Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Peştii vor observa că negativismul nu îi ajută la nimic

HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Peştii vor observa că negativismul nu îi ajută la nimic

De: Cancan 09/02/2017 | 00:00
HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Peştii vor observa că negativismul nu îi ajută la nimic

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi ai capacitatea de a vedea partea bună a lucrurilor, de a fi flexibil şi maleabil în faţa tensiunilor ce apar, cât şi de a media situaţiile cu care se confruntă oamenii din jurul tău. Este indicat să pui în aplicare aceste aptitudini, mai ales că vei fi apreciat, stimat şi respectat pentru atitudinea şi intervenţia ta. Acasă, poţi petrece o seară minunată alături de familie, de prieteni şi de aceia pe care îi iubeşti.

Taur – Astăzi ai putea semna un contract benefic pentru tine, ai putea ajunge la o înţelegere sau ai putea demara un proiect, care să îşi arate beneficiile în viitor. Fii deschis la propunerile ce vin către tine, la omenii care te contactează şi la oportunităţile ce apar. În acelaşi timp, o veste pe care o primeşti de la persoana pe care o iubeşti este menită să te bucure, să te înflăcăreze şi să te     liniştească, mai ales dacă erai cuprins de unele griji.

Gemeni – Aspectul pozitiv pe care îl primeşte planeta ce te guvernează de la Venus, planeta iubirii, a frumuseţii şi a armoniei predispune la o stare de spirit bună, în care te simţi mai atractiv şi mai bine în pielea ta, mai binevoitor şi mai deschis către situaţiile cu care te confrunţi. Totodată, astăzi ai capacitatea de a media, de a împăca şi de a te pune în locul celorlalţi, ceea ce te va ajuta să înţelegi mai bine unele situaţii de viaţă.

Rac – Nu te abate de la planurile pe care ţi le-ai făcut astăzi, chiar dacă vremea de afară îţi dă senzaţia că nu te vei relaxa, deoarece ai toate şansele să te destinzi, să te bucuri şi să te distrezi alături de prieteni şi de persoana iubită. Luna tranzitează zodia Leului, aspect care te susţine şi te ajută să fii mai solar, mai optimist şi mai jovial, deci şi să captezi mai uşor atenţia celor cu care intri în contact.

Leu – Luna se află în semnul tău zodiacal, aspect care poate predispune la o dorinţă mai mare de a sta alături de cei dragi, în sânul familiei şi de a te implica mai mult în activităţile lor. Mergând în această direcţie, te poţi umple de iubire, de emoţie, de căldură sufletească, detaşându-te complet de grijile sau tensiunile cu care te-ai confruntat zilele trecute. Fii deschis, comunică, socializează şi lasă-te cuprins de ceea ce vine către tine.

Fecioară – Astăzi ai parte de o mai mare fluenţă în comunicare, gândurile îţi circulă foarte repede şi ai parte de multe idei creative, care odată puse în practică, te vor ajuta să progresezi. Vorbeşte-le celor cu care lucrezi despre planurile tale, nu se ştie de unde se va ivi oportunitatea de a fi ajutat să mergi mai departe şi să materializezi ceea ce îţi doreşti. În planul sănătăţii, ai putea găsi un tratament sau o persoană care să pună punctul pe i într-o problemă care te-a măcinat în ultima vreme.

Balanţă – Venus, planeta ce te guvernează, se află în aspecte pozitive cu Mercur, planeta raţiunii, a comunicării şi a deplasărilor, aspect astral care îţi poate aduce liniştea la nivel mental, limpezirea unor temeri sau frici, precum şi o călătorie care să te bucure sau care să te însufleţească. Alege cea mai potrivită companie cu care să îţi petreci timpul şi nu vei regreta! Totodată, ai posibilitatea de a câştiga o sumă de bani de pe urma unei persoane aflate în străinătate, deci urmăreşte oportunităţile.

Scorpion – Sextilul (aspect pozitiv) între Mercur şi Venus îţi poate aduce astăzi multe discuţii favorabile cu partenerul de viaţă – puteţi purta conversaţii pline de căldură şi afectivitate, puteţi ajunge la o înţelegere în privinţa unor nelămuriri anterioare sau puteţi lua unele decizii care să vă satisfacă pe amândoi. Vorbele bune, sentimentele împărtăşite şi declaraţiile pline de iubire sunt cele care primează în acest moment.

Săgetător – Aspectele astrale ale zilei favorizează rezolvarea unor tensiuni sau blocaje de la locul de muncă, mai ales dacă te-ai confruntat cu ele în ultima perioadă. Discuţiile pe care le ai cu colegii, cu angajaţii sau cu clienţii te ajută pentru a găsi cele mai bune soluţii, aşa că sfătuieşte-te cu ei. Totodată, implicarea unui prieten în activităţile tale de lucru ar putea să vă aducă un beneficiu amândorura.

Capricorn – Concentrează-te astăzi pe posibilele relaţii pe care le ai în străinătate sau pe o idee de lucru ce implică şi o ţară străină deoarece ai putea avea succes şi ai putea câştiga nişte bani în plus. O discuţie cu persoana iubită te poate stimula pozitiv pentru a face un pas înainte, o schimbare sau pentru a lua o decizie ce te ajută să progresezi, deci nu amâna să te sfătuieşti şi cu ea!

Vărsător – Depinde mult de felul în care abordezi o situaţie pentru a putea spune la sfârşit că ai avut o zi liniştită sau nu – dacă alegi să vezi partea plină a paharului şi să te detaşezi de orice aspect negativ, vei reuşi să rămâi echilibrat şi surâzător. În caz contrar, poţi ajunge la tensiuni interioare şi la unele frustrări care nu îţi vor da pace, ba chiar şi la unele certuri inutile cu membrii familiei.

Peşti – Chiar dacă la începutul zilei porneşti la drum cu unele griji, aşteptându-te la unele discuţii în contradictoriu cu oamenii cu care lucrezi, totul se va rezolva paşnic şi liniştit pe parcurs. Vei observa că negativismul nu te ajută la nimic, ba mai mult îţi poate face rău la nivel psihic şi emoţional. Detaşează-te de gândurile speculative, fii pozitiv şi menţine-ţi echilibrul sufletesc pentru cât mai mult timp!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea