Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE! Balanţele au multă energie la nivel mental, ceea ce poate provoca stări de iritare

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE! Balanţele au multă energie la nivel mental, ceea ce poate provoca stări de iritare

De: Cancan 01/09/2016 | 01:00
HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE! Balanţele au multă energie la nivel mental, ceea ce poate provoca stări de iritare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil să primeşti veştile pe care le aşteptai. Unele schimbări de atitudine se impun în viaţa ta, una dintre ele fiind aceea de a renunţa să fii atât de critic cu tine însuţi. Comunicarea este cuvântul cheie al zilei şi îţi poate aduce noi colaboratori sau parteneri de lucru. Ai un tonus bun, multă energie şi de aceea este indicat să fii foarte atent la ceea ce ţi se cere pentru a nu da greş.

Taur Astăzi lucrezi bine în echipă şi acest lucru îţi poate aduce aprecierea celorlalţi şi te poate ajuta să finalizezi cu succes anumite proiecte. Creativitatea, iniţiativa, plăcerea de a munci sunt atribute pe care ar fi indicat să le foloseşti în fiecare clipă petrecută la serviciu. Viaţa de cuplu este favorizată de astre în acest început de luna. Dacă eşti singur este posibil să cunoşti o persoană care îţi va împărtăşi sentimentele. Primeşte-o cu toată încrederea.

Gemeni – Azi ai şansa să-ţi măreşti cercul de relaţii profesionale. Dorinţa de cunoaştere şi curiozitatea te fac să te înscrii la cursuri sau workshop-uri. Dacă ai un surplus de energie, acesta trebuie consumat prin exerciţii fizice. Mai mult, aceste exerciţii îţi pot elibera mintea de gânduri negative. Forma bună în care te afli te ajută să aduci armonie în familia ta. Pot apărea schimbări cu adevărat profunde în relaţia de iubire.

Rac – Astrele favorizează evoluţia ta în ierarhia statutului profesional sau social aşa că, încearcă să depui toate diligenţele pentru a te face remarcat. Îţi pot atrage atenţia anumite informaţii care sunt noi pentru tine şi pe care vei dori să le aprofundezi. Călătoriile sunt favorizate. Pe plan sentimental poţi fi destul de impulsiv. Dacă reuşeşti să te controlezi, eviţi discuţiile ce pot apărea din cauza diferenţelor de mentalitate.

Leu – Astăzi ai putea întâlni oameni noi şi, mai mult de atât, foarte interesanţi. Acest lucru îţi poate umple ziua de bucurie, deci nu sta în casă. Deşi sănătatea este bună, încearcă totuşi să nu faci excese şi să mai potoleşti un pic agitaţia ce te caracterizează în această perioadă. Amână pentru câteva zile semnarea unui contract sau demararea vreunui proiect. Îndreaptă-ţi atenţia către studiu sau cursuri de specializare.

Fecioară – Astăzi poţi avea parte de conversaţii stimulante la locul de muncă. În această perioadă apar proiecte noi care îţi pot aduce satisfacţii pe viitor. În plan financiar, ar fi indicat să-ţi faci anumite rezerve şi să fii mai precaut în privinţa cheltuielilor. Pot apărea anumite întârzieri cu plata. Dacă eşti capabil să dăruieşti iubire şi atenţie celor din jur, vei primi la rândul tău iubire, înţelegere şi chiar pasiune.

Balanţă – Încearcă să nu tratezi cu superficialitate sarcinile de serviciu şi să verifici atent actele. De asemenea, fii prudent în conversaţiile cu colegii. Ai multă energie la nivel mental, ceea ce îţi poate provoca stări de iritare sau chiar de confuzie. Foloseşte această energie într-un mod constructiv. Încearcă să dedici această zi în exclusivitate partenerului de viaţă, mai ales dacă l-ai neglijat în ultima perioadă. Astrele favorizează planul iubirii.

Scorpion – Este posibil să depui mai mult efort pentru a acoperi gaura din buget provocată de cheltuielile neprevăzute din ultima perioadă. Colaborarea este cuvântul cheie al acestei săptămâni şi îţi poate aduce alături parteneri gata să pună în practică ideile tale care sunt apreciate. Poţi avea parte de apreciere şi este foarte posibil să primeşti sprijinul din partea unor persoane care te pot ajuta să evoluezi în carieră.

Săgetător – Astăzi încearcă să fii cât mai detaşat şi să nu laşi emoţiile sau reacţiile celorlalţi să te afecteze. Elimină orice motiv sau sursă de stres. Proiectele în derulare au mari şanse să se finalizeze în următoarea perioadă, aşa că, îngrijorarea ta în privinţa banilor se va dovedi nefondată. Viaţa amoroasă este favorizată de astre şi foarte activă. Poţi experimenta aproape orice în acest domeniu şi ai şanse mari de a obţine ceea ce îţi doreşti.

Capricorn – În această perioadă, un obiectiv de-al tău are şanse să fie atins. În altă ordine de idei, ce afişezi în exterior este original şi captează atenţia. Încearcă să te relaxezi şi să te odihneşti cât mai mult. Găseşte metode prin care să te eliberezi de stres şi ai mai multă grijă de sănătatea ta. Este o zi favorabilă introspecţiei care te poate ajuta să te înţelegi mai bine pe tine, dar şi pe partener şi să conştientizezi anumite lucruri.

Vărsător – Încearcă să faci ordine în acte, dar şi în relaţia pe care o ai cu anumiţi colegi. Fii asertiv şi exprimă-ţi, astfel, dorinţele şi nevoile. Este posibil să fii nevoit să iei unele decizii în ceea ce priveşte viitorul tău sau finalizarea anumitor proiecte. Fii cât mai obiectiv. În această perioadă ai tendinţa de a-ţi analiza foarte mult sentimentele faţă de partener, lucru care te va opri să-ţi exteriorizezi dragostea.   

Peşti – În această perioadă este posibil să ai mult de lucru şi să fii nevoit să consumi multă energie. Este important să fii spontan când ai decizii de luat. Pe seară, detaşează-te cât poţi de agitaţia ultimelor zile şi încearcă să acorzi mai multă atenţie semnalelor pe care ţi le transmite organismul. Dacă îţi doreşti să petreci cât mai mult timp cu tine însuţi, evită să stai pe lângă persoane care îţi pot crea o stare de disconfort.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...