Acasă » Horoscop » HOROSCOP 8 AUGUST. Gemenii nu trebuie să joace rolul…

HOROSCOP 8 AUGUST. Gemenii nu trebuie să joace rolul…

De: Cancan 07/08/2017 | 22:47
HOROSCOP 8 AUGUST. Gemenii nu trebuie să joace rolul...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – O persoană care te ghidează îţi conferă stabilitate şi senzaţia unui teren solid sub picioare, ceea ce îţi aduce şi o stare de confort psihic sporită. Pune-ţi bazele în ea, dar exersează şi independenţa şi individualizarea. Garanţia succesului este dată şi de bunăvoinţă, diplomaţie şi fler în situaţiile ce par problematice, deci fă tot posibilul să nu îţi lipsească aceste calităţi în următoarea perioadă.

Taur – Dacă eşti mult prea ataşat de idealul pe care ţi l-ai propus pentru următoarea perioadă este posibil să scapi din vedere alte aspecte importante ale vieţii. Ca atare, fă-ţi timp pentru toate domeniile şi echilibrează balanţa într-un mod echitabil şi armonios. În acelaşi timp, nu uita şi nu neglija şi dorinţele celor la care ţii, aţi putea ajunge la un conflict de interese, de nevoi şi de trăiri!

Gemeni – Nu juca rolul nonconformistului şi al rebelului, ci fii mai atent la felul în care te percep cei din jur, la seriozitatea ce o afişezi şi la responsabilităţile ce trebuie să ţi le asumi. Este nevoie de efort susţinut pentru atingerea anumitor scopuri, iar dacă nu eşti pe fază şi foarte determinat, vei pierde un tren important. Pe de altă parte, reevaluează care îţi sunt scopurile, ce merită susţinut şi la ce trebuie să renunţi.

Rac – Lucrează mai mult la perspectiva de viaţă pe care ţi-o doreşti şi nu lăsa totul la voia întâmplării. Cu un plan bine pus la punct şi urmat ca la carte, bazându-te pe lucruri concrete, ai mai multe şanse de reuşită! În acelaşi timp, poţi descoperi că fericirea stă în lucrurile mici, pe care le poţi face alături de familie, copii sau persoana iubită – să luaţi masa impreună, să comunjcaţi, să gătiţi, să vă oferiţi gesturi de afectivitate şi să menţineţi armonia!

Leu – La locul de muncă ţi se pot cere multe lucruri care nu cad în atribuţia ta, ceea ce te împovărează sau te frustrează. Chiar şi aşa, este bine să arăţi că le poţi face faţă, că eşti talentat şi că nu îţi lipsesc anumite capacităţi, mai ales că eforturile îţi vor fi apreciate! Foarte multe idei ingenioase pot fi puse în practică pentru a-ţi uşura parcursul, deci pune-ţi mintea la contribuţie şi fă uz de creativitate.

Fecioară – Conversaţiile de suflet îţi fac foarte bine acum, atăt cele în care tu te destăinui cât şi acelea în care eşti în rolul de ascultător. Cu ajutorul acestei atitudini, vei putea consolida unele relaţii şi te vei putea apropia mai mult de cei pe care îi iubeşti. Din punct de vedere profesional, administrează-ţi mai bine energia, deoarece este posibil să te implici în mai multe activităţi şi să scapi din vedere esenţialul.

Balanţă – Ai tendinţa de a depune mult efort şi pasiune în tot ceea ce faci, ceea ce te şi consumă energetic foarte tare, dar poate aduce şi dezamăgiri atunci cănd ceva nu se ridică la standardele pe care le-ai impus sau nu iese aşa cum îţi doreai. Pentru a nu ajunge la decepţii şi suferinţă, protejează-te prin diminuarea ritmului, a aşteptărilor şi a cerinţelor pe care tu singur le-ai stabilit!

Scorpion – Fii cu băgare de seamă la colaboratorii, asociaţii sau partenerii de lucru cu care discuţi în această perioadă deoarece pot exista turbulenţe, amânări sau situaţii neaşteptate. Pentru a depăşi totul cu bine este nevoie să fii atent la termenii şi detaliile oricărei discuţii. Din punct de vedere sentimental, trigonul dintr planeta Venus şi Soarele tău îţi aduce şansă bună, armonie şi linişte sufletească.

Săgetător – Este indicat să te protejezi de „magia” unor persoane din anturaj, care deşi te atrag, te pot conduce în zone care nu te reprezintă şi nu îţi fac bine. Ca atare, fii mai stăpân pe tine şi pe principiile după care te-ai condus până în prezent. Dacă eşti într-o funcţie de conducere, nu fi prea moale, dar nici lipsit de suflet atunci când ţi se cere să înţelegi o situaţie cu care se confruntă unul din angajaţi.

Capricorn – Din punct de vedere profesional, raportează-te corect la propria valoare şi nu lua decizii care să te constrângă să faci mai multe decât poţi. Este bine să îţi cunoşti limitele, să ştii ce poţi face şi ce nu, să faci promisiuni şi angajamente pe care le poţi susţine. Găseşte-ţi un loc sau un domeniu care să fie productiv, dar care să îţi şi placă sau să îţi aducă linişte sufletească şi timp pentru tine.

Vărsător – Dacă trebuie să susţii un examen în această perioadă, ai parte de inspiraţie, de intuiţie sau norocul de a pica pe subiectul pe care îl ştii cel mai bine este de partea ta! Nu eşti preocupat doar de propria persoană, ci de proiecte de anvergură, în care îi poţi implica şi pe alţii şi cu care să lucrezi în echipă. Această atitudine este benefică, mai ales că poţi atinge succesul mai repede decât pe cont propriu!

Peşti – Eşti foarte empatic, ca atare simţi totul în jurul tău – energia oamenilor şi a locurilor, sentimentele frumoase sau neplăcute, bucuria şi tristeţea. Cu toate că această stare te ajută să înţelegi mai bine ce se află în spatele unor aparenţe şi a unor atitudini, te şi încarcă foarte tare sau te dezechilibrează. Ca atare, încearcă să te menţii în situaţiile, locurile sau alături de persoanele care îţi conferă o stare de bine! 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...