Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 AUGUST. Gemenii este recomandat să nu…

HOROSCOP 5 AUGUST. Gemenii este recomandat să nu…

De: Cancan 05/08/2017 | 00:00
HOROSCOP 5 AUGUST. Gemenii este recomandat să nu...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Familia joacă astăzi un rol important în viaţa ta, mai ales dacă ai decizii importante de luat. Cei dragi sunt alături de tine, te susţin şi te pot sfătui dacă le ceri părerea cu deschidere şi sinceritate. Totodată, tot ceea ce este legat de cămin, de casă şi de armonia interioară este mai important în acest moment, în care ai putea avea unele revelaţii de valoare, profunde sau vizionare.

Taur – Trigonul dintre Lună şi Mercur te ajută să îţi pui în acord sentimentele cu gândurile, să înţelegi mai bine ceea ce simţi, să te destăinui şi să te exteriorizezi mai bine. Profită de acest aspect astral benefic pentru a te echilibra şi pentru a te linişti în urma oricărei situaţii stresante prin care ai trecut. Totodată, bucură-te de prezenţa celor dragi în viaţa ta şi axează-te pe familie sau treburi domestice.

Gemeni – Opoziţia dintre Mercur şi Neptun îţi poate crea o stare de confuzie şi ceaţă, de aceea este recomandat să nu iei decizii majore, să nu definitivezi în totalitate unele acţiuni şi să nu te grăbeşti să judeci. Este posibil ca unele informaţii să nu îţi fie dezvăluite sau unele amănunte să nu le observi, iar fără o imagine de ansamblu corectă şi completă nu vei ştii cu exactitate care este poziţia în care te situezi.

Rac – Atâta timp cât Venus, planeta frumuseţii, îţi tranzitează semnul astrologic este indicat să te preocupi mai mult de tine, de felul în care arăţi, să te răsfeţi şi să îţi faci acele plăceri care să îţi bucure trupul şi sufletul. În acelaşi timp, ai nevoie de multă iubire, de prezenţa celor dragi în viaţa ta, de certitudinea unor sentimente, deci pune accent pe relaţii şi pe legătura cu partenerul de viaţă.

Leu – Este posibil ca în această perioadă să îţi fie încredinţate unele secrete sau să participi la unele discuţii despre care îţi este interzis să vorbeşti mai departe. Deşi imboldul va fi acela de a povesti şi altora, este indicat să îţi menţii cuvântul şi intimitatea celor cu care ai discutat iniţial. Din punct de vedere profesional, dacă nu ştii exact cum să acţionezi în faţa unei situaţii dificile, este mai bine să nu faci nimic şi să aştepţi până obţii mai multă claritate.

Fecioară – Relaţia cu partenerul de viaţă sau cu un colaborator, asociat poate trece printr-o perioadă mai tulbure, în care să nu înţelegi unele reacţii, atitudini sau cuvinte. De aceea, poartă o discuţie clarificatoare sau nu lua decizii pripite până când nu te lămureşti. Este posibil ca şi tu să pui mult prea mult accent pe detalii, să fii critic şi să cauţi nod în papură, atitudine care îţi este respinsă sau contestată.

Balanţă – Prezenţa micii benefice, Venus, în casa carierei, a statutului social şi a prestanţei îţi conferă o perioadă de recunoaştere mai mare, în care te poţi afirma, în care îţi sunt recunoscute meritele şi talentele. Aşadar, profită de acest aspect favorabil pentru a ieşi în faţă şi pentru a promova. Pentru a avea cele mai bune şanse, clarifică-ţi o strategie şi urmează totul cu stricteţe!

Scorpion – Multe discuţii interesante sau relevante pentru problemele tale pot fi purtate în această perioadă cu un prieten sau cu o persoană care te protejează. În acelaşi timp, este momentul oportun pentru a aşterne pe hârtie dorinţe şi intenţii, pentru a face planuri şi pentru a demara noi proiecte. Protejează-ţi sănătatea şi fereşte-te de excese, acestea te-ar putea dezechilibra şi epuiza.

Săgetător – Dacă eşti mai organizat şi mai determinat în rezolvarea planurilor pe care ţi le-ai făcut, urmează să ai parte de o reuşită foarte frumoasă. În planul sentimental, partenerul de viaţă este alături de tine şi te susţine afectiv, ceea ce îţi aduce mult confort interior. Menţine această armonie care s-a creeat între voi, aţi putea trece relaţia la un nivel mult mai profund în această perioadă. Totodată, secretele pe care vi le împărtăşiţi vă ajută să vă înţelegeţi mai bine unul pe celălalt.

Capricorn – Relaţia dintre tine şi un prieten poate conduce către o alianţă profitabilă, care să îţi aducă nişte venituri în plus, dar pentru asta este nevoie şi de un risc, de o discuţie asumată şi de o strategie bine pusă la punct. Tot ceea ce ţine de case, terenuri, proprietăţi sau spaţii lucrative poate intra acum în atenţia ta, mai ales printr-o situaţie cu care te confrunţi şi care se cere rezolvată cât mai repede.

Vărsător – Cuvintele pe care le rosteşti au o mai mare forţă în acest moment, ca atare încearcă să menţii un dialog pozitiv faţă de toţi interlocutorii tăi. Nu afirma lucruri care ar putea să doară, acuzaţii sau jigniri. Este indicat să spui sau să scri acele situaţii pe care le doreşti materializate în viaţa ta, declaraţii sicere şi frumoase, precum şi situaţiile ideale la care îţi doreşti să iei parte în următoarea perioadă.

Peşti – Toate concepţiile de viaţă după care te ghidezi pot fi astăzi puse sub semnul întrebării datorită unei întâmplări la care asişti. Nu te opune unor învăţăminte de pe urma cărora ai multe concluzii de tras! În familie, poţi fi atras într-o discuţie care nu îţi face plăcere deoarece o poţi percepe ca pe o critică la adresa ta, dar dacă eşti flexibil şi deschis ai putea face o mare schimbare, favorabilă pentru viitorul tău.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...