Acasă » Horoscop » HOROSCOP 7 DECEMBRIE. Capricornii au ocazia să…

HOROSCOP 7 DECEMBRIE. Capricornii au ocazia să…

De: Cancan 07/12/2016 | 00:00
HOROSCOP 7 DECEMBRIE. Capricornii au ocazia să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi eşti capabil să răstorni multe decizii pe care le-ai luat în trecut, ceea ce îi ia prin surprindere pe cei din jurul tău! Ai multe idei, entuziasm, mobilizezi pe toată lumea din anturaj şi ai multă încredere în tine! Chiar dacă ai dreptate în discuţiile pe care le porţi, nu lăsa orgoliul şi graba să te domine, , deoarece ai putea ajunge la unele conflicte cu cei dragi!

Taur – Unele persoane care îţi zâmbesc frumos în faţă nu sunt ceea ce par, ca atare fii mai realist în acţiunile pe care le iniţiezi! Totodată, unele alianţe sau parteneriate din care faci parte se pot dovedi a nu fi clădite pe baze solide, deci nu îţi povesti secretele sau faptele care pot fi folosite împotriva ta! Diversitatea este unul din cuvintele cheie care caracterizează următoarea perioadă, deci implică-te în cât mai multe activităţi care îţi fac plăcere!

Gemeni – Eşti obosit şi epuizat datorită persoanelor din jur care te solicită cu foarte multe întrebări, sarcini şi responsabilităţi. Ca atare, ocupă-te mai mult de propriile probleme şi mai puţin de cele ale altora şi nu te lăsa influenţat! Ai forţa necesară de a stinge conflictele şi de a face pace cu vechi cunoscuţi, exprimându-te foarte bine şi punând punctul pe i. Spune ceea ce gândeşti şi vei fi apreciat pentru asta!

Rac – Eşti pus pe gânduri de faptele de viaţă prin care treci, ca atare retrage-te puţin din viaţa cotidiană pentru a putea introspecta şi pentru a trage nişte concluzii importante pentru tine! Relaţionarea cu cei din jur trebuie transformată în ceva cât mai pozitiv, aşadar valorifică mai mult persoanele cu care te înconjori! Totodată, ai putea începe noi activităţi şi ai putea regândi unele afaceri, pe care să le eficientizezi mult mai bine!

Leu – Astăzi ţi se poate modifica percepţia faţă de bani şi de câştiguri, iar acest aspect îţi oferă mai multă siguranţă în ceea ce priveşte viitorul! Acţionează cu curaj pentru a cere înapoi nişte bani sau nişte drepturi care ţi se cuvin in familie, vei avea parte de o reuşită! În acelaşi timp, beneficiezi de o stare de calm şi linişte, îţi dispar unele frici şi panici interioare, griji şi întrebări. Pune accent pe dezvoltarea ta viitoare!

Fecioară – Dacă nu eşti încă într-o relaţie, acum ai toate şansele de a cunoaşte pe cineva deoarece te simţi mult mai degajat, mai comunicativ şi mai sociabil. Din punct de vedere financiar, se rezolvă unele blocaje pe care le-ai întâmpinat în familie, iar tu poţi pune la punct unele situaţii cu care te-ai confruntat! Poţi incepe curăţenia generală, mai ales în privinţa persoanelor cu care te înconjori!

Balanţă – Unele rezolvări la care nu te aşteptai vin acum să te salveze în probleme şi nemulţumiri pe care le aveai! Adevărurile nespuse se pun pe masa discuţiilor, iar asta va duce la o mai bună înţelegere în relaţiile pe care le ai! Este o perioadă bună pentru a semna acte, pentru a perfecta contacte sau pentru a pune la punct documente oficiale, administrative! Dacă îţi foloseşti toate talentele şi ideile, îţi poţi optimiza şansele de a câştiga, de a progresa şi de a pune bazele a ceva foarte solid.

Scorpion – Dacă liniştea interioară ţi-a fost disturbată în ultima perioadă, acum ai şansa de a te reenergiza şi de a face ceea ce trebuie pentru binele tău suprem! Dacă renunţi la încrâncenare şi cei din jur vor veni către tine cu intenţii mult mai bune! Atenţie la planul financiar şi la modul în care îţi administrezi banii, chiar dacă apropiaţii vor avea impresia că nu mai eşti la fel de generos ca până acum!

Săgetător – Chiar dacă eşti foarte ataşat de familie, de cei dragi şi de partenerul de cuplu şi vrei să le faci pe plac, este necesar să iei o pauză şi să te odihneşti mai mult! Oboseala din ultima perioadă îşi spune cuvântul şi îţi poate afecta starea de sănătate! La locul de muncă, contactele şi relaţiile pe care le ai deja pot fi fructificate şi mai mult spre avantajul tău, deci acţionează cu mai multă încredere!

Capricorn – Dacă îi tratezi pe cei cu care ai avut neînţelegeri cu mai multă înţelepciune şi empatie, ai ocazia de a te vindeca de ceea ce te-a măcinat în ultima perioadă! Totodată, dacă imaginea ta a avut de suferit, acum îţi poţi reconsolida poziţia şi poţi ieşi în faţă mult mai uşor! O situaţie imprevezibilă poate veni în alegerile pe termen scurt, ca atare lasă lucrurile să se aşeze, nu lua decizii şi sfătuieşte-te cu cei în care ai încredere maximă!

Vărsător – Chiar dacă în prezent ai parte de unele dezechilibre, nu te teme şi ai încredere în posibilităţile tale financiare deoarace situaţia se va redresa foarte bine! O persoană importantă din viaţa ta îţi face o propunere pe care este bine să o iei în serios, deoarece îţi va deschide uşi pe care singur nu le-ai putea accesa! În iubire, dinamismul tău ajută relaţia de cuplu să prindă viaţă mai mult şi să vă bucuraţi de o apropiere mai mare!

Peşti – Eşti susţinut de aspectele astrale pentru a progresa foarte rapid şi de a ieşi dintr-o stare de blocaj sau plafonare. Ca atare, poţi iniţia acum schimbări la nivel profesional, poţi face ceva în plus pentru viitorul tău, poţi avansa şi poţi fi remunerat cu mai mulţi bani! Poţi obţine beneficii prin parteneri, şefi şi oameni care sunt acolo pentru a-ţi face bine! Chiar dacă vei avea mai multe responsabilităţi, te simţi apreciat, luat în seamă şi stimat!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...