Acasă » Horoscop » HOROSCOP 30 IULIE. Racii nu trebuie să îşi asume foarte multe…

HOROSCOP 30 IULIE. Racii nu trebuie să îşi asume foarte multe…

De: Cancan 30/07/2017 | 00:08
HOROSCOP 30 IULIE. Racii nu trebuie să îşi asume foarte multe...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Poţi petrece o zi de duminică relaxantă făcând o plimbare în natură, mergând la piscină, la sală sau la spa sau răsfăţându-te la un salon de frumuseţe. Indiferent de ceea ce alegi, fă-o într-o companie care să îţi facă plăcere şi care să te destindă. În ceea ce priveşte viaţa profesională, pune-ţi în ordine agenda pentru ca în săptămâna ce vine să ştii exact ceea ce ai de făcut.

Taur – Astăzi este posibil să participi la o petrecere, la un eveniment în oraş sau la o întrunire cu prietenii, ceea ce te scoate din rutină şi îţi aduce un moment plin de socializare şi voie bună. Lasă-te cuprins de ambient şi distrează-te! În relaţia de cuplu, este indicat să nu te opui unei discuţii ce necesită maturitate şi înţelepciune, implicarea ta îl va bucura pe partener, apreciindu-ţi determinarea pentru rezolvarea unei probleme.

Gemeni – Este nevoie de doi pentru a întreţine o relaţie de suflet, iar dacă numai unul din voi face paşii necesari, asta nu va rezolva nimic şi nu va aduce rezultatul scontat. Ca atare, observă cu atenţie în ce stadiu eşti, care legătură merită a fi întreţinută şi nu îţi pune speranţe acolo unde nu este cazul. În privinţa pasiunilor tale, dedică-te astăzi unei activităţi care să te inspire şi care să te relaxeze.

Rac – Nu îţi asuma foarte multe responsabilităţi astăzi şi nu îţi propune să rezolvi tot ceea ce nu ai făcut până în prezent, nu vei reuşi decât să te oboseşti foarte tare şi să ratezi o zi pe care ai putea să o petreci altfel. Compania ta este dorită de către familie şi cei dragi, aşa că fă-le o bucurie şi petrece mai mult timp alături de ei. Totodată, unele decizii trebuie luate împreună, aşa că este necesară şi o discuţie.

Leu – O legătură de prietenie este pusă astăzi sub semnul discuţiei – dacă este cu adevărat solidă va rezista, însă dacă nu vă leagă cele mai adevărate sentimente se va destrăma. Este indicat să nu tragi de ceea ce nu mai funcţionează şi să îţi doreşti numai relaţii funcţionale, care dăinuie dincolo de timp şi schimbări. Totodată, fii pe fază şi la ceea ce se afirmă, ai putea să tragi unele concluzii importante.

Fecioară – Lasă-te cuprins de inspiraţie, deschide-ţi inima, lasă-ţi gândurile libere şi aşterne pe hârtie ceea ce simţi şi gândeşti. Nu îţi impune limite, fără preconcepţii, jenă sau ruşine că cineva ar citi şi, la sfârşit, te vei simţi mult eliberat, detaşat şi liniştit în privinţa unor frustrări sau supărări ce te apăsau. Simţind asta şi echilibrându-ţi sufletul cu mintea, poţi arde sau arunca ceea ce a fost destăinuit.

Balanţă – Poate te simţi blocat într-o anumită situaţie, dar dacă nu faci un efort pentru a o depăşi şi pentru a merge mai departe, te vei adânci şi mai tare şi nu vei vedea alte oportunităţi şi variante pe care viaţa ţi le propune. Ca atare, fii cu picioarele pe pământ, gândeşte-te la tine şi la viitorul tău şi fă ceea ce este cel mai bine pentru tine. Problemele şi oamenii vin şi pleacă, dar viaţa merge mereu înainte.

Scorpion – Este timpul unei schimbări în viaţa ta, personală sau profesională, ca atare fii determinat şi atent la semnele ce ţi se arată. O persoană binevoitoare va fi lângă tine şi te va ajuta pentru ca procesul să fie lin şi lipsit de turbulenţe majore. Acceptă ceea ce vine către tine, ieşi din rutină şi depăşeşte-ţi limitele cu orice ocazie posibilă. Acest aspect îţi va aduce progresul pe mai multe planuri.

Săgetător – Dă mai puţină importanţă problemelor pe care cei din jur le au şi încearcă să te ocupi de tine cât mai mult. Meriţi să îţi aloci câteva momente de repaos, de relaxare şi bunădispoziţie, detaşându-te. Asftel, vei începe următoarea săptămână mult mai în forţă şi mai lucid. În planul relaţiilor de suflet, exprimă mai mult ceea ce gândeşti sau simţi, o legătură se poate consolida dacă eşti sincer.

Capricorn – Nu face glumele pe care nu ţi le doreşti ca alţii să le facă faţă de tine, vei fi pus într-o situaţie stânjenitoare. Dacă un prieten îşi doreşte să poarte o discuţie foarte serioasă cu tine, pregăteşte-te sufleteşte pentru a-i fi alături. Din punct de vedere profesional, trăieşti o perioadă tumultoasă, în care ai multe decizii de luat, multe responsabilităţi de dus la bun sfârşit şi multe lucruri pe care să le aşezi în ordine.

Vărsător – Nu te juca cu sentimentele oamenilor care ţin la tine, se poate ajunge la o supărare sau la o situaţie pe care nu ţi-o doreşti. Totodată, nu fi imprevizibil în acţiunile pe care le faci, rişti să pierzi încrederea unor persoane care se bazau pe tine. Încearcă să îţi asumi responsabilitatea pentru promisiunile pe care le-ai făcut, să fii sincer şi să duci la bun sfârşit ceea ce ai început.

Peşti – Nu te lăsa păcălit de unele aparenţe şi de unele vorbe, este posibil să te înşeli şi să rămâi dezamăgit de deciziile pe care le-ai luat. Arată-ţi sentimentele reale faţă de persoana de lângă tine şi exprimă-ţi gândurile cât mai sincer. Chiar dacă simţi nevoia să stai în singurătate, este mai indicat să socializezi, să participi la evenimente şi să dai curs invitaţiilor pe care le primeşti de la cei din jur.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...