Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE. Taurii îşi măresc veniturile folosind…creativitatea!

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE. Taurii îşi măresc veniturile folosind…creativitatea!

De: Cancan 12/09/2016 | 00:34
HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE. Taurii îşi măresc veniturile folosind...creativitatea!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu lua personal negativitatea altor oameni. Cei mai mulţi dintre ei se comportă negativ nu doar cu tine, ci cu toată lumea cu care interacţionează. Încearcă să fii mai practic şi să-ţi reexaminezi colaborările. Verifică dacă proiectele tale de viitor au o bază bine structurată şi aplicabilitate. Ar fi un moment potrivit să faci o vizită părinţilor. Dacă simţi că nivelul încrederii în tine a scăzut în ultimul timp, un sfat este oricând binevenit.

Taur – Pentru că eşti empatic şi atent la nevoile celorlalţi, n-ar trebui să fii surprins de faptul că oamenii vor apela la tine mai mult ca de obicei. În această perioadă ai posibilitatea să-ţi măreşti veniturile dacă îţi foloseşti creativitatea. Pot apărea oameni care să te inspire şi să te îndrume. Astrele favorizează deblocarea anumitor inhibiţii şi te pot scăpa de anumite frici. Foloseşte-te de acest prilej pentru a-ţi mări încrederea în tine.

Gemeni – Încearcă să nu mai trăieşti pentru alţi oameni şi opiniile lor. Fii sincer cu tine însuţi. Tu eşti singura persoană responsabilă de viaţa ta. Ar fi indicat să fii cât mai practic fiindcă este posibil să crească numărul sarcinilor de serviciu. Aspectul pozitiv este că vor creşte şi veniturile. Cuvântul cheie al acestei săptămâni este intuiţia. Ascultă de ea şi foloseşte-te şi de puterea minţii pentru a duce fiecare situaţie în favoarea ta.

Rac – Încearcă să vezi lucrurile aşa cum sunt oricât de mult ţi-ai dori să fie altfel. Dacă ceva ţi se pare în neregulă, încrede-te în instinctele tale. Ar fi indicat să întreprinzi ceva concret pentru starea ta de bine, să te foloseşti de toate resursele pentru a restabili echilibrul. Este un moment prielnic pentru ieşiri în oraş şi participare la evenimente mondene. Astrele îţi dau strălucirea necesară pentru a putea fi remarcat.

Leu – În această săptămână este indicat să nu tratezi cu superficialitate ceea ce ai de făcut la muncă, să fii mai atent cu actele şi cu cheltuielile. Dispui de curaj în această perioadă, astfel încât, îţi poţi asuma iniţiativa primului pas într-o relaţie sau poţi chiar să ai o aventură de neuitat. Dacă ai sentimentul că cei din jurul tău nu te plac, poate fi doar o percepţie greşită. Comportă-te natural şi ei vor răspunde în aceaşi manieră.

Fecioară – Astăzi încearcă să foloseşti la maxim timpul liber şi să te ocupi mai mult de sănătate. Energia fizică este destul de scăzută şi, din păcate, nu este în concordanţă cu entuziasmul de care dai dovadă. Nu te expune unor eforturi mari, menajează-te şi fii mult mai atent la ceea ce mănânci. Poţi cunoaşte o persoană care te atrage din punct de vedere intelectual şi cu care vei vorbi despre despre spiritualitate, despre natura umană.

Balanţă – Astăzi este posibil să ai o zi plină din punct de vedere social, chiar imprevizibilă. Poţi cunoaşte oameni interesanţi şi poţi lega noi prietenii. Este indicat să încerci să fii puţin mai cumpătat în privinţa cheltuielilor şi să găseşti modalităţi extra de a-ţi consolida bugetul. Relaţia de cuplu trece printr-o perioadă mai tensionată. Ar fi bine să fii deschis faţă de partener şi să-i faci cunoscute nemulţumirile tale.

Scorpion – Astrele favorizează planul profesional în această săptămână, însă contează foarte mult şi modul în care acţionezi şi deciziile pe care le iei tu. Încearcă să fii cât mai conectat la realitate şi mai atent la informaţiile pe care le primeşti pentru a evita să le transmiţi eronat mai departe. Dacă totul este prea monoton, hrăneşte-ţi spiritul de aventură ce te caracterizează atât de bine, pornind într-o călătorie fie ea şi imaginară.

Săgetător – În această perioadă ar fi indicat să te preocupi mai mult de sănătatea ta, atât de cea fizică cât şi de cea mentală. Încarcă-ţi bateriile.

Încearcă să te ierţi pentru anumite greşeli şi să mergi mai departe. În prezent, tu ai oportunitatea să te schimbi şi să-ţi creezi o viaţă mai bună.

Fii mai selectiv cu oamenii pe care îi laşi să intre în viaţa ta şi să acorzi mai mult timp oamenilor care îţi sunt cu adevărat dragi.

Capricorn – Azi indreaptă-ţi toată atenţia către tine şi către ceea ce îţi face plăcere chiar dacă acest lucru îi va surprinde neplăcut pe cei din jur. Este o perioadă în care ar fi indicat să interacţionezi cât mai puţin cu persoane care ţi-ar putea amplifica starea de agitaţie şi să faci mai mult sport. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul ar fi indicat să nu fi combativ şi să abordezi cu mai mult calm situaţiile sau discuţiile neplăcute.

Vărsător – Încearcă să fii mult mai implicat şi să rămâi activ în ceea ce ai de făcut la serviciu, să acorzi mai multă atenţie detaliilor şi să lucrezi în echipă.

Cei apropiaţi sunt puţin nemulţumiţi de relaţia tensionată dintre voi. Schimbă-ţi atitudinea, organizează o petrecere şi scăpaţi de disensiuni.

Emoţiile prea puternice te pot face să-ţi pierzi raţiunea şi, astfel, să dai amploare unei situaţii care nu este atât de dramatică pe cât o percepi tu.

Peşti – în această săptămână ar fi bine să încerci să acorzi mai multă atenţie capitolului comunicare atât cu colegii cât şi cu partenerul de viaţă. Ai o personalitate puternică şi îţi place de cele mai multe ori să faci lucrurile singur, însă asta îţi poate afecta relaţia cu colaboratorii. Prea multă muncă şi stres ar putea să-ţi creeze un colaps. Stabileşte-ţi priorităţile şi încearcă să te menajezi cât mai mult.


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea