Acasă » Horoscop » Horoscop 23 MARTIE. Este important ca în aceste zile scorpionii să se elibereze de trecut

Horoscop 23 MARTIE. Este important ca în aceste zile scorpionii să se elibereze de trecut

De: Cancan 22/03/2017 | 23:31
Horoscop 23 MARTIE. Este important ca în aceste zile scorpionii să se elibereze de trecut

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ca urmare a cuadraturii dintre Mercur, planeta raţiunii şi a gândurilor, cu Pluto, planeta subconsţientului, este posibil ca zilele acestea să te confrunţi cu unele frici, ascunse adânc în interiorul tău sau reprimate. Chiar dacă par chinuitoare, lasă-le să iasă la suprafaţă şi să se manifeste, mai ales că pot fi eliberate. Totodată, nu te lansa în discuţii în contradictoriu sau care ar putea să îţi amplifice starea de spirit.

Taur – Relaţia cu persoana iubită poate trece primtr-un impas, mai ales că nu îi poţi înţelege atitudinea, vorbele sau comportamentul. Cu toate acestea, nu face presiuni şi nici nu încerca să intervi în stările sale pentru că le va depăşi pe cont propriu. În acelaşi timp, fii convins că va iniţia o discuţie sau îţi va comunica dacă ceva o deranjează la tine sau la legătura ce vă uneşte în acest moment.

Gemeni – Mercur, planeta ce îţi guvernează zodia, se află în prezent în aspecte nefavorabile cu Pluton, planeta regenerării şi a renaşterii. Ca atare, poţi trece în zilele următoare printr-un proces de schimbare la nivel interior care să alunge acele aspecte ce nu îţi mai sunt necesare evoluţiei – persoane, concepţii, gânduri, sentimente reprimate – pentru a le înlocui cu unele noi, mult mai favorabile şi sănătoase.

Rac – Potenţialul mental poate fi pus în valoare acum, în sensul că poţi găsi soluţiile optime pentru orice situaţie sau decizie cu care te confrunţi, deci foloseşte-l din plin. Ascensiunea îţi este permisă şi susţinută de către astre, mai ales în planul spiritual, ca atare este indicat să fii mai atent şi mai deschis către conexiunea ta cu divinitatea. Nu te crampona de lucrurile mărunte sau materiale, ci caută soluţiile în interiorul tău.

Leu – Astăzi eşti „forţat” să soluţionezi unele conflicte sau tensiuni din trecut, fiind un moment propice pentru a te detaşa de orgoliu, încăpăţânare sau false principii de viaţă. Totodată, regândeşte-ţi întreaga structură profesională şi găseşte noi metode de a te conecta cu cei cu care lucrezi. Apreciază obiectiv situaţiile prin care treci şi hotărăşte-te ce vrei să faci de acum înainte, proiectând un viitor mult mai luminos.

Fecioară – Imaginea socială îţi poate fi pusă la încercare de unele discuţii dintre oamenii cu care lucrezi. Deşi nu este indicat să intri în conflict, apără-te într-un mod pacifist, încercând totodată să înţelegi cauza a ceea ce se spune. Trage din această situaţie cele mai bune învăţăminte şi învaţă o lecţie care te va ajuta pe viitor. În acelaşi timp, raportează-te la ceea ce se întâmplă ca la ceva foarte benefic, care te ajută să te schimbi.

Balanţă – Astăzi poţi avea revelaţia că eşti unicul răsponsabil pentru experienţele prin care treci, mai ales pentru că fiecare gând pe care îl făureşti şi emiţi contribuie la materializarea realităţii. Capacitatea maximă a fiecărei persoane se află în momentul prezent, deci schimbă acum optica din care priveşti lucrurile şi dă un nou sens vieţii şi dorinţelor pe care le ai. Scapă de resentimente, de critica excesivă pe care ţi-o adresezi şi de vinovăţie!

Scorpion – Este important ca în aceste zile să te eliberezi de trecut şi să îi ierţi pe toţi cei care consideri că ţi-au făcut vreun rău. Iubeşte-te mai mult pe tine, pune-te pe primul loc şi fă loc bucuriei şi fericirii. Aprobarea şi acceptarea de sine în momentul prezent sunt principalele două căi prin care poţi declanşa schimbările pozitive din fiinţa ta, aşa că foloseşte-te de ele cât mai mult cu putinţă.

Săgetător – Cuadratura dintre Mercur şi Pluto poate scoate la suprafaţă unele frici, frustrări sau nemulţumiri pe care le ai faţă de partenerul de viaţă sau faţă de relaţia în sine. Chiar dacă simţi că acest aspect te macină, este indicat să nu arunci cu vorbe pe care le poţi regreta mai târziu, să nu fii impulsiv şi să-ţi asumi rolul de judecător, iar dacă te hotărăşti să vorbeşti, să o faci la modul cel mai pacifist posibil, determinat fiind să ajungi la inima celuilalt.

Capricorn – Astăzi poţi sesiza mult mai uşor ceea ce te deranjează la locul de muncă, caracterul oamenilor cu care lucrezi, rutina în care ai intrat şi responsabilităţile pe care ţi le-ai asumat fără plăcere. Ca urmare, acţionează spre binele tău şi trage acele concluzii care să te elibereze de acum înainte, care să te ajute să te bucuri mai mult şi care să îţi uşureze viaţa. Elimină pe cât posibil cuvântul „trebuie” şi centrează-te pe primul loc.

Vărsător – Chiar dacă veniturile sau banii din portofel te nemulţumesc, nu căuta pentru moment acele situaţii ce îţi promit câştiguri imediate sau care presupun riscuri. Poate este numai o frică de-a ta care trebuie învinsă, dar dacă ai credinţă că eşti protejat şi că situaţia se va regla, mai mult ca sigur vor apărea oportunităţile prin care să atragi şi o situaţie financiară care să te satisfacă mai mult decât în prezent.

Peşti – Este posibil ca astăzi unele păreri sau concepţii de viaţă să îţi fie contestate de către familie şi partener. Nu te grăbi să te justifici şi să fii radical, ci ascultă şi punctul lor de vedere. S-ar putea ca îmbinând ceea ce gândeşti cu sfaturile pe care le primeşti să ajungi la unele concluzii mult mai valoroase decât cele iniţiale. Aşadar, menţine-ţi punctul de vedere, dar fii flexibil şi receptiv şi la informaţia ce ajunge la tine.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...