Acasă » Horoscop » HOROSCOP 3 FEBRUARIE. Vărsătorii beneficiază de multă energie la nivel mental

HOROSCOP 3 FEBRUARIE. Vărsătorii beneficiază de multă energie la nivel mental

De: Cancan 03/02/2017 | 00:36
HOROSCOP 3 FEBRUARIE. Vărsătorii beneficiază de multă energie la nivel mental

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi debordezi de erotism şi pasiune, aspect care poate aduce în viaţa ta o atmosferă intimă foarte încinsă! Dacă nu îţi descătuşezi această energie interioară este posibil să ai parte de evenimente imprevizibile, inevitabile sau incontrolabile. Excesul de energie ce caracterizează zodia ta în această perioadă se traduce şi printr-o poftă de acţiune, care poate avea efecte benefice în planul profesional.

Taur – Este posibil ca astăzi să te simţi singur şi, ca atare, să îi reproşezi perechii tale indiferenţa, nehotărârea de care dă dovadă sau nesinceritatea. Totodată, acum se poate naşte o iubire interzisă sau secretă, ferită de ochii lumii. Ai grijă la ceea ce îţi doreşti sau ceea ce rişti în momentul de faţă, luna martie ar putea scoate la suprafaţă ceea ce ascunzi acum! În domeniul carierei, trage mai tare, deoarece luna aceasta îţi poate aduce succes şi bani.

Gemeni – Pentru a te asigura că mergi către calea succesului profesional, stabileşte-ţi scopuri foarte practice, nu te implica în proiecte amăgitoare, ci clădeşte solid, pe baza unui plan clar deteminat. Totodată, poţi să înregistrezi un succes datorat finalizării unor studii sau a unor demersuri culturale şi spirituale. Banii pot veni din parteneriate sau din activităţi de echipă, aşa că fă front comun cu aceştia.

Rac – Astăzi poţi împărţi cu persoana iubită responsabilităţile, diverse sarcini domestice sau alte treburi cotidiene, ceea ce vă ţine uniţi şi vă ajută să vă simţiţi mai bine unul cu celălalt. În planul profesional, poţi avea realizări deosebite, care te ajută să te afirmi, să te impui şi să câştigi atenţia celor din jur. În acelaşi timp, este o perioadă bună pentru înnoire, reconstrucţie a unor vechi proiecte sau pentru relansare.

Leu – Atenţia ţi se centrează pe partenerul de viaţă, capacitatea de a dărui şi de a împărtăşi creşte, iar setea de afectivitate se acutizează, aspect care scoate relaţia în evidenţă sau o relansează. La locul de muncă, eforturile îţi sunt încununate de succes, fiind un moment în care ai putea primi laude, recompense sau bonusuri. Ca atare, aşteaptă-te la o schimbare pozitivă şi în acest plan!

Fecioară – Este posibil ca astăzi să ai parte de unele evenimente bulversante în zona iubirii şi a cuplului, care te scot din zona de confort şi te împing către a lua nişte decizii sau către a face unele schimbări. În domeniul profesional, efortul, deşi epuizant, este profitabil şi îţi poate aduce beneficii pe termen lung. Ca atare, dă dovadă de determinarea, de perseverenţa şi de iscusinţa ce sunt caracteristice zodiei tale.

Balanţă – Indiferent de ceea ce faci, fă împreună cu ceilalţi sau ţinând cont de ei, mai ales că parteneriatele îţi pot aduce şi câştiguri financiare. Activităţile intelectuale, creative, comerciale sau care presupun dexteritate sunt încununate de succes, iar drumurile, întâlnirile, negocierile şi comunicarea îţi aduc satisfacţii. În domeniul sănătăţii, fă o cură pentru stimularea imunităţii şi nu face excese.

Scorpion – Este posibil să ai parte de urgenţe, situaţii de criză, întâmplări neprevăzute sau chiar conflicte la locul de muncă. Cu toate acestea, te vei simţi în elementul tău să rezolvi probleme dificile, care nu vor face decât să îţi stimuleze capacităţile strategice şi dorinţa de a reuşi. În domeniul sănătăţii, fii atent la afecţiuni care se pot acutiza, la problemele netratate la timp sau la accidentări.

Săgetător – Azi ai parte de foarte multă energie, atât la nivel fizic, cât şi la nivel mental. Ca atare, implică-te într-o activitate fizică, dar care să îţi solicite şi atenţia, focusul şi isteţimea. Mai mult ca sigur vei avea parte şi de distracţie, dar şi de o reuşită sau de un câştig. Banii pot veni către tine, dar vor fi greu de păstrat cu atâtea cheltuieli, deci fii cu băgare de seamă la speculaţiile financiare, care trebuie privite cu reţinire.

Capricorn – Este posbil ca astăzi să treci prin unele frământări pe care îţi este greu să le exteriorizezi şi despre care îţi vine foarte greu să vorbeşti. Dacă preferi să ţii totul în interiorul tău, îţi poţi face mai mult rău şi, din păcate, nu vei ajunge nici la găsirea unei soluţii potrivite pentru rezolvare. Ca atare, sfătuieşte-te cu o persoană dragă sau avizată să te asculte şi să te ajute în problemele pe care le ai.

Vărsător – Este o zi benefică pentru a învăţa, a preda, a scrie, a face calcule sau pentru a ţine o prezentare. Poziţia planetei Saturn în horoscopul tău îţi asigură sprijin pentru îndeplinirea proiectelor, şansă şi chiar popularitate. Totodată, beneficiezi de multă energie la nivel mental, ingeniozitate, abilitate în comunicare şi talent de a-i convinge pe cei cu care lucrezi sau colaborezi.

Peşti – Este o zi benefică în planul profesional, în care te poţi implica în acţiuni energice, menite să-ţi sporească veniturile sau să îţi furnizeze resursele necesare pentru realizarea propriilor dorinţe. Ca atare, poţi avea parte de şanse nesperate, de o avansare sau de o relansare a muncii pe care o faci. Nu te lăsa sustras de la ceea ce ţi-ai propus de alte situaţii, ci fii determinat, atent şi foarte focusat!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la voia întâmplării
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...