Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 IUNIE! Gemenii se apucă serios de treabă…

HOROSCOP 29 IUNIE! Gemenii se apucă serios de treabă…

De: Cancan 29/06/2017 | 00:30
HOROSCOP 29 IUNIE! Gemenii se apucă serios de treabă...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – O persoană dragă din viaţa ta îşi doreşte să vă petreceţi timpul împreună! Fă-i pe plac şi trăieşte momentul, se arată o zi plină de emoţie. Ceea ce simţi nu poate fi contestat, aşa că acţionează cu încredere atunci când inima ţi-o cere! Persoanele implicate vor reacţiona pozitiv! Din punct de vedere financiar, indicaţia este ca azi să fii mai prudent şi mai cumpătat în cheltuieli.

Taur – Ai grijă la energia pe care o investeşti astăzi într-un proiect ce conţine un oarecare factor de risc, deoarece s-ar putea să nu iasă aşa cum doreşti. În loc de rezultate demne de laudă, poţi ajunge într-un impas generator de haos, iar totul din cauza neglijenţei cu care tratezi pericolele minore. Lasă discuţiile inutile, preconcepţiile şi judecăţile de valoare fără să-l cunoşti pe cel de lângă tine. Ai să vezi cum toate relaţiile se vor îmbunătăţi!

Gemeni – S-a născut un scop în mintea ta şi nu pierzi vremea: te apuci serios de treabă, foarte entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul merge extrem de bine. În domeniul relaţiilor, fii tu cel care renunţă la orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate. Sacrificiul tău va fi un gest înţelept, deoarece adevărul va ieşi la iveală până la urmă.

Rac – Atenţie, dacă vrei sa ai o zi foarte productivă, fă echipă cu o persoană de sex opus dintr-o zodie activă, care să-ţi dea şi ţie mai mult chef de muncă. Un proiect se poate încheia definitiv, aşa că fă tot posibilul pentru a-l termina cu succes. Este o zi importantă şi în iubire, astăzi poţi lua decizii înţelepte alături de persoana pe care o iubeşti cu adevărat! Fii atent la nuanţe!

Leu – Ai grijă, direcţia în care te îndrepţi azi pare să fie greşită, iar mijloacele folosite de tine trebuie calculate corect sau ţinute sub control eficient. Eşti pus pe harţă, agresiv în exprimare şi dacă mai întâlneşti şi alţi oameni la fel de nervoşi ca şi tine, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede. Încearcă să nu laşi pesimismul să te copleşească ci priveşte partea bună a lucrurilor, fără să te gândeşti la aspectul mai neplăcut din spatele reuşitei.

Fecioară – O zi excelentă, în care poţi ajunge împreună cu persoana iubită la rezultate care să vă mulţumească pe deplin şi pe unul şi pe altul. Este posibil ca un nou plan să se nasca din cel tocmai încheiat, acela fiind doar startul unei noi direcţii care va avea efecte şi mai bune decât primele. Le poţi demonstra tuturor că visul tău nu este o utopie dacă începi să-l construieşti pas cu pas. Când vor fi rezultate, vor apărea şi susţinătorii!

Balanţă – Cineva te cunoaşte atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut. Acceptă-i compasiunea, apropierea şi sfaturile, deschizându-ţi inima în faţa sa. Te vei simţi mai bine după aceea. Proiectele de viitor au şanse să se concretizeze dacă reuşeşti să-i implici şi pe alţii. Apelează la acele persoane în care ai mare încredere şi încearcă să le susciţi interesul şi entuziasmul.

Scorpion – Astăzi poţi fi dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu şi atitudine, care umblă cu mijloace necinstite, dar nu dispera şi nu acţiona pripit, minciuna are picioare scurte, iar adevărul va ieşi la suprafaţă! În planul carierei, apucă-te serios de treabă imediat ce descoperi încotro trebuie să te îndrepţi, fără să strici totul cu grabă, decizii radicale sau irascibilitate. Calmează-te înainte de a lua decizii majore.

Săgetător – Ai grijă spre ce-ţi canalizezi astăzi energia, ca nu cumva să o risipeşti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii sau dispute majore. Prin auto-control şi toleranţă maximă, ai putea depăşi chiar şi cele mai acerbe contradicţii, transformând un conflict într-o competiţie constructivă. Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile, ci acestea ar putea să apară pe parcurs.

Capricorn – Atenţie, ai multe de oferit, dar ai şi tendinţa de a o face pe profesorul sever cu o persoană care nu va înţelege corect demersul tău. Munceşti mult, dar nu prea se văd rezultatele. Analizează mai bine, nu cumva ţi-ai canalizat energia într-o direcţie care nu aduce nimic bun? Aruncă o privire înapoi, la un succes de demult pe care te poţi baza şi astăzi. O reuşită cu efecte pe termen lung îţi regenerează energia şi acum.

Vărsător – Atenţie, cum atitudinea agresivă nu te reprezintă, cei care te văd azi violent sau nervos, ar putea interpreta greşit nervii tăi, gata să-ţi întoarcă spatele. Poţi oferi sfaturi utile cuiva aflat în impas, dar evită să fii incisiv şi să joci rolul de judecător, pentru că nu de asta are nevoie cel din faţa ta. Dacă îţi faci timp astăzi să petreci mai mult cu familia şi să fii receptiv, experienţa celor apropiaţi îţi poate furniza idei noi pentru viitor.

Peşti – Atenţie, dacă azi vrei să dai o lecţie unui prieten, acesta poate nu va fi în cea mai bună formă emoţională şi va interpreta atitudinea ta drept arogantă! Un conflict de păreri poate degenera într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă la ce spui şi la tonul categoric. Fă un efort să termini acele aspecte minore de care până acum nu aveai chef să te ocupi, vei şterge un şir lung de mărunţişuri care se tot aglomerau.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...