Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 IULIE. Peştii au parte de un adevărat instict de supravieţuire

HOROSCOP 5 IULIE. Peştii au parte de un adevărat instict de supravieţuire

De: Cancan 04/07/2017 | 22:39
HOROSCOP 5 IULIE. Peştii au parte de un adevărat instict de supravieţuire

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dă mai puţină importanţă problemelor pe care cei din jur le proiectează asupra ta, acestea te vor devitaliza şi te vor încărca negativ. Chiar dacă ţi se pare că ai cheia soluţiilor la tine, încearcă să te detaşezi şi să nu te implici. Analizează şi răspunde solicitărilor cu tact şi diplomaţie. În domeniul profesional, îţi afirmi propria identitate şi te faci remarcat prin creativitatea de care dai dovadă.

Taur – Nu vrei să îi superi pe cei din jur şi să spui ceea ce gândeşti, dar în acest mod nu faci decât să acumulezi din ce în ce mai multe frustrări şi tensiuni interioare. Încearcă să te exteriorizezi mai mult, fără a face reproşuri şi fără a judeca. Nu te lăsa provocat în parteneriate – de cuplu sau sociale – deoarece este posibil să intri într-un cerc vicios din care vei reuşi să ieşi cu mare greutate.

Gemeni – Datorită unei atitudini necorespunzătoare cercului de oameni în care te afli – supărare, nervozitate, aroganţă sau spirit de superioritate – poţi fi respins sau comentat. Pentru a nu da curs acestei energii este mai indicat să faci o schimbare cu tine însuţi şi să te întorci la sentimente mai bune. Cu această ocazie, ai şansa să faci un salt de maturitate şi să dovedeşti şi înţelepciunea pe care ai dobândit-o în viaţă.

Rac – Evită gelozia, posesivitatea şi scenele emoţionale, toate acestea nu vor aduce nimic bun în viaţa de cuplu. În schimb, exersează toleranţa, încrederea în partener şi comunicarea constructivă. Comunică cu propriul subconştient pentru a-ţi da seama de unde apar unele reacţii şi stopează-le definitiv. În acelaşi timp, anumite probleme pot părea conflictuale, deşi la o evaluare mai atentă vei vedea că nu sunt deloc aşa!

Leu – Foloseşte ceea ce ai înţeles în trecut pentru a crea ceva trainic în prezent şi pentru a realiza perspectiva viitorului. Nu te lăsa antrenat în situaţii în care îţi poţi pierde controlul şi în care nu mai poţi avea puterea de decizie în mâna ta. În plan profesional, începe ceva care să îţi pună în valoare punctele tari şi talentele, ai şansa de a te face remarcat şi de a-ţi fi apreciate toate meritele.

Fecioară – Nervozitatea celor cu care lucrezi te poate afecta şi pe tine, dar dacă nu te implici activ în ceea ce se întâmplă în jurul tău ai toate şansele de a-ţi salva ziua. Ca atare, este mai bine să baţi în retragere, să îţi vezi de sarcinile tale şi să te concentrezi pe ceea ce este mai important. Unele proiecte trebuie finalizate cât mai curând, iar dacă vrei să duci totul la bun sfârşit este bine să nu pierzi timpul.

Balanţă – Este posibil ca în următoarea perioadă să îţi schimbi perspectiva faţă de ceea ce considerai că este o îndatorire morală sau o obligaţie faţă de o persoană, ceea ce îţi uşurează sufletul. Este necesară o curăţare a trecutului, a felului în care gândeai şi a concepţiilor după care te ghidai. Fă efortul de a ierta şi de a nu rămâne supărat pe nimeni!

Scorpion – Ţelurile pe care ţi le propui trebuie să fie cu bătaie lungă şi să îţi aducă unele avantaje, rişti altfel să te pierzi în tot felul de activităţi care nu conduc nicăieri. Stabileşte-ţi priorităţile şi urmăreşte-le realist şi constructiv. Poţi primi un ajutor mare de la apropiaţi, ca atare arată-le că ştii ceea ce îţi doreşti. Multe revelaţii pot veni şi prin vise, deci fii mai atent la amănuntele ce îţi apar în somn.

Săgetător – Apropie-te de oamenii care au arătat până acum că sunt alături de tine şi arată-le sentimentele tale. Devitalizarea corpului fizic poate împiedica buna desfăşurare a unor activităţi, aşadar fii mai atent la sănătate şi ai grijă de tine. Unele informaţii neaşteptate îţi soluţionează unele probleme pentru care te măcinai de ceva vreme. Linişteşte-te emoţional şi detaşează-te de lumea cotidiană şi materială.

Capricorn – Dă dovadă de discernământ dacă te afli în faţa unei provocări, poţi ajunge la rezultate benefice pentru tine. Dacă ai copii, eşti avertizat că nu este momentul să îţi impui voinţa ca părinte, ci să le fii prieten, să ai o atitudine flexibilă şi să încerci să îi înţelegi. Dacă nu reacţionezi aşa, este posibil să ai parte de rezistenţă, rebeliune şi de neînţelegeri. Totodată, apelează şi la creativitate şi la joc.

Vărsător – Poţi mobiliza nişte resurse pentru a duce la împlinire unele proiecte, pentru a întreprinde activităţi constructive sau pentru a te îmbogăţi intelectual. Găseşte-ţi liniştea interioară în relaţiile de iubire cu membrii familiei, care te înţeleg şi care te susţin. O altă zonă de refugiu este legată şi de pasiunile tale, care anulează toate senzaţiile de disconfort. Antrenează în acest demers tot ceea ce ai mai pozitiv în viaţă.

Peşti – Ai parte de un adevărat instict de supravieţuire, pe care îl poţi folosi în toate situaţiile de viaţă cu care te confrunţi. Nu lăsa nimic la voia întâmplării, ci fii atent la toate detaliile care compun întregul. Prin accentuarea intimităţii cu partenerul de viaţă şi prin o mai bună comunicare, poţi ajunge la inima personei de lângă tine, dar poţi stinge definitiv şi unele tensiuni. Deschide-ţi inima şi mărturiseşte ceea ce te frământă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo de scenă: ”Ne completăm una pe cealaltă”
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...