Acasă » Horoscop » HOROSCOP 3 AUGUST. Taurii nu pot fi influenţaţi

HOROSCOP 3 AUGUST. Taurii nu pot fi influenţaţi

De: Cancan 02/08/2017 | 23:22
HOROSCOP 3 AUGUST. Taurii nu pot fi influenţaţi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi poţi ajunge la echilibrul perfect între ceea ce gândeşti, simţi şi faci, ceea ce te destinde extraordinar şi îţi crează o stare de confort foarte mare. Încearcă să păstrezi această stare cât mai mult timp, astfel vei reuşi să rezolvi multe dintre lucrurile pe care ţi le-ai propus. Dacă o relaţie din trecutul tău se arată acum, este indicat să încerci să înţelegi ce fapt a condus la îndepărtarea voastră, deoarece această revelaţie te va ajuta şi în prezent.

Taur – Nimeni nu te poate influenţa, ai idei destul de împământenite, iar atunci când îţi intră ceva în cap, acţionezi cu tărie în acest sens. Totuşi, este indicat să fii mai flexibil, ai putea pierde din vedere unele amănunte foarte importante pentru bunul demers al acţiunilor tale. Totodată, te poate surprinde o vizită care apare pe neanunţate şi care îţi schimbă planurile ce le aveai făcute de ceva vreme.

Gemeni – Limitele in relaţii pot fi confuze în acest moment, ceea ce te bulversează pentru că nu ştii dacă să acţionezi, dacă să mergi mai departe sau dacă să te retragi. Pentru a nu greşi, încearcă să surprinzi cu o mai mare atenţie limbajul non-verbal. Din punct de vedere profesional, te afli la limită cu unele proiecte, iar timpul în care trebuia să le desfăşori se apropie de final. Organizează-te mai eficient!

Rac – Debordezi de compasiune şi empatie la problemele celor din jur, dar ai grijă la modul în care îţi distribui energia emoţională, s-ar putea să te simţi într-un final foarte copleşit! Este bine să fii alături de cei pe care vrei să îi ajuţi, dar fă-o într-un mod detaşat şi realist, care să nu te încarce şi pe tine. Programează-ţi pentru finalul de săptămână unele activităţi numai pentru sufletul tău sau o excursie care să te ajute să evadezi din cotidian.

Leu – Dacă la locul de muncă este nevoie să suplineşti pe cineva şi să faci treabă în locul lui, nu te dezarma şi dă tot ceea ce ai mai bun, eforturile tale îţi vor fi apreciate şi chiar răsplătite. Nu insista pe relaţiile caracterizate de instabilitate, care prezintă neîncredere sau pe acele acţiuni care nu mai prezintă avantaje. Totodată, nu lupta contra celor care te provoacă, nu vei ajunge decât să te epuizezi!

Fecioară – Mercur se află în semnul tău zodiacal, ca atare următoarele caracteristici sunt accentuate: atenţia la detalii, conştiinciozitatea, responabilitatea, determinarea şi simţul practic, dar şi cel critic. Totuşi, încearcă să nu pierzi din vedere ansamblul poticnindu-te de prea multe amănunte, acest aspect te poate împinge către unele decizii care nu sunt tocmai corecte sau benefice!

Balanţă – Ai de încheiat unele situaţii din trecut – legate de iubire, de prieteni sau de locul de muncă – ceea ce te preocupă foarte tare. Încearcă să extragi cele mai bune învăţăminte din ele, să urmăreşti partea lor pozitivă, după care să nu te mai întorci la ele pe viitor! Din punct de vedere profesional, este posibil să ţi se impună anumite norme noi, pe care este indicat să le respecţi şi să le urmezi!

Scorpion – Este posibil să dezvolţi un comportament uşor obsesiv legat de ordine şi curăţenie, ceea ce pune în dificultate relaţia cu membrii familiei, care nu sunt atât de atenţi la detalii ca şi tine. Pentru a nu intra în tensiune cu aceştia, fii mai relaxat şi mai flexibil. Ieşi din rutina care s-a instalat în viaţa ta cu ajutorul unor activităţi noi, care să te provoace şi care să te incite să îţi depăşeşti limitele.

Săgetător – Ieşi în lume, mergi la un spectacol, vezi un film, participă la un eveniment sau la o petrecere, detaşându-te astfel de unele situaţii care te preocupă şi care îţi consumă multă energie. În acelaşi timp, nu emite judecăţi pripite şi nu face estimări despre ceea ce preconizezi că o să se întâmple, s-ar putea să ai unele surprize care să te contrazică total! În schimb, lasă-te condus de neprevăzut şi fii flexibil la schimbare.

Capricorn – Bazează-te pe intuiţie, dar nu renunţa nici la raţiune, deoarece echilibrul dintre cele două te va ajuta să iei cele mai bune decizii. Dacă simţi că intră în conflict înseamnă că eşti avertizat de nefirescul unei situaţii şi, ca atare, trebuie să fii mai prevăzător. Eşti invitat la mai multă introspecţie şi precauţie, mai ales în planul relaţional, unde este posibil să fi făcut unele greşeli ce se cer reparate.

Vărsător – Foloseşte tehnologia de ultimă generaţie astfel încât să nu se simtă distanţa în unele relaţii ce se cer întreţinute pentru a rezista. Altfel, este posibil să vă răciţi şi să pierzi o prietenie importantă pentru sufletul tău, o iubire sau chiar o colaborare la nivel profesional. În acelaşi timp, este un moment important, de bilanţ interior, care va căpăta valoare după o analiză foarte corectă a tuturor detaliilor.

Peşti – Depinde de felul în care administrezi schimbarea în viaţa ta dacă ea va avea conotaţii pozitive sau negative, ca atare nu lua decizii majore fără să fi judecat înainte pe termen lung. Revitalizează relaţiile care au adus beneficii în trecut şi dă-le o notă inedită, un suflu nou. Acest aspect te va ajuta să câştigi, dar de la nivelul la care ai ajuns acum, la experienţa, gândirea şi statutul prezent.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția pe covorul roșu
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată:
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață”
Alexandru Ciucu, surprins în public alături de o nouă femeie. Alina Sorescu a reacționat dur:...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...