Acasă » Horoscop » HOROSCOP 27 DECEMBRIE. Leii îşi pun relaţiile la încercare

HOROSCOP 27 DECEMBRIE. Leii îşi pun relaţiile la încercare

De: Cancan 27/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 27 DECEMBRIE. Leii îşi pun relaţiile la încercare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Simţi nevoia de mai multă libertate şi asta poate duce la anumite discuţii cu partenerul. Încearcă să fii autentic şi să discuţi deschis despre asta. Eficienţa este cea pe care trebuie să te bazezi astăzi. Învaţă să-ţi gestionezi timpul fiindcă vei fi suprasolicitat atât în plan profesional cât şi personal. Dacă faci mici pauze de relaxare, te vor ajuta să-ţi conservi mai bine energia şi să nu te laşi copleşit de starea de nelinişte şi agitaţie.

Taur – Comunicarea şi felul în care gândeşti sunt foarte importante astăzi. Ele pot influenţa în mod negativ sau pozitiv ceea ce întreprinzi. Dacă reuşeşti să-ţi foloseşti corect abilităţile de comunicare şi să transmiţi clar informaţia, poţi fi astăzi un liant excelent între colegii tăi. Încearcă să eviţi speculatiile financiare şi să fii mai cumpătat în privinţă cheltuielilor. Întotdeauna este bine să-ţi faci o rezervă pe care să te poţi bază la nevoie.

Gemeni – Bazează-te pe raţiune şi încearcă să-ţi ordonezi ideile şi să exprimi cât mai clar tot ceea ce ai de spus deoarece astăzi este posibil să treci prea repede de la o idee la alta. Anumite credinţe şi convingeri pe care te-ai bazat până acum sunt puse sub semnul întrebării. Amâna puţin implementarea unor proiecte deoarece se anunţă anumite situaţii imprevizibile în domeniul financiar. Fii cumpătat cu cheltuielile.

Rac – Permite persoanelor la care ţii să te ajute. Dacă faci totul de unul singur şi nu-ţi iese, vei simţi frustrare. A apela la ceilalţi nu te face slab. Este posibil să apară unele tensiuni în familie. Ar fi indicat să nu treci totul prin filtrul emoţiilor pentru a nu te lăsa copleşit de aceste evenimente. În această perioadă ar fi indicat să-ţi asumi anumite responsabilităţi în relaţia de cuplu. Partenerul are nevoie de atenţia şi de înţelegerea ta.

Leu – Astăzi, relaţiile tale pot fi supuse unor mici teste. Însă, dacă ţii cont de nevoile ambelor părţi şi eşti deschis şi cooperant totul va fi bine. Cu iubire îndepărtezi vechile scheme negative şi poţi accepta un alt mod de gândire, adică la trecerea de la jumătatea goală la cea plină a paharului. Încearcă să te detaşezi pe cât posibil de tensiunile care pot apărea între membrii familiei. Ar fi benefic dacă ai petrece mai mult timp cu ţine însuţi.

Fecioară – Astăzi fii cât mai practic şi gestionează-ţi timpul în aşa fel încât să poţi menţine în echilibru atât planul profesional cât şi pe cel personal. Autosugestia este importantă atunci când ai gânduri negative. Preia controlul asupra lor şi schimbă tu aceste gânduri cu delicateţe dar şi cu fermitate. Dacă tocmai se încheie un capitol din viaţă ta, încearcă să ai încredere în intuiţia ta şi, de asemenea, curajul de a arată cine eşti cu adevărat.

Balanţă – Este foarte posibil ca o dispută minoră cu persoana pe care o iubeşti să îţi arate care sunt adevăratele sentimente pe care le ai faţă de ea. Fii sincer atât în faţa ei cât şi faţă de ţine, iar relaţia poate avansa la un nou nivel, mult mai solid sau mai frumos! Iubirea este unul din cuvintele cheie ale următoarei perioade. Dacă eşti singur, acum poţi cunoaşte pe cineva care să te atragă din prima clipă!

Scorpion – Deşi îţi plac provocările, azi ar fi indicat să-ţi conservi energia nefiind în cea mai bună formă din punct de vedere fizic, dar nici psihic. Orice ţine de mişcare, de activităţi fizice, sport în general, îţi poate fi foarte benefic azi. Astfel, te poţi descărca de toate energiile negative. Este foarte important ca, din când în când, să transmiţi oamenilor dragi ceea ce simţi pentru ei pentru că nu toţi simţ asta dincolo de cuvinte.

Săgetător – Autocritica nu duce niciodată la ceva bun. Dimpotrivă, poate crea în tine un sentiment de vinovăţie care poate genera convingerea că tu nu eşti bun. Încearcă să fii răbdător şi indulgent cu ţine însuţi, nimeni nu se naşte învăţat. Gândeşte constructiv şi acordă-ţi puţin timp şi bunăvoinţă. Astăzi ai posibilitatea să armonizezi relaţia cu cei din familie. Organizează activităţi la care să participaţi împreună şi care să va apropie mai mult.

Capricorn – Încearcă să fii cât mai clar şi direct în exprimare pentru a evita interpretările de nuanţă. Astăzi ar fi bine să-ţi asculţi inima fiindcă ea ştie ce este mai bine pentru tine. Nu toate deciziile se iau raţional şi despicând firul în patru. Planul financiar nu este favorizat de astre în această perioadă, însă te va ajuta mult spiritul practic şi cumpătarea. Fii atent la detaliile ce ţin de reacţiile celor din jur!

Vărsător – Astăzi încearcă să asculţi mai atent semnalele transmise de corpul tău şi să ai grijă de sănătatea ta. O plimbare în natură poate fi foarte benefică. Totodată, încearcă să nu te mai încarci cu sarcini care nu se află în fişa postului şi să soliciţi ajutorul colegilor fiindcă energia ta nu este la cote maxime. Într-o relaţie de cuplu, comunicarea, ajutorul reciproc pentru celălalt şi grija sunt foarte importante. Fii pe fază la discuţiile ce pot să apară.

Peşti – Este important ca în următoarea perioadă să te eliberezi de toate nedreptăţile care ţi s-au întâmplat în trecut şi să îi ierţi pe toţi cei care au greşit în faţa ta, inclusiv pe tine. După legea cauzei şi a efectului, răzbunarea nu va da rezultate bune, întrucât ceea ce dai, aceea primeşti înapoi. Acest lanţ trebuie să se oprească undeva, iar schimbarea pleacă de la tine.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
BANCUL ZILEI | „Ce mașină frumoasă aveți!”
BANCUL ZILEI | „Ce mașină frumoasă aveți!”
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță