Acasă » Horoscop » HOROSCOP 26 IULIE. Leii pot încheia un contract…

HOROSCOP 26 IULIE. Leii pot încheia un contract…

De: Cancan 25/07/2017 | 23:36
HOROSCOP 26 IULIE. Leii pot încheia un contract...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă te vei înconjura de persoane pozitive, echilibrate şi bine intenţionate, atunci şi vibraţia energiei tale va fi în creştere. În schimb, persistând lângă persoane cu probleme, negativiste şi cu orizonturi negre, te vei împovăra şi tu. Posibile probleme şi blocaje pot surveni, dar şi norocul este de partea ta, ca atare poţi depăşi repede ceea ce te împiedică. Menţine-ţi vigilenţa.

Taur – Evită neliniştea care nu este fondată pe baze concrete şi încearcă să vezi în tot ceea ce vine către tine partea pozitivă. Eşti impulsionat să schimbi direcţia prezentului cu una mai potrivită pentru tine şi pentru nevoile tale, aşa că dă-ţi seama de ceea ce-ţi doreşti cu adevărat. Mai multe responsabilităţi se intersectează, domestice, profesionale, personale, iar ca să le faci faţă tuturor ai nevoie de energie şi determinare.

Gemeni – Apar multe soluţii valoroase şi demne de urmat la o situaţie cu care tocmai te confrunţi, deci nu îţi face probleme şi nu te stresa. Ideile creative de care dai dovadă te surprind şi pe tine, mai ales că sunt încununate de succes şi aplaudate de cei cu care colaborezi. Ajută-i pe cei din jur să socializeze mai bine unul cu celălalt şi pune-i în legătură pe cei care au nevoie de suport din exterior.

Rac – În această perioadă poţi înţelege foarte bine cât de importantă este calea moderaţiei, care te va ajuta să echilibrezi orice aspect din viaţa ta. Din punct de vedere profesional, unele aspecte îţi sunt neclare sau încurcate, iar pentru asta trebuie să ai răbdare. Dacă te grăbeşti poţi să greşeşti şi să ajungi în unele încurcături. Mobilizează-ţi toate resursele interioare de care dispui şi vei reuşi ceea ce ţi-ai propus.

Leu – Din punct de vedere profesional, poţi ajunge la un rezultat mai bun decât te-ai fi aşteptat dacă nu te stresezi foarte tare şi laşi lucrurile să curgă în sensul lor firesc. Poţi încheia un contract valoros, care să îţi aducă beneficii pe termen lung. Fii serios în această privinţă şi tratează totul cu maximă maturitate. Nu îţi dori în acest moment ceea ce nu ai, ci pune accent pe ceea ce există bun în viaţa ta.

Fecioară – Un concurs de împrejurări favorabile te avantajează acolo unde credeai să nu ai nicio şansă, ca atare ai încredere în norocul care este de partea ta. Eşti foarte legat de unele persoane, care te echilibrează şi emoţional şi psihic, dar exersează şi independenţa pentru a putea fi bine în orice moment al vieţii. Percepe lucrurile la adevărata lor valoare şi fii cu picioarele foarte bine ancorate în pământ.

Balanţă – Evaluează potenţialul tuturor situaţiilor cu care te confrunţi şi extrage ceea ce este valoros din fiecare în parte. Casa afirmării sociale este activă, ceea ce te poate scoate în evidenţă. Atâta timp cât îţi ţii ascunse intenţiile, cei din jur nu au cum să ştie ceea ce gândeşti şi ceea ce vrei, deci fii mai expresiv şi mai deschis. Dacă îţi asumi responsabilităţi serioase, tensiunile cu cei din familie vor dispărea foarte repede.

Scorpion – Ţi se deschide un orizont relaţional foarte frumos, iar dacă eşti singur în acest moment vei putea cu cunoaşte pe cineva care să te inspire şi să te atragă din primul moment. Dacă eşti deja alături de cineva, legătura voastră poate deveni mult mai solidă şi mai asumată decât până acum. Implică-te mai mult în situaţiile pe care ţi le doreşti şi nu sta în spatele cortinei!

Săgetător – O atenţionare deosebită vine pe zona actelor, contractelor şi documentelor, ca atare menţine-ţi focusul asupra detaliilor, conversaţiilor şi negocierilor. Poţi avea parte de investiţii prospere, dar pentru asta trebuie să fii foarte bine informat şi avizat. Bazează-te şi pe fler, care îţi va dicta ceea ce este bine şi unde va trebui să fii rezervat. Pe de altă parte, nu îţi irosi timpul şi talentul pe ceea ce nu merită.

Capricorn – Unii prieteni capătă o mai mare importanţă pentru tine, mai ales că puteţi colabora şi în unele proiecte de natură profesională. Dacă simţi nevoia de a studia sau de a cunoaşte mai multe într-un anumit domeniu, participă la un curs de specialitate sau documentează-te mai mult pe cont propriu. Casa intelectului este activă şi îţi poate aduce şi beneficii pe termen lung dacă te implici serios.

Vărsător – Reformulează-ţi principiile de viaţă şi observă ceea ce ţi-a făcut bine şi ceea ce te-a condus pe căi mai puţin frumoase. Este o perioadă a transformărilor, în care îţi poţi schimba felul în care percepi anumite situaţii, persoane sau concepţii. Dacă ai făcut unele excese până acum, corpul îţi poate trage unele semnale de alarmă. Fii atent la toate detaliile vieţii tale şi pune totul în ordine.

Peşti – Nu rămâne în rutină şi acceptă noi provocări din partea vieţii, mai ales pe cele care te vor scoate din zona de confort şi te vor ajuta să îţi depăşeşti anumite limite, frici sau frustrări. O persoană pe care ai trecut-o până acum cu vederea îţi poate deveni ghid, dar pentru asta trebuie să fii mai deschis şi să asculţi la ceea ce ţi se spune. Persoana iubită îşi doreşte mai multă atenţie şi poate un nou început în ceea ce vă peiveşte.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile publice
Schimbare în CODUL RUTIER din România. Când au voie șoferii să facă DEPĂȘIRI pe drumurile...
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte. Este în comă într-o clinică din Germania
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte....
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...