Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 OCTOMBRIE! Gemenii ar trebui să ţină cont de…

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE! Gemenii ar trebui să ţină cont de…

De: Cancan 01/10/2016 | 01:00
HOROSCOP 1 OCTOMBRIE! Gemenii ar trebui să ţină cont de...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Deşi nu este una dintre caracteristicile tale, este momentul să înfrunţi acele persoane care te ofensează într-un mod cât mai diplomat şi mai înţelept, deoarece numai aşa vei avea de câştigat. Este o perioadă importantă în planul serviciului, în care ai parte şi de competitori. Arată ceea ce poţi ducându-ţi responsabilităţile la bun sfârşit, acţionând profesionist şi folosindu-te de experienţa acumulată.

Taur – Este posibil sa intri in contact cu persoane benefice ţie în planul serviciului sau al carierei, cu care poţi suda relaţii importante pe termen lung de acum încolo. Concentrează-te pe viaţa socială, pe comunicare şi răspunde afirmativ invitaţiilor care ţi se fac. Totodată, îmbogăţeşte-ţi cunoştinţele profesionale citind, mergând la cursuri sau urmărind documentare cu tematică.

Gemeni – Copiii tăi sau ai celor din jur joacă un rol foarte important în această lună, când ar trebui să fii mult mai atent la relaţia cu ei. Atitudinea lor, personalitatea sau ceea ce îţi comunică sunt semne ale unor schimbări de care ar trebui să ţii cont. Intensitatea sentimentelor cu care trăieşti acum este la cote maxime, aşa că bucură-te alături de persoana iubită de fiecare moment în parte.

Rac – Axează-te pe familie şi pe cei dragi, pe cămin şi pe activităţi ce ţin de suflet, următoarea perioadă se arată semnificativă în acest sens. Valorile interioare vor conta mai mult decât cele exterioare, iar emoţiile tale se vor balansa armonios. Crează-ţi în jurul tău un spaţiu în care să te simţi confortabil, în care să te relaxezi şi în care să te înconjori de lucrurile ce îţi fac plăcere.

Leu – Concentrează-te în următoarea lună pe acumularea de noi cunoştinţe, pe autodezvoltarea personală şi pe îmbogăţire la nivel intelectual. Este o perioadă benefică în care să participi la cursuri, în care să cunoşti oameni deosebiţi şi în care să înveţi foarte multe lucruri noi. Informaţia pe care o dobândeşti acum te va ajuta să progresezi atât în viaţa profesională cât şi în cea privată.

Fecioară – Urmăreşte oportunităţile de câştig ale perioadei în curs deoarece norocul este de partea ta! Ai şansa acum de a progresa, de a fi mai vizibil şi de a te bucura de admiraţia şi aprecierea celor cu care lucrezi. Stabileşte-ţi o strategie clară pentru viitor şi urmeaz-o pas cu pas, cu încredere. Totodată, foloseşte-te de talentele pe care le ai şi investeşte în potenţarea lor.

Balanţă – Luna octombrie se referă la tine şi atenţia pe care ţi-o acorzi. Este indicat să te axezi mai mult pe propria persoană, pe felul în care te simţi, în care arăţi sau te îmbraci, să investeşti în acele lucruri care îţi fac plăcere şi să înveţi să te pui pe primul loc. Renunţă la compromisuri, la sacrificii şi la dorinţa de a-i ştii pe toţi bine. O schimbare benefică este pe cale să se producă în sfera ta de conştiinţă.

Scorpion – Este indicat ca în această lună să te focusezi mai mult pe viaţa ta interioară, pe trăirile şi emoţiile pe care le experimentezi şi pe detaşarea de planul cotidian. Acordă-ţi o perioadă pentru a introspecta şi pentru a medita la ceea ce îţi dictează sufletul. Nu este timpul deciziilor măreţe sau al acţiunii, ci al retragerii în propria persoană. Este posibil să ai unele revelaţii care să îţi schimbe cu totul percepţia despre planurile de viitor!

Săgetător – În luna octombrie este activă casa dorinţelor şi a proiectelor personale, aşa că simte-te liber să visezi, pregăteşte-te să pui în aplicare planuri noi, să întâlneşti persoane favorabile şi să ai o viaţă socială foarte bogată. Te afli în faţa unui nou început, dar care îşi va arăta roadele cât de curând. Totodată, este posibil să îţi faci intrarea într-un grup de oameni cu aceleaşi preocupări cu ale tale.

Capricorn – Statutul social şi poziţia pe care o ocupi la locul de muncă devin foarte importante în acest moment, când ai ocazia să progresezi, să culegi roadele sacrificiilor depuse şi meritele să îţi fie recunoscute. Ai alături de tine un grup de oameni sau o echipă ce te susţine, iar asta îţi dă curajul să mergi mai departe! Canalizează-ţi toate forţele către reuşita personală pe care o aştepţi de mult timp!

Vărsător – Atât planul spiritual cât şi cel intelectual sunt reliefate în următoarea perioadă când ar trebui să te axezi pe înglobarea unei noi filosofii de viaţă sau a unor credinţe. Fii atent la ceea ce îţi transmite sufletul şi nu încerca să combaţi cu logica sau cu raţiunea. O călătorie neaşteptată se poate ivi în curând. Nu sta pe gânduri şi acceptă ceea ce ţi se propune!

Peşti – Eşti pus în faţa unor decizii foarte importante, de care depinde dezvoltarea ta viitoare. Chibzuieşte cu atenţie care îţi sunt dorinţele şi depaşeşte-ţi fricile sau blocajele. Este o perioadă benefică transformării personale, detaşării de trecut şi avansării către o nouă treaptă a vieţii. O persoană cu influenţă sau experienţă este gata să îţi sară în ajutor şi să te susţină!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...