Acasă » Horoscop » HOROSCOP 26 NOIEMBRIE. Săgetătorii trebuie să fie foarte atenţi la conflictele de la locul de muncă!

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE. Săgetătorii trebuie să fie foarte atenţi la conflictele de la locul de muncă!

De: Cancan 26/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 26 NOIEMBRIE. Săgetătorii trebuie să fie foarte atenţi la conflictele de la locul de muncă!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Chiar dacă ai succes, nu te delăsa în proiectele pe care le ai deoarece lucrurile pot degenera într-un mod imprevizibil, mai ales prin relaţia cu unele persoane care nu îţi vor binele! Prezenţa de spirit şi atitudinea te vor ajuta să faci faţă provocărilor, dar ai grijă la ideile ce îţi pot fi furate! Ţine ceea ce vrei să faci pentru tine şi nu lăsa gura să ţi-o ia pe dinainte!

Taur – Fii mai încrezător în ceea ce vrei să faci, fă eforturi pentru a-ţi pune în practică ideile şi înaintează pe propriile picioare. Dacă vrei să ajungi acolo unde ţi-ai propus, comunică mai mult cu acele persoane care îţi pot da sfaturi profesioniste! Discuţia unor contracte îţi poate aduce beneficii pe termen lung, aşa că hotărăşte-te pentru a face un pas înainte! O nemulţumire legată de cercul de prieteni revine în prim plan!

Gemeni – Eşti pus în faţa unei alegeri de ordin sentimental, iar asta te macină în interior! Lucrurile nu merg ca pe roate, iar relaţia poate lua o turnură ciudată. Fii atent şi evită conflictele dure, care ar putea răni pesroana iubită! În destinul cuiva nu se poate interveni numai aşa cum vrei tu, deci fii tolerant şi empatic, lăsând liberul arbitru să vorbească şi să se manifeste!

Rac – Segmentul afectiv este foarte bine susţinut de către aspectele astrale, dar starea de oboseală te face să nu fii activ şi prezent în relaţia de cuplu! Gestionează mai bine relaţia cu cei dragi şi nu lua decizii în numele lor, lăsându-le libertatea de a alege ceea ce îşi doresc să facă! Dacă eşti în situaţia de a da un interviu sau un examen, vei avea succes, aşa că prezintă-te cu încredere!

Leu – Astăzi poţi fi victima unui concurs de împrejurări, iar imaginea sau poziţia socială să îţi fie afectate. Nu te grăbi şi ia totul pas cu pas, pe îndelete! Totodată, nu te supraevalua şi încearcă să vorbeşti mai puţin! Relaţional, dacă ai alături pe cineva, poţi trece prin nişte schimbări din care vei învăţa să mai renunţi la orgoliu! Dacă eşti singur, poţi găsi iubirea acolo unde nici nu gândeşti!

Fecioară – Alegerile pe care trebuie să le faci între responsabilităţile de la locul de muncă şi petrecerea timpului alături de familie te poate tensiona sau frustra, dar poţi echilibra balanţa dacă te organizezi mai bine. Spiritul critic exacerbat îţi aduce duşmănii sau tensiuni cu colegii, aşa că încearcă să nu mai găseşti nod în papură cu fiecare ocazie! Argumentaţia logică, dar nu răutăcioasă, îţi va fi cel mai bun atu!

Balanţă – Ai energia necesară de a lucra, de a definitiva proiecte, dar fii cu băgare de seamă la comunicare – este nevoie de o schimbare în felul în care te exprimi. Dacă ai fost interesat de carieră şi planul afectiv a fost lăsat pe locul doi, fii atent la nevoile afective ale celor dragi, care ţi-ar putea reproşa acest lucru! Susţine-le moralul, implică-te în activităţile lor şi fii alături de ei la nevoie!

Scorpion – Poţi afla în această perioadă nişte secrete care au fost ascunse de tine de către familie, iar acest lucru să te supere sau să te uimească peste măsură! Lasă-te ghidat de intuiţie şi inimă, nu de raţiune sau de ceea ce zic persoanele din jurul tău, mai precis gura lumii! Chiar dacă eşti bulversat şi nu ai capacitatea de a da replică pe moment, încearcă să găseşti adevărul în profunzimea lui! 

Săgetător – Fii cu băgare de seamă la certuri, scandaluri sau disensiuni la locul de muncă, ar putea să îţi afecteze imaginea şi felul în care eşti perceput de superiori! Detaşează-te de cei care îţi zâmbesc, dar care nu îţi sunt prieteni cu adevărat! Ai încredere în puterile tale şi în felul în care gândeşti, fără a te chinui să şi demonstrezi ceva! Prin modul de alimentaţie haotic te poţi transforma în propriul tău duşman, deci fii mai atent la ceea ce mănânci!

Capricorn – Te poţi regăsi în acest moment într-un conflict între vechile principii pe care le aveai şi noile filosofii de viaţă despre care te documentezi, iar acest aspect să te pună pe gânduri sau să îţi creeze tensiune în deciziile pe care le ai de luat! Judecă cu atenţie şi nu te grăbi! Axa comunicării este activată, dar printr-o proastă înţelegere a ceea ce transmiţi poţi ajunge la unele conflicte!

Vărsător – Planul financiar nu îţi creează mari probleme, dar faptul că tot ceea ce câştigi şi cheltui imediat, te tensionează din ce în ce mai mult! Parcurgi o etapă de regăsire şi de conştientizare a propriului drum, ca atare poţi scoate la lumină noi resurse şi talente! Un proiect legat de străinătate te-ar putea atrage, dar găndeşte de două ori înainte de a lua o decizie de mare anvergură!

Peşti – Nu te agăţa de trecut şi de lucrurile care nu mai sunt bune pentru tine, nu vei avea decât de pierdut! În acest moment, preferi să fii introvertit sau singuratic, iar asta face să nu stai foarte bine la capitolul comunicare! Cei din jur nu înţeleg starea prin care treci sau ce este cu tine, iar acest aspect ar putea conduce către unele tensiuni în relaţia de cuplu sau în familie! Chiar dacă starea de spirit nu ţi se schimbă, fii mai explicit în alegerea pe care ai făcut-o!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...