Acasă » Horoscop » HOROSCOP 10 NOIEMBRIE! Leii ar putea avea parte de ajutor de la cine nu se aşteaptă

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE! Leii ar putea avea parte de ajutor de la cine nu se aşteaptă

De: Cancan 10/11/2016 | 00:00
HOROSCOP 10 NOIEMBRIE! Leii ar putea avea parte de ajutor de la cine nu se aşteaptă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fii cu băgare de seamă la finanţele tale – este o zi cu multe răsturnări de situaţie sau de evenimente la care nu te-ai aşteptat, iar pentru asta se poate să cheltui mai mult decât ai calculat. Totodată, încearcă să verifici de două ori înainte informaţia care ţi se conferă şi nu te încrede în tot ceea ce auzi, este posibil să te înşeli sau să iei decizii greşite. Cei dragi se gândesc la tine şi te susţin cu tot sufletul.

Taur – Indiferent din ce tabară faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o bună cooperare cu cei din generaţia diametral opusă. Poţi primi un sfat matur care merită ascultat şi urmat ca atare, deci nu te încăpăţâna să faci totul doar după propriile decizii şi păreri! Numai de propriile tale acţiuni depinde succesul, ca atare asumă-ţi complet ceea ce vrei să faci! Dacă ai făcut o alegere, fii sigur că este cea mai bună.

Gemeni – Mai bine te-ai descurca de unul singur decât cu tovarăşi care mai mult te încurcă, deci alege-ţi cu grijă companionii şi fii încrezător în forţele proprii! Relaţiile cu cei de acasă te pot afecta într-o mare măsură, deoarece eşti provocat să-ţi exprimi sentimentele cele mai intime şi să-ţi explici motivaţiile personale. Cel mai bine este să priveşti adevărul în faţă şi să nu te mai ascunzi, vei simţi o eliberare!

Rac – Din punct de vedere personal, se pare că astăzi ceva care te deranjează foarte mult revine în viaţa ta, în fel de fel de forme, oricât de mult ai fi încercat până acum să-l elimini. În planul carierei, munceşti din ce în ce mai mult şi probabil că vei găsi cât de curând noi tipare de gândire care să te ajute să te descurci în situaţiile problematice. Lasă-ţi mintea deschisă pentru a îmbrăţişa progresul!

Leu – Astăzi ai putea avea parte de ajutor tocmai de la cine nu te aştepţi, dar asta numai în cazul în care eşti destul de flexibil pentru a accepta sfaturi din partea altora. Stabileşte-ţi cât mai multe noi alianţe, mai ales şi pentru că cei pe care acum îi ajuţi îţi pot deveni prieteni de nădejde în viitorul apropiat. Apar noi oportunităţi de câştig, aşa că fii pe fază pentru a nu le rata!

Fecioară – Eşti în plină dispoziţie creativă, iar acest fapt te ajută să depăşeşti cu bine orice situaţie apărută în cale. Ai parte de idei cu totul noi, ingenioase, pe care dacă le pui în practică vei avea multe de câştigat. Este un moment prielnic şi deplasărilor la mare distanţă de casă, unde poţi lega noi prietenii sau contacte importante pentru orientarea ta profesională! Nu te sfii să comunici şi să îţi exprimi părerea!

Balanţă – Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber şi arăţi ceea ce simţi, nu faci altceva decât să te retragi în umbră! Nu ţine cont de suspiciunile sau răutăţile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru, deoarece contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat! Din punct de vedere fizic, deţii energia necesară pentru a te vindeca singur, totul este să-ţi priveşti corpul cu o atitudine pozitivă. Caută ceea ce nu-ţi prieşte şi elimină-l.

Scorpion – Datorită perseverenţei de care ai dat dovadă în ultimul timp, urmează să fii şi premiat sau avansat la locul de muncă! Bucură-te de moment şi de admiraţia celorlalţi! În planul personal, simţi nevoia să împărtăşeşti cu alţii lucrurile frumoase din viaţa ta, de aceea este posibil să stai mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti. Veştile bune se arată din toate părţile!

Săgetător – Nu da crezare unor bârfe sau unor vorbe defăimătoare la adresa unui coleg şi fii cu băgare de seamă la afirmaţiile pe care le faci, deoarece aparenţele sunt de cele mai multe ori înşelătoare! Dorinţele îţi vor fi împlinite de cei din jur chiar şi fără atitudinea poruncitoare pe care tinzi să o afişezi. Fii cu băgare de seamă la emoţiile celorlaţi, nu vor reuşi să dea randament sub presiune!

Capricorn – Ieşi astăzi afară: o călătorie departe de casă, o plimbare, o evadare în locuri ce te pot rupe de problemele cotidiene. Ai nevoie de un moment de respiro numai al tău pentru a te recupera. Dacă discuţi de fiecare dată cu familia sau cu cei care ţin la tine despre ceea ce te preocupă, se vor găsi imediat soluţii prin care problemele să dispară. Ca atare, nu fi introvertit, deoarece nimic nu va rămâne fără remediu.

Vărsător – Ai grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict major. Deschide bine ochii ori de câte ori ţi se fac promisiuni măreţe, mai ales dacă este vorba şi de bani, rişti să iei o decizie care nu te va avantaja! Calculează de mai multe ori ce investeşti şi ce ai de obţinut din urma investiţiei tale, ca nu cumva celalalt să te manipuleze doar în favoarea sa!

Peşti – Eşti iritat de replicile celor din jur, de gesturile lor agresive, dar, atenţie, nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul paşnic. Micile neînţelegeri nu merită transformate în furtuni, deci încearcă să te pui un pic în pielea celor dragi ca să înţelegi ce se petrece cu ei. Cântăreşte cu atenţie înainte de a alege încotro vrei să mergi, nu cumva să alegi varianta cea uşoară, dar care se va dovedi a avea rezultate slabe.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi au chemat de urgență forțele de ordine
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet