Acasă » Horoscop » HOROSCOP 28 MARTIE. Balanţele ar trebui să facă economii

HOROSCOP 28 MARTIE. Balanţele ar trebui să facă economii

De: Cancan 28/03/2017 | 00:00
HOROSCOP 28 MARTIE. Balanţele ar trebui să facă economii

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o zi benefică pentru a comunica cu cei dragi şi pentru a fi deschis în exprimarea anumitor nevoi sau chiar supărări pe care le-ai acumulat în timp. Dacă eşti invitat la masă, încearcă să te ridici înainte de a te sătura. Mai multă grijă pentru sănătatea ta şi multă mişcare te pot repune în formă. Profesional, în această perioadă încearcă să-ţi valorifici cât mai mult talentele pentru că, folosindu-le, vei îmbina utilul cu plăcutul şi vei avea succes.

Taur – Încearcă să fii obiectiv şi cu picioarele pe pământ în felul în care abordezi şi în care iniţiezi proiectele de lungă durată. Sunt şanse mari de reuşită. Recapătă-ţi pofta de viaţă şi pasiunea cu care simţeai totul la începutul relaţiei şi pregăteşte o cină romantică. Acest lucru îl va încânta pe partener. Din punct de vedere fizic, este o perioadă benefică pentru investigaţii medicale şi pentru reuşita unor tratamente neconvenţionale care să amelioreze sau chiar să vindece unele afecţiuni cu care te confrunţi

Gemeni – În această perioadă investeşte energie în proiectele şi planurile de viitor şi acordă mult mai multă atenţie relaţiei pe care o ai cu cei cu care lucrezi. Este posibil să descoperi că ai mai multe de rezolvat decât te aşteptai! Fiindcă urmează o perioadă foarte activă din punct de vedere social ar fi indicat să începi chiar de astăzi să accepţi invitaţiile la diferite evenimente.

Rac – Încearcă să trăieşti în prezent şi să valorifici fiecare clipă pentru dezvoltarea ta personală şi pentru specializarea în domeniul în care lucrezi. Astrele te sprijină în această perioadă în tot ceea ce vrei să faci şi, de asemenea, te ajută să te faci remarcat prin calităţile tale de bun pedagog. Încearcă să nu te îngrijorezi în privinţa banilor fiindcă în următoarea perioadă vor dispărea anumite blocaje, fiind posibil să primeşti sprijin de unde nu te aştepţi.

Leu – Încearcă să nu te încarci cu energia oamenilor cu care lucrezi. Poţi avea o zi plină de dinamism şi cu evenimente neprevăzute, dar nu te hazarda în discuţii inutile sau neplăcute. În această perioadă poţi fi mai relaxat, într-o stare meditativă şi de inspiraţie profundă. O introspecţie şi o curăţire a stărilor interioare este întotdeauna binevenită şi îţi va face foarte bine.

Fecioară – Astăzi este de preferat să rezolvi anumite neînţelegeri într-o manieră directă, sinceră şi asertivă, însă să şi dai interlocutorului dreptul la replică. După o perioadă destul de agitată ar fi indicat să te ocupi mai mult de tine şi de ceea ce îţi face plăcere cu adevărat să faci pentru tine. Câteva reacţii ale unor rude îţi pot crea un disconfort. Este alegerea ta dacă te laşi afectat sau nu.

Balanţă – Dacă ai un sentiment de insatisfacţie este posibil ca aspiraţiile tale să fi fost prea mari. Încearcă să te relaxezi, ocupându-te de chestiuni de rutină. Încearcă să fii mai atent şi mai prudent în ceea ce priveşte planul financiar şi să pui deoparte o rezervă pentru cheltuieli neprevăzute. Dacă vrei să faci o propunere şefilor şi să prezinţi un proiect, pregăteşte cu meticulozitate discursul. Este foarte important modul în care te exprimi.

Scorpion – Este posibil ca astăzi să fii nevoit să iei o decizie importantă cu privire la relaţia de iubire în care eşti. Ascultă-ţi inima, dar şi mintea pentru a face cea mai bună alegere! În această perioadă, comunicarea reprezintă un aspect foarte important al vieţii tale sentimentale, aşa că foloseşte-ţi abilităţile pentru a te face înţeles. La locul de muncă poţi ajunge într-o situaţie stresantă pe care o poţi evita dacă eşti stăpân pe cunoştinţele tale!

Săgetător – Aspectele astrale ale zilei în curs îţi pot aduce astăzi o stare de seriozitate crescută ce te îndeamnă să iei decizii radicale în ceea ce priveşte munca, îndatoririle zilnice sau oamenii cu care lucrezi. Renunţă la acele obiceiuri care te înfrânează în propria bunăstare şi dezvoltare şi concentrează-te pe planurile cu durabilitate în timp.

Capricorn – Nu lăsa mici tensiuni sau neînţelegeri să îţi strice armonia cuplului la care ai ajuns şi fii cu băgare de seamă la ceea ce ţi se comunică cu sufletul, nu cu cuvintele! Este un moment bun pentru a conştientiza ce este cu adevărat de valoare în relaţia în care eşti implicat, aşa că pune accent pe ceea ce este important! În planul carierei, urmează să primeşti vestea unei reuşite!

Vărsător – Astăzi este indicat să rămâi cu picioarele pe pământ şi să fii pragmatic. Pentru a evita apariţia unor tensiuni cu şefii, analizează toate datele problemei. Dacă nu eşti sigur care metodă este mai eficientă şi mai bună pentru a finaliza un proiect, nu te grăbi. Lucrurile se vor lumina în ultimele zile ale lunii. Stresul cotidian, felul în care te hrăneşti şi pesimismul sau îngrijorarea îţi pot crea probleme de sănătate. Fii mai detaşat şi fă mai multă mişcare.

Peşti – În această perioadă apar tot felul de situaţii favorabile care te vor ajuta să te manifeşti la adevărata valoare şi să-ţi consolidezi şi bugetul. Profită de oportunităţi şi acţionează! Vei fi mult mai eficient dacă îmbini creativitatea cu partea practică. Această săptămână are un mare potenţial profesional pentru tine. În domeniul iubirii, fii cu băgare de seamă deoarece ceea ce afirmi negativ poate răni partenerul de viaţă mai mult ca de obicei!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...