Acasă » Horoscop » HOROSCOP 8 IANUARIE. Berbecii îşi pot rezolva problemele financiare dacă…

HOROSCOP 8 IANUARIE. Berbecii îşi pot rezolva problemele financiare dacă…

De: Cancan 08/01/2017 | 01:27
HOROSCOP 8 IANUARIE. Berbecii îşi pot rezolva problemele financiare dacă...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o perioadă în care ar trebui să pui accent pe mediere deoarece poţi îmbunătăţi relaţia cu colaboratorii şi poţi rezolva anumite probleme de ordin financiar. Îţi doreşti confort şi o atmosferă liniştită în jurul tău fiindcă acest lucru te poate echilibra şi ajuta să fii mai focusat pe ceea ce ai de făcut. Astăzi este o zi benefică pentru odihnă, hrană sănătoasa şi chiar câteva exerciţii fizice. Corpul se va relaxa şi îţi va răspunde cu recunoştinţă.

Taur – În acest final de săptămână astrele îţi aduc şansa de a reuşi să renunţi la vechi obiceiuri, valori morale şi convingeri care au îngreunat evoluţia ta în trecut. Dacă nu ai curajul să faci anumite schimbări în viaţa ta, încearcă măcar un moment să vizualizezi cum ar fi viaţa ta în urma acestor schimbări. În momentul în care eşti observator al propriei vieţi, vei vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă care te poate face să fii mai optimist.  

Gemeni – Lasă lucrurile să curgă de la sine şi să accepţi că orice lucru se întâmplă cu un scop care în final îţi va fi favorabil şi te va ajuta să evoluezi. Ai neglijat în ultimul timp viaţa socială şi întâlnirile cu prietenii. Reconsideră acest lucru, fiindcă acestea sunt un izvor de energie pentru tine. Chiar dacă partenerul te cunoaşte şi tu crezi că poate intuieşti nevoile tale, ar fi bine să încerci totuşi să defineşti mai bine ceea ce îţi doreşti.

Rac – O zi potrivită pentru activităţi creative, pentru a pune în practică idei care îţi încălzesc inima şi te fac să te simţi din nou copil. Ar fi bine să încerci să iei legătura cu persoane dragi pe care le-ai neglijat în ultima perioadă şi să petreceţi o seară de neuitat. Totodată, nu te lăsa copleşit de anumite amintiri sau probleme din trecut şi să te focusezi pe momentul prezent şi pe ceea ce ai de făcut.

Leu – Planul sentimental este favorizat de astre, iar partenerul îţi poate oferi momente foarte plăcute. Redescoperi plăcerea de a fi iubit şi dorit. În această perioadă ar fi indicat să te bucuri mai mult de viaţă şi să-ţi permiţi să fii mai indulgent cu tine şi mai mult atent cu sănătatea ta. Dacă ai avut probleme la birou sau cu banii, azi poţi găsi soluţii cu ajutorul unui prieten. Vorbele lui te vor încuraja şi vei acţiona cu mult aplomb.

Fecioară – Încearcă să fii mai atent şi mai focusat pe ceea ce ai de făcut acasă fiindcă este posibil să reuşeşti să câştigi încrederea celor dragi şi chiar laudele lor. În această perioadă au loc evenimente care pot aduce lumina în viaţa personală sau în plan familial. Totodată, poţi primi veşti bune în legătură cu nişte rude. Este un moment bun pentru a te bucura de rezultatele muncii tale.

Balanţă – – În următoarea perioadă fii pe fază la oportunităţile ce apar în faţa ta pentru a câştiga mai mult – poţi primi cadou obiectele pe care ţi le doreai, poţi beneficia de bani mult mai uşor sau veniturile îţi pot creşte fără a depune prea mult efort! Nu sta pe gânduri foarte mult şi lasă-te purtat de ceea ce îţi spune intuiţia în acest moment. În domeniul iubirii, pasiunea şi dorinţa sunt cuvintele care definesc relaţia în care te afli.

Scorpion – Domeniul serviciului şi al carierei poate trece în următoarea perioadă prin unele schimbări favorabile – un proiect nou pe care să îl iniţiezi, o avansare sau perspective noi de a căştiga mai mult! Focusează-te pe responsabilităţile ce ţi se cer şi pe amănunte, dând dovadă de maturitate şi profesionalism în abordare. Este important să nu amâni pe altădată ceea ce ai de făcut şi să îţi dai tot interesul pentru munca pe care o depui!  

Săgetător – Următoarea perioadă se arată foarte benefică pentru a face o schimbare în locul în care trăieşti – poate apărea o mutare de casă, o dorinţă de a-ţi infrumuseţa spaţiul sau de a achiziţiona obiecte frumoase de care să te înconjori. Foloseşte acest tranzit pentru a investi în ceea ce îţi face plăcere şi în ceea ce te ajută să te simţi confortabil. Pune accent pe starea de bine şi pe bunăstare!  

Caprocorn – Domeniul financiar este avantajat în următoarea perioadă, aşa că profită de aspectele astrale favorabile pentru a câştiga, pentru a negocia cu cât eşti remunerat în munca pe care o depui şi pentru a-ţi spori resursele de care dispui. În domeniul iubirii, următoarea perioadă se arată mai intensă, mai pasională şi mai tumultoasă. Deşi relaţia în care te afli poate trece printr-o criză, sentimentele ulterioare ei pot fi mult mai puternice!

Vărsător –  În următoarea perioadă activităţile tale zilnice şi preocupările pe care le ai pot cunoaşte o transformare profundă. Devii mult mai interesat de faţa nevăzută a lucrurilor, de esenţă sau de spiritualitate! Este un moment bun în care să meditezi la ceea ce îţi aduce bucurie şi în care să ai revelaţii despre propria persoană. În domeniul iubirii, fereşte-te de relaţiile secrete şi fii cu băgare de seamă la aspectele negative ce pot ieşi acum la suprafaţă.

Peşti – Dragostea se poate înfiripa acum chiar în cercul de prieteni pe care îl frecventezi – o persoană pe care o cunoşti bine te poate atrage altfel decât o făcea până în prezent. Cântăreşte bine această situaţie şi analizează dacă este un pas favorabil pentru voi. În domeniul carierei, poţi cunoaşte nişte persoane influente care să îţi propună unele proiecte financiare sau care să îţi faciliteze drumul către succes.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive și a fost internat de urgență la Floreasca
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...