Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Taurii trebuie să se abţină de la cheltuieli inutile

HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Taurii trebuie să se abţină de la cheltuieli inutile

De: Cancan 05/02/2017 | 01:48
HOROSCOP 5 FEBRUARIE. Taurii trebuie să se abţină de la cheltuieli inutile

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Luna se află în Gemeni, în casa comunicării din horoscopul tău general, ca atare astăzi este un moment bun pentru a spune tot ceea ce simţi şi gândeşti, fie că este vorba de viaţa personală sau de cea profesională. În acelaşi timp, cu ajutorul conversaţiilor şi a schimbului de idei, ai putea învăţa multe lucruri noi, pe care să le pui în aplicare chiar în următoarea perioadă.

Taur – Deoarece Luna, care aduce fluctuaţii şi instabilitate, se află în casa banilor, este mai bine să te abţii de la cheltuieli inutile, de la împrumuturi sau de la discuţii ce privesc veniturile tale. Concentrează-te în schimb pe ceea ce este cu adevărat de valoare, pe relaţia cu familia şi cei dragi, pe activităţile care te binedispun şi te încarcă de energie pozitivă şi odihneşte-te cât mai mult.

Gemeni – Luna tranzitează semnul tău zodiacal, moment în care ai putea fi mai instabil şi schimbător la nivel emoţional. Acest aspect poate afecta echilibrul tău interior, dar şi relaţia cu cei din jur, aşa că concentrează-te mai mult pe tine şi pe ceea ce simţi. Investeşte în liniştea şi relaxarea ta şi nu acţiona din implus. Domeniul financiar este şi el important, deoarece azi ai putea lua unele decizii care să marcheze următoarea perioadă de timp.

Rac – Mintea şi trupul îţi pot fi supuse la un stres serios, aşa că este indicat să te concentrezi mai mult pe sănătatea ta şi să profiţi de această zi pentru a te odihni mai mult şi pentru a medita la perioada prin care treci. Lasă grijile şi detaşează-te de planul cotidian, nu vei reuşi să faci nimic bun stresându-te. De măine vei putea rejudeca unele situaţii, dar pentru moment lasă noaptea să îţi fie un sfetnic bun.

Leu – Planurile pe care ţi le-ai făcut cu ceva timp în urmă încep să se materializeze, aşa că ai toate şansele de a fi fericit şi mulţumit de o reuşită. În următoarea perioadă planul carierei este activat de către Soare, aspect care te pune mai mult în evidenţă, în scoate în cale oportunităţi şi te ajută să progresezi. Profită de această conjunctură pentru a face încă un pas înainte pe calea succesului personal

Fecioară – Implicarea ta în treburile legate de casă şi de familie trebuie să fie constantă pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti. Ca atare, fă paşi mici, dar siguri pentru a construi totul cărămidă cu cărămidă. Astfel, vei pune baze solide pe care vei putea ridica totul mult mai uşor în viitor. În planul sănătăţii, nu face excese alimentare, dar nici nu te înfometa, rişti să ajungi într-un dezechilibru.

Balanţă – Fă-ţi programul de astăzi astfel încât să îmbini utilul cu plăcutul, munca şi responsabilităţile cu timpul petrecut alături de cei dragi, echilibrând balanţa din viaţa ta. Este indicat ca atunci când te detaşezi de serviciu să nu aduci tensiunile şi grijile de acolo acasă şi să înveţi să te relaxezi mai mult. Poţi încheia ziua în faţa unui film bun, cu o carte care îţi face plăcere în mână sau cu câteva guri dintr-un vin de calitate.

Scorpion – Trigonul dintre Lună, care se află în casa partenerului de viaţă şi Mercur, planeta comunicării, îţi poate aduce astăzi convorbiri plăcute cu persoana pe care o iubeşti, decizii care favorizează cuplul şi o mai mare putere de a verbaliza ceea ce simţiţi. Ca atare, este benefic să vă faceţi declaraţii şi să vă arătaţi iubirea unul pentru celălalt. În acelaşi timp, sunt favorizate discuţiile şi planurile făcute în doi, alături de parteneri de lucru sau asociaţi.

Săgetător – Chiar dacă este duminică, planul serviciului este important astăzi, când ai putea fi inspirat de idei noi, creative, pe care să le pui în practică în următoarea perioadă. Lasă-te condus de ceea ce simţi şi aşterne-ţi pe hârtie viziunea pe care o ai, mai ales că ai putea avea succes cu ceea ce implementezi. Totodată, sarcinile domestice s-au acumulat, aşa că fă front comun cu cei ai casei şi rezolvă-le.

Capricorn – Setează-ţi pentru astăzi acele obiective pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp şi concentrează-te pentru a le duce la bun sfârşit, altfel vei ajunge la unele frustrări interioare care te vor apăsa. În planul familiei, este indicat să acorzi mai multă atenţie şi mai mult timp celor dragi, este posibil să simtă îndepărtarea ta şi focusul aţintit către carieră, pe care îl tot menţii de ceva vreme.

Vărsător – Luna se află în casa iubirii, a pasiunii şi a legăturilor amoroase, aşa că poţi dedica această zi persoanei de care eşti îndrăgostit pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună. Vorbele frumoase, gesturile tandre, sentimentele împărtăşite vă vor ajuta să vă conectaţi mai mult unul cu celălalt la nivel sufletesc şi energetic. Totodată, acolo unde există, copiii, cu bucuria şi inocenţa lor, îţi pot aduce o zi cu adevărat plăcută.

Peşti – Luna tranzitează casa familiei şi a căminului, astfel încât în această duminică ai putea găsi o oază de relaxare şi de linişte interioară acasă, alături de cei pe care îi iubeşti. Implică-te în activităţile lor, mâncaţi împreună, urmăriţi un film de familie sau faceţi planuri pentru un viitor comun. În acelaşi timp, zona emoţiilor este activată, aşa că lasă-ţi sufletul să vorbească pentru tine şi împărtăşeşte ceea ce simţi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...