Acasă » Horoscop » HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Capricornii au oportunităţi şi şanse noi

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Capricornii au oportunităţi şi şanse noi

De: Cancan 09/10/2016 | 23:05
HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Capricornii au oportunităţi şi şanse noi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Mercur, planeta comunicării, tranzitează în următoarea perioadă casa iubirii, a căsătoriei şi a partenerului de viaţă. Este momentul să purtaţi acele discuţii pe care le-aţi tot amânat, să lămuriţi situaţiile neclare, să luaţi decizii împreună şi să vă mărturisiţi sentimentele. Totodată, este perioada în care poţi afla nişte secrete sau în care îţi pot fi dezvăluite aspecte ascunse ale relaţiei în care te afli.

Taur – Următoarea perioadă este benefică învăţării prin oamenii cu care lucrezi – prin şedinţe, schimb de informaţii şi experienţă, workshopuri sau seminarii sau prin situaţii de la locul de muncă care vă unesc şi vă ajută să formaţi o echipă. Foloseşte-ţi cunoştinţele acumulate pentru a te implica direct în proces şi fii deschis către ceea ce mai poţi asimila pentru a progresa!

Gemeni – În această lună se pune accentul pe comunicarea din şi cu iubire. Vei simţi un impuls mai mare în a-ţi mărturisi sentimentele, o nevoie mai acută de a auzi vorbe dulci şi de a ţi se vorbi frumos, dorinţa de a echilibra şi de a rezolva orice disensiune cu partenerul şi o mai mare aplecare către luarea deciziilor în doi. Dublează totul apelând la sinceritate şi la exprimarea directă a planurilor pe care le ai pentru viitor.

Rac – Se anunţă o perioadă in care ai multe decizii de luat în ceea ce priveşte căminul, casa sau viaţa de familie. O reuniune cu toţi cei dragi alături te va ajuta să te echilibrezi emoţional şi să îţi găseşti siguranţa interioară de care aveai nevoie pentru a lua unele decizii. Nu eşti singur, iar cei care te iubesc îţi vor confirma cât de curând susţinerea şi ajutorul pe care ţi-l pot oferi.

Leu – Este posibil ca în această lună să fii mult mai îngândurat, să îţi pui multe întrebări şi să cauţi răspunsuri , să devii curios la un anumit domeniu de viaţă sau să îţi doreşti să te perfecţionezi la nivel intelectual. Este o perioadă în care gradul de înţelegere este mult mai mare, în care memoria este mai pregătită să sedimenteze informaţia şi în care ai parte şi de profunzimea necesară pentru a nu trece cu superficialitate peste ceea ce experimentezi.

Fecioară – Noi idei cu privire la sporirea veniturilor îţi trec acum prin cap şi noi informaţii care ajung la tine te învaţă cum să prosperi. Nu rata ocaziile următoarei perioade deoarece te vor ajuta să îţi valorifici talentele, resursele personale şi experienţa acumulată până în prezent. Caută persoanele potrivite cu care să faci echipă sau cu care să cooperezi, aşa vei avansa mai repede decât crezi.

Balanţă – Planeta raţiunii, a comunicării sub toate formele şi a informaţiei , Mercur, îţi tranzitează semnul zodiacal până în data de 24 octombrie. Este posibil să beneficiezi de un spirit oratoric crescut, să îţi exprimi mai uşor gândurile şi opiniile, să fii mai în vervă şi mai deschis către socializarea cu cei din jur. Poţi cunoaşte multe persoane noi, de la care ai ce învăţa sau cu care poţi discuta despre subiectele tale de interes.

Scorpion – Multe gânduri ciudate te forţează să fii mai aplecat asupra vieţii tale interioare, să îţi înţelegi motivaţiile din spatele propriilor dorinţe şi acţiuni, să faci pace cu tine însuţi şi să te eliberezi de situaţii trecute ce te-au marcat profund. Nimic nu se întâmplă fără un motiv sau fără un parcurs necesar, aşa că identificându-l pe al tău poţi integra cu claritate paşii făcuţi până acum.

Săgetător – Poţi întâlni în această perioadă multe din persoanele pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, iar contactul cu ele îţi face foarte bine – reînnozi prietenii, socializezi, primeşti confirmări şi validări, petreci timp de calitate, te sfătuieşti şi te relaxezi într-o companie plăcută. Totodată, poţi începe prin a strânge informaţiile necesare demarării unui proiect în care să colaborezi alături de un grup mai mare de oameni.

Capricorn – Cariera joacă în continuare un rol important pentru tine în această perioadă în care se arată oportunităţi şi sanse noi la tot pasul. Menţine-ţi focusată atenţia pe situaţiile cu care te confrunţi, fii informat şi discută detaliile cu profesionişti. Cooperarea şi alianţele cu cei mai buni îţi vor aduce un  succes garantat! Ia cuvântul de câte ori ai ocazia şi exprimă-ţi punctul de vedere!

Vărsător – Fii stăpân pe tine şi pe impulsurile de moment deoarece acestea ţi-ar putea aduce neplăceri în zona autorităţilor. Detaşează-te de probleme şi conferă-ţi câteva momente de pauză alături de o companie care să îţi facă plăcere. Planificarea unei călatorii sau veştile pe care le primeşti din străinătate te menţin preocupat şi focusat în iniţierea unor noi activităţi. Lasă-ţi creativitatea şi spiritul inventiv ce te caracterizează să îţi conducă paşii.

Peşti – În această perioadă, ai parte de o mai mare claritate şi de o mai adâncă profunzime în felul în care judeci aspectele vieţii, ca atare apleacă-te asupra celor mai esenţiale probleme cu care te confrunţi. Vei înţelege mult mai bine care este calea pe care trebuie să o iei, vei primi răspunsurile de care ai nevoie şi vei avea parte de unele revelaţii. Lasă-te condus de acest proces fără să îl combaţi în vreun fel şi vei fi mulţumit de rezultatul la care vei ajunge.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive și a fost internat de urgență la Floreasca
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de gol: ”Plătim pentru orice”
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de...
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...