Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 IANUARIE. Este posibil ca în următoarea perioadă GEMENII să fie mai îndreptaţi către latura lor interioară

HOROSCOP 23 IANUARIE. Este posibil ca în următoarea perioadă GEMENII să fie mai îndreptaţi către latura lor interioară

De: Cancan 22/01/2017 | 21:19
HOROSCOP 23 IANUARIE. Este posibil ca în următoarea perioadă GEMENII să fie mai îndreptaţi către latura lor interioară

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi este nevoie să te străduieşti mai mult la locul de muncă pentru a-ţi arăta calităţile, deoarece se poate ivi o oportunitate prin care persoana potrivită să te observe şi să îţi ofere şansa de a avansa. Ca atare, arată ce poţi, care îţi sunt talentele şi experienţa şi profită de ocazie pentru a ieşi în faţă. În planul familiei, o veste de departe te poate face să porneşti la drum într-un viitor cât mai apropiat.

Taur – Implicarea ta în treburile legate de casă şi de familie trebuie să fie constantă pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti. Ca atare, fă paşi mici, dar siguri pentru a construi totul cărămidă cu cărămidă. Astfel, vei pune baze solide pe care vei putea ridica totul mult mai uşor în viitor. Înlanul sănătăţii, nu face excese alimentare, dar nici nu te înfometa, rişti să ajungi într-un dezechilibru.

Gemeni – Este posibil ca în următoarea perioadă să fii mai îndreptat către latura ta interioară, mai puţin comunicativ, îngândurat sau într-o continuă stare de introspecţie, aspect care te va ajuta să te conectezi mai mult la propria persoană, să meditezi la ceea ce te apasă sau să iei acele decizii pe care le-ai tot amânat până acum. Fii cu băgare de seamă la capitolul iubire, ai putea avea parte de o dragoste secretă sau de revelarea unor secrete

Rac – Părinţii sau cineva din familie trec printr-o perioadă în care au mai multă nevoie de tine, de implicarea ta directă sau de sfaturile şi îndrumările pe care le poţi oferi. Fii alături de ei şi dă tot ceea ce ai mai bun pentru a-i ajuta, acţiunile tale vor fi răsplătite divin. Faţă de prieteni, dacă o relaţie nu mai funcţionează şi te găseşti în postura de a avea nemulţumiri, fii sincer atât cu tine cât şi cu persoana implicată.

Leu – Nu te încrede în unele informaţii pe care le primesti în prezent, în baza lor s-ar putea să iei o decizie gresită. Încearcă să fii mai realist, mai circumspect si mai puţin credul. Nu tot ceea ce zboară se mănâncă si nu toate persoanele sunt de încredere. În planul familiei, cineva drag are nevoie de prezenţa ta pentru a se linisti la nivel emoţional, deci fă tot posibilul pentru a-i fi alături. Chiar dacă săptămâna de lucru începe în forţă, incă te mai mai gândesti la unele activităţi desfăşurate în weekend, iar asta te poate distrage de la ceea ce ai de făcut.

Fecioară – O preocupare nouă sau un hobby te acaparează cu totul, te pasionează si te face să îţi pui tot timpul liber la bătaie pentru a te implica activ. Lasă-te purtat de ceea ce simţi si de fler pentru a gestiona relaţiile cu cei din jur si militează pentru ceea ce îţi face plăcere. Chiar dacă nu toată lumea te va înţelege sau te va sprijini, nu te lăsa influenţat si menţine-te focusat. În relaţia de cuplu ai putea aduce un suflu nou dacă esti deschis, sincer si iubitor faţă de persoana iubită! Nu alerga după mai mulţi iepuri în acelasi timp, risti să îi pierzi pe amândoi.

Balanţă – Datorită cuadraturii ce se va forma săptămâna aceasta între Venus, planeta ce te guvernează şi Saturn, este posibil să te simţi încorsetat de îndatoriri, mai obosit şi mai limitat în planurile personale pe care doreşti să le programezi. Fii responsabil şi organizează-te foarte bine! Planul financiar nu este bine aspectat, ca atare nu te grăbi să faci cheltuieli care nu sunt neapărat necesare.

Scorpion – În această săptămână este posibil să te confrunţi cu unele aspecte mai puţin favorabile în relaţia de cuplu din care faci parte – problemele nerezolvate tind să îşi spună cuvântul, tensiuni sau discuţii în contradictoriu, blocaje între voi sau alte aspecte pe care trebuie să le rezolvaţi. Ca atare, asumă-ţi responsabilitatea şi reacţionează cu maturitate la ceea ce se întâmplă pentru a depăşi cu bine momentul.

Săgetător – În următoarele zile este posibil ca relaţia cu un prieten să sufere modificări – să vă adresaţi cuvinte nu tocmai drăguţe, să fiţi forţaţi să spuneţi lucrurilor pe nume şi să rezolvaţi o tensiune care mocneşte de mai mult timp. Pentru a putea depăşi totul cu bine, fii sincer şi nu te ascunde după deget. Totodată, în planul serviciului, s-ar putea să ai parte de greutăţi, de amânări sau proiecte blocate. Ia totul pas cu pas şi nu te grăbi!

Capricorn – Se arată o săptămână foarte încărcată la locul de muncă, în care tot ceea ce ai amânat sau nu ai soluţionat la timp va trebui să faci acum. Chiar dacă ţi se pare că nu ai ajutor, că nu ai pe cine conta sau că termenele limită bat la uşă şi este imposibil să finalizezi, mobilizează-te, înarmează-te cu răbdare şi apucă-te de treabă. În planul familiei, o situaţie mai aparte faţă de copii te va împinge să iei o decizie complicată.

Vărsător – Nu este cea mai favorabilă perioadă călătoriilor sau vacanţelor, nici proiectelor ce vizează relaţia cu străinătatea, ca atare nu pleca acum la drum sau nu pune bază pe oamenii din afara ţării, s-ar putea să te încurce sau să te dezamăgească. Relaţia cu un membru al familiei tinde să fie tensionantă ca urmare a unor probleme nesoluţionate, iar responsabilităţile legate de casă nu vor mai putea fi amânate! Actionează cu maturitate.

Peşti – Nu eşti foarte comunicativ în această săptămână, iar dacă o faci parcă una spui şi alta se înţelege. Ca atare, nu încerca să te justifici foarte mult, să explici sau să intri în polemici, nu vei ajunge la niciun rezultat pozitiv. Dacă pleci la drum, fii atent să ai toate actele în regulă, să nu depăşeşti viteza sau să încalci semnele de circulaţie, rişti să primeşti o amendă care să îţi golească portofelul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...