momente relaxante. Dacă nu eşti încă într-o relaţie şi eşti în căutarea unui partener, acum s-ar putea înfiripa o idilă. Fii cu băgare de seamă la sănătate şi nu face excese alimentare, este o perioadă în care ai putea câştiga uşor câteva kilograme în plus.

Gemeni – Nu îţi abate atenţia de la ceea ce ţi-ai propus astăzi, ieşi în lume, întâlneşte-te cu cei dragi, dar ai grijă să te şi odihneşti. Începe o săptămână cu multe îndatoriri şi sarcini pe care le ai de rezolvat, iar ca urmare a acestui fapt trebuie să îţi păstrezi mintea limpede şi un balans interior bine echilibrat. Atenţie la o dispută ce poate avea loc între tine şi un prieten, mai ales dacă ai împrumutat bani.

Rac – Este o zi bună în care să faci o vizită persoanelor apropiate ţie sau familiei, deoarece sfaturile bune pe care le vei primi pot soluţiona o problemă cu care te confrunţi de ceva vreme. Ca atare, nu ezita să spui ceea ce ai pe suflet şi fii receptiv la ceea ce vine către tine. Spre seară, o cină alături de persoana iubită sau de copii va destinde din nou atmosfera, iar tu vei putea simţi cât de mult contează relaţiile în care eşti implicat.

Leu – Este bine să îţi menţii cumpătul în faţa unor eventuale provocări din partea oamenilor pe care îi întâlneşti astăzi, iar dacă nu ştii cum să reacţionezi în faţa unei probleme, lasă noaptea sau timpul să îţi fie un sfetnic bun. Dacă grupul de prieteni îţi face o invitaţie în oraş, nu ezita să o onorezi, deoarece ai putea petrece o zi minunată alături de ei. Cineva din familie te roagă să îi faci o favoare, dar gândeşte-te bine dacă o poţi onora sau nu.

Fecioară – Nu da curs unei invitaţii dacă nu îţi face plăcere sau dacă îţi doreşti mai mult să te relaxezi în cadrul căminului, dar refuză politicos, apelând la sinceritate. Nu este momentul pentru a te sacrifica sau pentru a face compromisuri. Totodată, îngrijeşte-te mai mult de tine, de corpul şi de balansul dintre minte şi suflet, lăsând la o parte orice fel de grijă sau problemă cu care te confrunţi. Meriţi o zi numai pentru tine şi pentru plăcerile tale.

Balanţă – O zi armonioasă petrecută în familie este ceea ce te va umple de energie benefică, de iubire şi de încântare, aşa că nu da înapoi în faţa activităţilor pe care le puteţi desfăşura împreună. Atât persoana iubită cât şi copiii sau părinţii au nevoie de prezenţa ta, deci fă-le pe plac fără a-ţi face alte planuri. Spre seară, destinde-te cu o carte bună, în faţa unui film sau ocupându-te mai mult de felul în care arăţi.

Scorpion – Este o zi benefică pentru a face cumpărături, pentru a-ţi schimba garderoba sau pentru a investi mai mult în felul în care arăţi – masaj, spa, coafor sunt cuvinte orientative pentru ceea ce a putea face pentru tine. Totodată, poţi petrece o seară minunată alături de un prieten, cu care îţi face o deosebită plăcere să dialoghezi – ai putea primi multe informaţii interesante, dar ai putea face şi unele planuri de viitor.

Săgetător – Este bine să ai răbdare, să nu sari etape şi să nu îi forţezi pe cei din jurul tău pentru a ajunge mai repede la ceea ce îţi doreşti. Paşii mici şi siguri, determinarea, munca şi asumarea cu maturitate te vor împinge mult mai repede în faţă şi îţi vor aduce succesul. Ca atare, fii perseverent şi temperează-ţi elanul! Faţă de familie, o situaţie îţi va arăta exact unde ai greşit sau ceea ce trebuie să rezolvi.

Capricorn – Învaţă să citeşti printre cuvinte, precum şi în sufletul celui de lângă tine, iar aşa vei ajunge la o mai bună înţelegere a relaţiei în care eşti implicat. Chiar dacă eşti bine împământenit în viaţa materială, caută să accesezi şi divinul, viaţa spirituală şi ceea ce nu este la vedere, mai ales pentru că acum ai putea să evoluezi mult în această direcţie. Caută semnele care te înconjoară şi ţi se va arăta o nouă cale de urmat.

Vărsător – Eşti implicat în multe proiecte sau activităţi, este multă lume în jurul tău, eşti în vervă, socializezi, iar pentru asta te simţi în elementul tău. Chiar dacă nu ai mult timp pentru a te relaxa în acest final de săptămână, ai toate şansele să rezolvi multe din ceea ce ţi-ai propus, să definitivezi acţiunile începute în trecut şi să lămureşti o strategie de lucru cu un partener. Fii pe fază la erorile pe care le-ai putea comite din grabă.

Peşti – Chiar dacă ţi se pare că cei din jurul tău nu te înţeleg în decizia de a petrece o zi în solitudine, nu te abate de la ceea ce simţi şi ţi-ai propus. Încarcă-ţi bateriila aşa cum ştii tu mai bine, deoarece urmează o perioadă în care vei fi solicitat de foarte multe persoane pentru a rezolva diferite sarcini. O veste din planul serviciului te cheamă să îţi depăşeşti limitele, iar asta este o provocare prin care poţi demonstra tuturor ceea ce poţi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci Ion Creangă
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...