Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 IULIE. Fecioarele să amâne o decizie importantă în dragoste!

HOROSCOP 9 IULIE. Fecioarele să amâne o decizie importantă în dragoste!

De: Cancan 08/07/2017 | 22:22
HOROSCOP 9 IULIE. Fecioarele să amâne o decizie importantă în dragoste!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este indicat ca astăzi să îţi canalizezi energia pe comunicarea cu persoana iubită – să vă exprimaţi nemulţumirile şi să puneţi cărţile pe faţă. Dacă relaţia voastră este solidă, sunteţi determinaţi să vă rezolvaţi problemele şi aveţi înţelegerea necesară, este un moment potrivit pentru a face curăţenie, pentru a şterge totul cu buretele şi pentru a construi de-acum înainte pe curat.

Taur – Următoarele săptămâni sunt benefice concentrării tale pe domeniul finanţelor. Aşadar, poţi purta cu succes o negociere pentru a-ţi mări salariul, te poţi angaja într-un loc de muncă nou sau îţi poţi planifica o strategie pentru a balansa raportul dintre venituri şi cheltuieli. Totodată, pentru a progresa mai mult, pune-ţi în valoare talentele şi pune accent pe ceea ce înseamnă valoare pentru tine.

Gemeni – Conjuncţia dintre Lună şi Pluton activează casa transformării personale, ceea ce ar putea conduce către o schimbare în interiorul tău, în felul în care vezi lucrurile sau gândeşti. Dacă sunt emoţii pe care nu le-ai lăsat să se manifeste, fă-o acum! Mercur, planeta ce te guvernează, se află în zodia Leului, iar această energie te îndeamnă să te pui pe primul loc, să străluceşti şi să te axezi pe propriile dorinţe.

Rac – Aspectul de Lună plină se formează în casa relaţiilor, ceea ce te îndeamnă să reconsideri legăturile din care faci parte, atât cele sentimentale, cât şi pe cele sociale sau profesionale. Poate a venit timpul unei schimbări ce se va reliefa acum mai mult şi care îţi va atrage atenţia. Dacă există nemulţumiri este bine să le exprimi, iar dacă întâlneşti oameni noi, care îţi plac, apropie-te de ei.

Leu – În această perioadă eşti foarte extrovertit şi comunicativ, dar nu acapara orice discuţie cu părerile tale, ci lasă-i şi pe cei din jur să se exprime, mai ales că poţi aduna informaţii, păreri     i opinii noi. Este bine să nu te preocupi în acest moment de treburi domestice, de tranzacţii imobiliare sau să îţi doreşti o mutare, lucrurile nu sunt foarte certe şi ai putea să faci o greşeală.

Fecioară – Aspectul de Lună plină se formează în casa iubirii, moment în care este indicat să îţi descătuşezi sentimentele şi să exprimi ceea ce simţi. Este posibil ca o relaţie să se concretizeze mai tare sau, dacă eşti singur, să te îndrăgosteşti. Dacă trebuie să iei o decizie importantă în acest domeniu, este mai indicat să amâni un pic, energia lunii fiind foarte puternică şi îndemnându-te să reacţionezi impulsiv.

Balanţă – Anumite relaţii de familie pot fi mai puternice acum, pe când altele se pot destrăma, ca atare fii foarte atent la ceea ce se întâmplă şi acţionează pe măsură. Jupiter, care în continuare se află în semnul tău pentru încă câteva luni îţi poate determina o atitudine exagerată în faţa unor situaţii, pe care să le supraevaluezi. Ca atare, fii mai cumpătat, mai realist şi mai flexibil în faţa unor situaţii.

Scorpion – Dacă cineva apropiat îţi cere o favoare sau te roagă să petreceţi mai mult timp împreună, nu ezita şi fă-i pe plac. Este posibil să aibă ceva pe suflet şi să îşi dorească mai multă atenţie din partea cuiva, empatie şi înţelegere. Ascultându-l, se poate ca şi tu să ajungi la o revelaţie, să iei o decizie sau să îţi răspunzi la o întrebare care te-a frământat.

Săgetător – Comunicarea cu partenerul de viaţă dispune astăzi de o energie binefăcătoare şi vindecătoare, aşa că alocă-ţi timp pentru a discuta toate acele subiecte care vă preocupau sau care vă apăsau. Poate fi un moment în care găsiţi soluţii, în care vă înţelegeţi mai bine sau în care ajungeţi la o decizie importantă, benefică pentru amândoi. Lasă-ţi sufletul să se exprime, sentimentele să iasă la suprafaţă, dar completează totul cu o raţiune sănătoasă.

Capricorn – Ai putea dispune astăzi de o idee sau de o informaţie care să te ajute să câştigi mai bine, dar pentru asta va trebui să şi acţionezi cât de curând! Ca atare, pune preţ pe ceea ce afli şi mobilizează-te pentru a ajunge cât mai repede la destinaţia pe care ţi-o doreşti. Totodată, este un moment benefic în care să arăţi ce ştii, în care să îţi expui talentele şi în care să ieşi în faţă pentru a te remarca.

Vărsător – Relaţiile de prietenie din care faci parte pot trece acum nişte cumpene în sensul în care poţi renunţa la acei oameni cu care nu te mai înţelegi, nu mai ai aceleaşi afinităţi sau preocupări sau cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă. În acelaşi timp, poţi întâlni alte persoane, mult mai aproape de sufletul tău şi de ceea ce ai devenit, cu care să legi prietenii de durată. Dorinţele pe care le lansezi în acest moment în Univers au darul de a se materializa mult mai repede!

Peşti – Este un moment foarte important pentru carieră şi pentru orientarea ta profesională – dacă faci parte din rândul tinerilor care acum îşi aleg direcţia, este o perioadă bună în care să îţi dai seama de ceea ce te reprezintă şi de ceea ce îţi doreşti pentru viitorul tău; dacă eşti angajat, dar vrei să faci o schimbare, astrele te ajută, iar dacă nu munceşti, acesta este momentul în care ai putea semna un contract pe o perioadă mai lungă de timp! Oricum ar fi, astrele sunt de partea ta pentru a te susţine!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...