Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 IULIE. Racii încep săptămâna în forţă, iar astăzi…

HOROSCOP 11 IULIE. Racii încep săptămâna în forţă, iar astăzi…

De: Cancan 11/07/2016 | 07:50
HOROSCOP 11 IULIE. Racii încep săptămâna în forţă, iar astăzi...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Munceşti cu pasiune şi plăcere pentru că se prefigurează rezultate demne de laudă la final. Nimic nu poate fi mai motivant decât să faci ce-ţi place. Eşti pregătit pentru o schimbare, de care îţi legi toate speranţele! Că este vorba de şansa de a-ţi schimba cariera sau de o mutare, ai mari aşteptări. Există un aer proaspăt în iubire, iar semnele ce vin de la persoana iubită sunt suficient de puternice pentru a prinde mai mult curaj să mergi înainte.

Taur – Ai multe plăţi de făcut. Sunt mici şi crezi că nu va fi nicio problemă să le achiţi, dar când vor începe să se adune îţi vei da seama că eşti în impas! Asumă-ţi cu mult curaj propriile greşeli, pentru că ai comis o eroare care îşi arată acum latura negativă. Stă în puterea ta să treci peste acest hop. Un succes de demult devine punctul de plecare spre un ţel nou, pentru că, dacă a mers bine atunci, de ce nu s-ar repeta încă o dată reuşita?

Gemeni – Piedica ce apare azi te ţine pe loc încât consideri că singura ieşire este să pui punct aici şi să te apuci de altceva. N-ar strica să te gândeşti la asta. Amână unele facturi care nu sunt atât de urgente pe altă dată! Nu ieşi la  cumpărături cu toţi banii la tine, pentru că se vor duce într-o clipă pe nimicuri! Teama altora are efecte neplăcute asupra ta pentru că te influenţează în negativ. Când auzi doar poveşti triste nu poţi rămâne de piatră şi reacţionezi.

Rac – Combină cu succes calităţi de care, cel puţin azi, dai dovadă din belşug: este vorba de tenacitate, rezistenţă, prudenţă la care se adaugă un plus de tupeu. Transmite cu bucurie tot ceea ce ştii, pentru că există alături de tine oameni care au nevoie de acest impuls. Dacă te vor asculta, vor avea de câştigat. Dacă ai aşteptat să dai startul unei acţiuni, dar tot considerai că nu este momentul cel mai potrivit, azi primeşti informaţia care te motivează să începi!

Leu – Eşti în faţa unei alegeri şi nu poţi lua singur decizia pentru că ambele variante care ţi se deschid sunt cam la fel. Amână răspunsul pe altă dată! Faci echipă cu cel drag într-o acţiune în care tu singur nu deţii toate resursele. Ai idei practice, dar îţi lipseşte forţa de a face faţă confruntării. Nu te implica în prea multe, nu cumpăra o mie de lucruri, pentru că nu vei putea achita tot ceea ce ţi-ai propus şi vei genera singur un blocaj financiar.

Fecioară – Deşi eşti mult mai ferm în decizii de obicei, de data aceasta mereu apare cineva care te influenţează şi, ca atare, oscilezi între cele două direcţii. Te-a copleşit pesimismul şi ai tendinţa de a vedea în jur doar ceea ce este mai rău, când, cu siguranţă, trec pe lângă tine suficiente ocazii şi oportunităţi! Ai ocazia să oferi şi celor începători o lecţie bună de viaţă, pentru că ai un as în mânecă pe care îl vei pune în valoare la momentul potrivit.

Balanţă – Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştii foarte clar cum îl vei gestiona. Fii calm şi cumpătat! Eşti pe cale să renunţi la un plan care nu mai evoluează de la o vreme şi poate este mai indicat aşa decât să încerci să resuscitezi ceva mort deja. Un gest de compasiune sau un sfat către cineva apropiat îl vor bucura, pentru că aşa nu se va mai simţi singur în lupta cu greutăţile vieţii.

Scorpion – Te-ai împotmolit într-un punct sensibil în proiectul ce părea să înainteze bine în ultima vreme. Stai pe loc ca să treci în revistă etapele parcurse. Sfaturile şi indicaţiile pe care le primeşti de la ceilalţi sunt foarte contradictorii şi mai mult te derutează. Mai bine alege singur, dar nu astăzi! Nimic nu poate fi mai plăcut decât să te dedici celui drag: vă faceţi promisiuni şi vă declaraţi iubirea într-o formă aprinsă şi convingătoare.

Săgetător – Ai obosit şi simţi că singurul mod de a te detaşa de o situaţie este abandonul. Dacă nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine să-i pui punct aici. Dacă te închizi singur într-o carapace sumbră, rişti să ratezi o mulţime de ocazii bune care vor trece pe lângă tine şi pe care nu le vei vedea! Ai de a face cu generaţii diferite şi cu fiecare trebuie să-ţi adaptezi modul de comunicare conform vârstei. De la cei maturi ai multe de învăţat, deci nu fi refractar.

Capricorn – Nu te teme, nu te frământa şi nu îţi pune întrebări cu tentă pesimistă. Toate astea nu au ce să caute la o fire puternică, aşa cum eşti tu! Ai ocazia să îţi pui în valoare talentele, de aceea azi adună-ţi forţele pentru a le canaliza într-un proiect ce te încântă şi de la care ai aşteptări. Poţi face paşi mari spre o relaţie din ce în ce mai legată şi mai solidă. Vei primi din partea persoanei iubite sentimente intense şi profunde.

Vărsător – Lucrurile ar merge mult mai bine dacă ai lupta cu propriile temeri, pentru că cei din jur chiar mizează pe sensibilitatea ta şi încearcă să te domine. Lasă timiditatea şi modestia deoparte, pentru că acum câştigă cei îndrăzneţi, cei care fac un pas în faţă cu încredere maximă în propria valoare. Gata, ce-a fost a fost, spune adio şi uită. Nu încerca să mai resuscitezi ceva finalizat, nu are rost! După o vreme te vei putea detaşa de toate.

Peşti – Nu te grăbi cu rezultatele unui proiect. Ia-o metodic, pentru că evoluţia lui va fi extrem de lentă, după principiul încetul cu încetul se face oţetul. Dacă îţi uneşti forţele cu cel de alături, care ştie să te îmbărbăteze cu vorbele cele mai potrivite pentru a te motiva, totul va părea mult mai simplu. Trebuie să te foloseşti cu înţelepciune de anii pe care-i porţi pe umeri, recunoscându-ţi poziţia faţă de cei aflaţi la distanţă mare de ani faţă de tine.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte