Acasă » Horoscop » HOROSCOP 6 APRILIE. Scorpionii vor suferi pierderi financiare

HOROSCOP 6 APRILIE. Scorpionii vor suferi pierderi financiare

De: Cancan 06/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 6 APRILIE. Scorpionii vor suferi pierderi financiare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă vrei să ai parte de o zi reuşită, este important să nu intervi în viaţa altor persoane dacă ele nu îţi cer ajutorul, ci mai mult să te axezi pe tine şi pe problemele tale. Nu exagera în discursul pe care îl comunici, nu îi judeca pe alţii şi nu trage concluzii pripite, s-ar putea ca totul să se întoarcă împotriva ta. În familie, va fi o seară bună dacă reuşeşti să îi stângi pe toţi cei dragi în jurul mesei pentru a lua cina împreună.

Taur – Dacă ai ceva pe suflet faţă de partenerul de viaţă este mai bine să nu ţii în tine şi să-i mărturiseşti printr-o discuţie cât mai deschisă. Chiar dacă la început va provoca o reacţie tensionantă sau chiar o emoţie puternică, finalul va fi unul foarte constructiv şi favorabil relaţiei voastre. Mai mult ca sigur după câteva zile lucrurile vor reveni la normal şi vei fi înţeles cu adevărat.

Gemeni – Dacă lucrezi la un proiect alături de partenerul de viaţă – o amenajare, o călătorie sau ceva ce vizează profesia – este bine să comunicaţi cât mai mult, să vă împărţiţi atribuţiile la doi şi să contribuiţi în mod echitabil în funcţie de talentele si aptitudinile fiecăruia în parte. Acest aspect vă va uni mai mult, iar rezultatele vă vor aduce satisfacţii de lungă durată. Apelează la creativitate şi ascultă şi părerea celui de lângă tine.

Rac – Poţi avea parte de unele schimbări radicale în domeniul profesional, ca atare fă-ţi ordine în gânduri şi prioritizează-ţi dorinţele. Acţionează cu înţelepciune, cu determinare şi profesionalism. Chiar dacă eşti scos din zona de confort, noutatea te va provoca să îţi depăşeşti limitele, îţi va da o nouă energie şi îţi va aduce noi satisacţii ce te vor conduce către o nouă treaptă a ascensiunii.

Leu – O emoţie nouă se ascunde în spatele comportamentului pe care îl afişezi, de aceea este bine să o identifici pentru a nu progresa într-o direcţie greşită. Ai răbdare pentru a-ţi înţelege sentimentele şi ceea ce este în interiorul tău. Totodată, pentru a te regăsi, raţionează mai mult ceea ce simţi, după care eliberează-te de ceea ce este negativ. O reuşită profesională te aşteaptă curând, deci fii pregătit să acţionezi în timp util.

Fecioară – Subtilitatea, optimismul şi diplomaţia sunt foarte importante în următoarea perioadă pentru a depăşi cu brio unele situaţii ce vin către tine. Trebuie să ai răbdare pentru ca unele dorinţe să se materializeze, nicio intenţie nu poate creşte instant, fără să treacă printr-un proces al maturării. Nu sări etape, procesul prin care vei ajunge la reuşită este acela care te va învăţa cel mai mult despre viaţă.

Balanţă – Sunt momente în viaţă în care nu te poţi descurca singur, în care nu trebuie să îţi asumi numai tu responsabilităţi şi în care nu este bine să ţii în interior ceea ce te apasă. Ca atare, acceptă ajutorul ce ţi se oferă, lasă-i pe cei dragi să te susţină, să te călăuzească şi fii sincer atât cu tine cât şi cu ei. Ceea ce dai, aia primeşti, deci consolidează-ţi relaţiile mai mult decât până acum, mai ales pe cele de valoare.

Scorpion – Axa financiară este puternic influenţată în următoarea perioadă, când ai putea avea parte de unele pierderi, de plasamente nepotrivite, de tentaţii sau cheltuieli nesăbuite. Cel mai indicat ar fi să te gândeşti de două ori înainte de a deschide portofelul, să nu îţi asumi riscuri majore şi să revizui toate proiectele prin care intră sau ies bani. În acelaşi timp, creditele, împrumuturile, negocierile sau moştenirile pot fi puse sub semnul discuţiei.

Săgetător – Dacă partenerul de viaţă îţi reproşează ceva nu pune la suflet, nu dramatiza şi nu întoarce totul împotriva sa. Este mai indicat să asculţi ceea ce ţi se spune cu răbdare, cu dorinţa de a corecta ceea ce greşeşti şi cu multă iubire. Rezultatul va fi unul benefic atât pentru tine cât şi pentru bunul mers al relaţiei. Întotdeauna este loc de mai bine, iar din greşeli vei putea învăţa din ce în ce mai mult.

Capricorn – Este posibil să ai parte de noi idealuri în ceea ce priveşte o mutare, o casă sau o construcţie, dar fii atent pentru a-ţi menţine dorinţele cât mai realiste. Rişti să fii dezamăgit! Relaţia cu unul dintre membrii familiei poate deveni incertă, astfel încât nici tu nu mai ştii ce să crezi sau cum să pui problema. Este mai bine ca deocamdată să nu faci nimic, totul va fi mai limpede în zilele ce urmează!

Vărsător – Fii corect în tot ceea ce faci, implică-te profund în îndatoririle zilnice, nu îţi impune punctul de vedere şi respectă-ţi promisiunile. Cuvintele pe care le rosteşti prind viaţă mult mai uşor, aşadar fii cu băgare de seamă la ceea ce spui şi afirmi, ai putea atrage repede unele situaţii de viaţă. Eşti vulnerabil energetic, de aceea este bine să te protejezi şi să te înconjori de oameni pozitivi, buni şi armonioşi.

Peşti – Ai tendiţa de a fi receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, de a simţi emoţiile şi gândurile apropiaţilor, ceea ce te bulversează destul de mult. Chiar dacă nu îţi convine sau aduce şi durere, adevărul poate ieşi la lumină în multe situaţii. Nu intra în conflict, ci trage concluziile cele mai valoroase pentru viitorul tău. Pune în practică ceea ce era până acum doar la nivel ipotetic şi nu te uita înapoi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...