Acasă » Horoscop » HOROSCOP 28 IULIE. Capricornii au o mare forţă interioară!

HOROSCOP 28 IULIE. Capricornii au o mare forţă interioară!

De: Cancan 27/07/2017 | 23:53
HOROSCOP 28 IULIE. Capricornii au o mare forţă interioară!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Sextilul dintre Lună şi Marte te ajută să îmbini armonios latura emoţională cu cea pasională alături de persoana pe care o iubeşti. Este un sfârşit de săptămână pe care îl poţi dedica relaţiei, extrăgând şi tu bucurie, armonie şi stabilitate. Mercur, planeta raţiunii şi a comunicării, activează casa responsabilităţilor zilnice, a rutinei şi a serviciului, perioadă propice pentru a stabili nişte norme sau pentru a negocia o altă poziţie.

Taur – Este indicat ca în următoarea perioadă să fii mai extrovertit cu persoana iubită, să comunici mai mult atăt despre sentimentele tale cât şi despre ceea ce te apasă, să luaţi decizii împreună şi să faceţi planuri pentru viitor. În acelaşi timp, dacă vă doriţi copii, acum este un moment pentru a discuta despre asta sau, dacă există ceva, să vă aplecaţi mai mult asupra lor şi a responsabilităţilor ce le aveţi pentru ei.

Gemeni – Mercur, planeta ce te guvernează, tranzitează în această perioadă zodia Fecioară, ceea ce te face mai atent la detalii, mai analist, mai organizat, mai cerebral şi mai hotărât pentru a te implica în diferite sarcini ce îţi pică în atribuţie. Foloseşte acest aspect pentru a-ţi pune ordine în viaţă, în gânduri şi în lucruri. În acelaşi timp, este o perioadă bună pentru a stabili unele atribuţii domestice.

Rac – În următoarea perioadă eşti axat pe studiu, pe înglobarea unor noi informaţii, pe latura intelectuală, făcându-ţi plăcere să te înconjori de oameni cu experienţă într-un anumit domeniu, să discuţi, să diseci firul în patru şi să analizezi. Foloseşte corect ceea ce afli şi pune totul în practică cât mai repede. Luna, planeta ce te guvernează, se află în zodia Balanţă, semn că relaţiile trebuie puse şi ele pe primul loc.

Leu – Planul introspecţiei este foarte bine aspectat acum, ca atare multe gânduri profunde te pot conduce către o stare de visare. Este indicat să le dai curs, să te deschizi mai mult către divinitate, către ajutorul pe care ţi-l poate oferi aceasta şi să urmăreşti semnele care ţi se arată. Chiar dacă multe ispite sau provocări vin către tine, ascultă-ţi vocea interioară şi nu le da curs.

Fecioară – Prietenii joacă un rol important în viaţa ta astăzi, iar tu poţi identifica cine îţi este alături şi cine nu. O situaţie specială te pune în faţa unor decizii în care ai nevoie de ajutor, iar unele persoane sunt gata să te ajute, altele vor încerca să se eschiveze. Meditează mai mult la ceea ce se întâmplă şi trage concluziile care să te avantajeze pe tine de acum înainte.

Balanţă – Călătoriile şi deplasările scurte sunt cele pe care se pune accent în următoarea perioadă de două săptămâni, când ai ocazia de a vizita multe persoane dragi sau de a pleca într-o vacanţă. Comunicarea este foarte importantă doarece ai acum ocazia de a aprofunda unele subiecte care te macină sau de a clarifica unele neînţelegeri mai vechi. Este indicat să dai frâu liber sentimentelor, dar şi frustrărilor care s-au acumulat.

Scorpion – Este posibil să te faci mai greu înţeles în faţa altora, dar este mai uşor să te înţelegi pe tine însuţi, mai ales că planul interior este puternic activat. Emoţiile proprii îţi vor da de înţeles care este atitudinea pe care trebuie să o adopţi în relaţiile pe care le ai. Din punct de vedere al sănătăţii, este un moment propice pentru a te apuca de o cură de detoxifiere sau pentru a găsi cele mai bune remedii la problemele cu care te confrunţi.

Săgetător – Ai capacitatea de a intui unele aspecte ale viitorului, ca atare fă apel la talentele tale şi fii mai atent la trăirile interioare pentru a lua cele mai bune decizii pentru propria persoană. Dacă eşti tentat să îţi testezi prietenii, acum ai posibilitatea de a vedea care sunt cele mai bune relaţii pentru tine, dar vor apărea şi dezamăgiri. Nu este momentul de a fi nerăbdător în privinţa banilor, toate se vor aşeza la momentul oportun.

Capricorn – Astăzi ai parte de o mai mare forţă interioară, de un psihic mai puternic şi de tărie de caracter în faţa tuturor situaţiilor ce îţi apar în cale. Foloseşte-te de această energie într-un mod pozitiv, altfel ai putea distruge unele relaţii sau proiecte la care ai lucrat până în prezent. Legătura cu o persoană aflată la distanţă ţi-ar putea aduce unele realizări, ca atare caută să înţelegi care este rolul acesteia în viaţa ta.

Vărsător – Este o zi favorabilă petrecerii timpului alături de persoana pe care o iubeşti, în care declaraţiile frumoase ajung direct la suflet şi în care legătura voastră poate deveni mai intensă sau mai profundă. Nu te da în lături în a afirma ceea ce simţi şi ceea ce îţi doreşti. Totodată, o propunere s-ar putea transforma într-un parteneriat valoros pentru tine, de durată şi cu beneficii pe termen lung.

Peşti – Setează-ţi pentru astăzi acele obiective pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp şi concentrează-te pentru a le duce la bun sfârşit, altfel vei ajunge la unele frustrări interioare care te vor apăsa. În planul familiei, este indicat să acorzi mai multă atenţie şi mai mult timp celor dragi, este posibil să simtă îndepărtarea ta şi focusul aţintit către carieră, pe care îl tot menţii de ceva vreme.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...