Acasă » Horoscop » HOROSCOP 7 IUNIE. Taurii nu trebuie să plece urechea la bârfe

HOROSCOP 7 IUNIE. Taurii nu trebuie să plece urechea la bârfe

De: Cancan 07/06/2017 | 00:56
HOROSCOP 7 IUNIE. Taurii nu trebuie să plece urechea la bârfe

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Pasiune, aventură şi picanterii. Dacă eşti liber de orice relaţie, bucură-te de moment, însă dacă nu eşti singur, gândeşte de două ori înainte! Nu te lăsa indus în eroare de promisiunile unor oameni falşi şi bazează-te doar pe forţele proprii, vei găsi în curând o soluţie acceptabilă la problema cu care te confrunţi la serviciu! Prietenii sunt pe cale să organizeze o reuniune, la care este bine să iei parte! Amintiri, nostalgie şi emoţii împărtăşite sunt indicii prezente!

Taur – Nu pleca urechea la toate bârfele şi nu fi tentat să tragi concluzii doar pentru că oamenii vorbesc! Ascultă-ţi raţiunea şi abţine-te de la comentarii! O acţiune voluntară şi lipsită de interese se arată în curând, iar implicarea de care dai dovadă nu rămâne neobservată! Lasă-te purtat de intuiţie! O zi oportună iubirii, declaraţiilor de dragoste şi afectivităţii. Organizează-ţi timpul astfel încât persoana iubită să fie inclusă şi nu vei regreta!

Gemeni – Nu este momentul să leneveşti sau să nu îţi asumi unele responsabilităţi, mai târziu vei fi obligat să o faci într-o manieră ce nu va fi pe placul tău! Ai grijă de banii pe care i-ai acumulat şi, vorba proverbului, nu fugi după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, s-ar putea să nu prinzi niciunul! Prietenii cu care te vezi azi îţi dau veşti bune sau îţi oferă un cadou! Provocarea este să înveţi cum să primeşti şi să oferi în egală măsură!

Rac – Chiar dacă cineva încearcă să te atace din punct de vedere principial, nu te lansa în polemici şi nici nu protesta, vei regreta mai târziu! Profită de şansele ce se arată şi de oamenii ce doresc să te ajute, cu cât îţi delegi mai mult îndatoririle, cu atât proiectele vor avansa mai rapid! Persoana iubită are nevoie de prezenţa ta, aşa că fă-i o bucurie şi îndreaptă-ţi atenţia către ea şi către relaţia în care eşti implicat!

Leu – Achită-te la timp de datorii şi menţine-ţi promisiunile, cu cât oferi mai mult, cu atât vei primi mai mult şi alţii te vor spijini mai tare! Un curs, participarea la un eveniment social sau la o reuniune te fascinează şi îţi pot ridica o grămadă de probleme şi întrebări la nivel filozofic! Pregăteşte-te să cunoşti persoane noi, să auzi lucruri interesante şi să ai parte de experienţe fascinante. Destinul ţi-a pregătit o surpriză!

Fecioară – Creativitate, culoare şi viziune sunt indiciile zilei în curs, cuvinte de care ar trebui să ţii seama în orice acţiune ai vrea să întreprinzi. Alege cu grijă oamenii cu care trebuie să lucrezi şi să colaborezi şi nu te mai înconjura de false valori, rişti să fii dezamăgit încă o dată în viaţă! Totul este în schimbare, iar reuşita nu este departe să apară. Concentrează-te pe ţelurile tale şi perseverează cu încredere şi deschidere!

Balanţă – Mai mulţi oameni depind de tine, de aceea atunci când iniţiezi ceva, trebuie să-i iei şi pe ei în calcul. Fii corect şi toată lumea va fi mulţumită! Fii mândru de ceea ce ai realizat şi de drumul spre care te îndrepţi, informaţia pe care ai primit-o de curând îţi deschide noi porţi către înţelegere şi ascensiune! Găseşte forma de exprimare ce te avantajează cel mai mult şi comunică-le celor din jur viziunea ta. Cineva te va ajuta să perseverezi!

Scorpion – O zi petrecută acasă, alături de cei dragi şi departe de tumultul cotidian, îţi poate conferi detaşarea şi calmul de care ai nevoie pentru moment! Ocupă-te de treburile casei şi ajută persoana iubită în muncă, acţiunile duse la bun sfârşit în doi vă vor da mai multă satisfacţie şi vă va uni mai mult! Chiar dacă dimineaţa nu începe foarte bine şi toate sunt pe grabă, până seara ai toate şansele să te reculegi şi să rezolvi tot ceea ce aveai în plan!

Săgetător – Creează, pictează, cântă sau scrie, vei găsi mai multă inspiraţie în tine decât credeai că poate exista! Lasă-ţi starea de spirit să vorbească de la sine! Pot veni către tine informaţii noi, ce merită să fie tratate cu mare atenţie! Nu lăsa să îţi scape detalii şi nu amâna momentul pe mai târziu! Relaţia cu copiii este importantă, aşa că nu lăsa să se adune conflicte nerezolvate. În ciuda zidului ce ţi se ridică în faţă, acţionează ca un părinte!

Capricorn – Momentele în care este nevoie să fii singur sunt necesare, aşa că nu ezita să îţi aloci câteva ore de linişte! Creează mental orice proiect şi nu te feri să visezi cât mai departe, atâta timp cât îţi urmezi vocea inimii, totul se va realiza aşa cum ţi-ai propus! Seara rezerv-o pentru cei dragi! Un prieten încearcă să-ţi destanuie ceva. Fii pe fază la amanunte şi la emoţiile ce intervin în poveste, vei înţelege mai multe decât ţi se transmite verbal!

Vărsător – Deşi îţi doreşti să evadezi şi să faci numai ce-ţi place ţie, indicaţia ar fi să-ţi asumi unele responsabilităţi, mai ales faţă de partenerul de viaţă! Totodată, finalizează proiectele pe care le-ai început cu săptămâni în urmă, vei căpăta astfel încrederea şi respectul celor cu care ai colaborat! Foloseşte-ţi energia într-o direcţie pozitivă şi cu intenţii benefice pentru cei implicaţi, iar astrele îţi vor creea oportunităţile de care ai nevoie!

Peşti – Negociază, cumpără, vinde sau contractează, rezultatul va fi unul pozitiv pentru tine şi pentru proiectele tale viitoare! Colaborează cu cei din jurul tău şi contribuie cu idei creative şi inovatoare. Munca în echipă şi idealurile comune îţi vor aduce şi ele succes! Fă-i o surpriză persoanei iubite şi invit-o undeva în oras. Timpul petrecut împreună va rezolva unele conflicte mai vechi şi vă va apropia mai mult!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția pe covorul roșu
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Câți bani a strâns Selly până acum:
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice