Acasă » Horoscop » HOROSCOP 25 IANUARIE. Gemenii pot face un salt important în relaţia de cuplu

HOROSCOP 25 IANUARIE. Gemenii pot face un salt important în relaţia de cuplu

De: Cancan 24/01/2017 | 23:20
HOROSCOP 25 IANUARIE. Gemenii pot face un salt important în relaţia de cuplu

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luna, împreună cu Mercur şi Pluto, activează casa carierei tale, oferindu-ţi posibilitatea de a te concentra mai mult, de a te focusa pe evoluţie şi progres, de a definitiva un proiect şi de a culege roadele sale. Lasă-te condus de şansă şi nu te grăbi, rişti să ratezi această oportunitate. În acelaşi timp, este un moment bun în care să îţi spui părerea, să afirmi ceea ce gândeşti, deoarece vei fi apreciat pentru asta.

Taur – Acordă mai multă atenţie unei persoane care se simte atrasă de tine, ai putea avea multe de învăţat de pe urma acestei experienţe. Dacă eşti chemat în biroul şefului, este indicat să ai pregătit un discurs cu care să motivezi unele erori pe care le-ai făcut, mai ales că te poate lua prin surprindere. În planul familiei, grija pentru cei dragi zţi va fi răsplătită cu multă dragoste, vorbe frumoase şi afectivitate crescută.

Gemeni – Poţi face un salt înainte în relaţia de cuplu, mai ales dacă după o discuţie cu tine însuţi îţi dai seama de ceea ce îţi doreşti cu adevărat de la viitor şi care îţi sunt adevăratele sentimente. Ca atare, este posibilă decizia de a locui împreună, de a vă muta într-o casă nouă, de a vă căsători sau de a aduce pe lume un copil. Dacă aveţi deja toate acestea, poate este momentul să vă ocupaţi mai mult de apropierea dintre voi şi de o mai bună comunicare!

Rac – Ai putea întâlni astăzi o persoană care te provoacă să ieşi din zona de confort, să gândeşti altfel şi să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Acest aspect te va ajuta să îţi schimbi unele păreri care te limitau şi, ca atare, te poţi elibera de ceva sau cineva care te ţinea pe loc. Nu reacţiona negativ în faţa sarcinilor ce ţi se impun la locul de muncă, asumarea responsabilităţilor te va pune într-o lumină pozitivă faţă de superiori.

Leu – Este posibil ca astăzi să fii mai aerian, mai neatent şi mai visător şi, ca urmare a acestui fapt, să comiţi şi unele greşeli. Fii atent cu precădere la munca pe care o depui şi la relaţia cu colegii de muncă. În familie, ai ocazia de a purta unele discuţii care soluţionează o problemă mai veche, deci fii sincer şi deschis către cei pe care îi iubeşti. Spre seară, sfatul unui prieten merită ascultat şi urmat ca atare.

Fecioară – Te poţi ghida astăzi după ceea ce îţi spune raţiunea, mai ales în plan relaţional, nefiind un moment bun pentru speranţe şi vise. Fii cât mai pragmatic, analizează totul la rece şi ia deciziile în consecinţă. În planul serviciului, uneşte-ţi forţele cu cei cu care lucrezi, aţi putea forma o echipă eficientă, care duce la bun sfârşit un proiect mai greu. Chiar dacă recompensele vor fi împărţite cu mai mulţi, vei avea multe de învăţat!

Balanţă – Fă-ţi programul de astăzi astfel încât să îmbini utilul cu plăcutul, munca şi responsabilităţile cu timpul petrecut alături de cei dragi, echilibrând balanţa din viaţa ta. Este indicat ca atunci când termini serviciul să nu aduci tensiunile şi grijile de acolo acasă şi să înveţi să te relaxezi mai mult. Poţi încheia ziua în faţa unui film bun, cu o carte care îţi face plăcere în mână sau cu câteva guri dintr-un vin bun.

Scorpion – Trigonul dintre Lilith, punctul virtual care semnifică atracţia şi pasiunea şi Venus, planeta iubirii, activează astăzi casa relaţiilor, aspect astral care predispune la un moment cu o încărcătură energetică deosebită. Ca atare, dacă eşti singur, ai putea întâlni pe cineva care să te „ispitească” din prima clipă, iar dacâ eşti într-o relaţie, poţi avea parte de o apropiere mai mare, de dorinţă şi de sentimente mult mai profunde şi mai intense.

Săgetător – Relaţia dintre tine şi un prieten se poate modifica foarte uşor, în sensul de a forma un cuplu – vă vedeţi cu alţi ochi, scânteia pasiunii se aprinde, iar dialogul dintre voi capătă nuanţa de flirt. Chiar dacă ceea ce simţi nu poate fi contenstat, este indicat să te gândeşti de două ori înainte de a face un pas înainte, poate nu este cea mai bună alegere pe termen lung, iar mai târziu ai să regreţi că ai stricat o frumoasă prietenie!

Capricorn – Relaţia din care faci parte este mult mai intensă astăzi, mai ales ca urmare a unor frici, dubii sau tensiuni care s-au născut între tine şi partener. Gestionează bine momentul, mai ales pentru a-l transforma în ceva pozitiv şi nu vei regreta. În domeniul carierei, nu te lăsa sedus de unele promisiuni, chiar dacă sunt puse într-o aură a mirajului şi promit multe câştiguri. Ca atare, păstrează-ţi realismul şi luciditatea care îţi sunt caracteristice.

Vărsător – Ai astăzi posibilitatea de a prinde din zbor unele oportunităţi de câştig, ca atare fii pe fază pentru a nu rata momentul. Cu ajutorul unei negocieri sau a unui proiect dus la capăt cu succes, ţi s-ar putea mări şi veniturile lunare, deci ia în calcul şi o discuţie cu superiorii. Este o zi benefică şi planurilor făcute pentru casă – o înfrumuseţare, o repoziţionare a mobilei sau o triere a tuturor obiectelor nefolositoare pentru a obţine mai mult spaţiu.

Peşti – Aspectele astrale ale zilei în curs te ajută să fii mai atrăgător, mai charmant şi să dispui de mai mult magnetism, ca atare vei putea relaţiona altfel cu persoanele din jurul tău. Profită de moment pentru a te remarca, pentru a ieşi în faţă şi pentru a seduce acea persoană care ţi-a intrat în suflet! Totodată, foloseşte-te de cuvinte, astăzi vei fi mai îndrăzneţ şi vei putea pune punctul pe i în problemele care te interesează.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște limite este extrem de prețios”
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....