Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 AUGUST. Racii au succes la birou

HOROSCOP 1 AUGUST. Racii au succes la birou

De: Cancan 01/08/2016 | 01:00
HOROSCOP 1 AUGUST.  Racii au succes la birou

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi este un moment benefic pentru relaţionarea de orice natură – cu partenerul de viaţă, cu asociaţii, colaboratorii sau chiar cu acele persoane cu care nu te înţelegeai atât de bine până acum. Profită de acest aspect pentru a-ţi consolida legăturile şi pentru a face pace în interiorul tău. Atitudinea faţă de ceea ce considerai că este valoros în viaţa ta este în schimbare, ca atare poţi vedea şi cântări altfel unele situaţii cu care te confrunţi.

Taur – Astăzi te simţi foarte liber şi nimeni sau nimic nu te poate opri din idealurile pe care le ai. Planurile pe care ţi le-ai făcut merg ca pe roate, iar oamenii cu care te întâlneşti devin foarte favorabili. Este o zi benefică şi pentru carieră – ai putea fi avansat, ai putea primi noi responsabilităţi care să îţi valorifice talentele sau ai putea găsi un loc de muncă mai bun! Profită de acest aspect care îţi poate creşte încrederea în propriile forţe!

Gemeni – Astăzi poţi găsi noi activităţi încântătoare şi fascinante care să se transforme până la urmă într-un hobby sau într-o pasiune. Ai multe idei creative pe care le poţi pune în practică în orice întreprinzi. În iubire, relaţia în care te afli este înfloritoare, iar legătura cu partenerul de viaţă te înflăcărează. Dacă eşti singur, poţi întâlni în acest moment o persoană care să îţi dea aripi şi care să te facă să visezi la un viitor în doi!

Rac – Comunicarea este punctul tău forte astăzi, aşa că nu ezita să îţi spui părerea în orice situaţie sau activitate pe care o întreprinzi. Ceea ce afirmi îi va fascina pe cei din jur, care te vor aprecia şi te vor stima pentru cunoştiinţele de care dai dovadă! Este un moment bun pentru a lua cuvântul şi la locul de muncă, aşa că menţine-te pe poziţii şi arată că eşti un adevărat profesionist!

Leu – Astăzi poţi avea o conversaţie foarte plăcută cu partenerul de viaţă, care te linişteşte şi îţi conferă încredere în planurile de viitor pe care ţi le-ai făcut! Dacă aveai unele dubii sau blocaje, acum ele pot fi eliberate sau depăşite! Spune sincer ceea ce te frământă şi ascultă ce are pe inimă persoana din faţa ta, mai mult ca sigur veţi găsi cele mai ingenioase metode de a vă depăşi problemele!

Fecioară – Astăzi eşti în mare formă în ceea ce priveşte lucrul şi responsabilităţile pe care le ai de îndeplinit la locul de muncă. Ceea ce părea greu până acum merge ca pe roate, ai parte de sprijinul celor din jur, totul se desfăşoară mai repede şi mai uşor. Totodată, în domeniul iubirii, relaţia pare că se consolidează, iar planurile pe care vi le faceţi în doi devin din ce în ce mai serioase!

Balanţă – Astăzi socializezi foarte bine cu cei din jurul tău, iar persoanele pe care le întâlneşti îţi pot deveni repede prieteni. Eşti în vervă mare în privinţa activităţilor pe care le întreprinzi şi parcă nimic nu te poate abate de la ceea ce ţi-ai propus! Nu îţi fie teamă să ieşi în evidenţă, vei aduna în jurul tău admiratorii de care ai nevoie ca să te susţină! Este şi un moment bun în care să îţi schimbi stilul vestimentar sau în care să faci cumpărături pentru sufletul tău!

Scorpion – Astăzi poţi beneficia de susţinerea celor din jur pentru a îţi consolida poziţia la locul de muncă! Ceea ce ai întreprins până acum este apreciat, iar tu eşti foarte mulţumit de rezultatele obţinute! O discuţie cu superiorii poate fi benefică şi poate conduce către noi responsabilităţi care te vor pune în valoare. Nu sta pe gânduri şi acţionează spre binele tău! Spre seară, planurile pe care ţi le-ai făcut cu cei dragi au rolul de a te relaxa şi de a te bine dispune!

Săgetător – Gândul unei vacanţe te înflăcărează din ce în ce mai mult, iar lucrul sau responsabilităţile pe care le ai de îndeplinit par din ce în ce mai anoste! Încearcă să echilibrezi balanţa între cele două planuri pentru a nu intra în conflict cu superiorii sau cu coechipierii. Beneficiezi de multă creativitate şi şarm personal în această perioadă, aşa că pune-le în aplicare pentru a depăşi obsacolele!

Capricorn – Este o zi foarte benefică, chiar cu noroc, în planul financiar şi pare că la tot pasul ai ceva de câştigat. Fii pe fază şi implică-te activ pentru a nu rata oportunităţile ce îţi ies în cale! Persoana iubită îţi este alături în ceea ce întreprinzi, iar acest aspect îţi conferă şi mai multă stabilitate şi încredere în forţele proprii. Un prieten de la care nu mai aveai veşti de ceva vreme, revine în viaţa ta, iar acest lucru te poate bucura foarte mult!

Vărsător – Astăzi eşti înconjurat numai de oameni deschişi şi optimişti care îţi îmbunătăţesc considerabil starea de spirit şi cheful de socializare. Informaţiile pe care le afli şi discuţiile pe care le porţi te însufleţesc pentru a te implica în noi activităţi. Nu sta pe loc şi acceptă invitaţiile ce ţi se propun, deoarece acum poţi pune bazele unei legături ce va dăinui în timp! Dacă eşti singur, acum poţi face un pas înainte către iubire!

Peşti – Dai dovadă de foarte multă determinare, perseverenţă şi atitudine profesionistă la locul de muncă, iar aceste calităţi nu vor trece neobservate. Te poţi distinge astăzi faţă de colegi şi poţi primi atât laude cât şi recompense financiare. Păstrează această vibraţie benefică şi acasă, iar cei dragi se vor baza pe tine şi te vor admira! Totodată, prin comparaţie, acum poţi înţelege unele erori pe care le-ai făcut în trecut!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te...
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Mare surpriză la Survivor All Stars. A plecat acasă un mare favorit
Mare surpriză la Survivor All Stars. A plecat acasă un mare favorit
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...