Acasă » Horoscop » HOROSCOP 13 IULIE. Gemeni vor întâmpina tensiuni în dragoste şi…

HOROSCOP 13 IULIE. Gemeni vor întâmpina tensiuni în dragoste şi…

De: Cancan 13/07/2016 | 07:57
HOROSCOP 13 IULIE. Gemeni vor întâmpina tensiuni în dragoste şi...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Chiar dacă te simţi mic în faţa unei persoane care impune prestanţă şi respect, nu renunţa la personalitatea ta atunci când i te adresezi! Conflictul în care eşti implicat ajunge într-un punct în care rişti să rupi o relaţie. Deşi nu ai fi dorit să se ajungă aici, menţine-ţi părerea. Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore şi nu ai vrea să greşeşti. Succes!

Taur – Cariera este preocuparea ta principală azi, de parcă a venit vremea unui proiect de mare anvergură de care depinde tot viitorul tău profesional. De unde nici nu te aştepţi, primeşti exact soluţia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. Totodată, eşti persoana cea mai potrivită să intervină salvator în problemele familiei, deoarece ai o atitudine detaşată şi vezi lucrurile limpede de pe margine.

Gemeni – Deoarece eşti prins în multe treburi de rutină, te poţi enerva singur că nu le poţi lăsa pe toate baltă, ca să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Poţi primi veşti care vin de la cei dragi de departe. Sunt îmbucurătoare şi poate fi frustrant să nu poţi ajunge la ei cât mai repede! Tensiunea în cuplu urcă până acolo încât consideri că singura ieşire este capitularea. Poate este bine să luaţi o pauză amândoi ca să calmaţi spiritele.

Rac – Toate par să se calmeze în jur şi ai din nou motive de mulţumire. Răspunsul pe care-l primeşti de la viaţă este just, ca rasplată pentru faptele tale. Eşti foarte tentat să investeşti, să cumperi ceva, considerând că şi momentul este prielnic şi preţul este convenabil. Deci, ce să mai aştepţi? În plan familial, deoarece nu le poţi fi alături fizic, încearcă să le fi de ajutor celor de la distanţă, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat transmis din iubire!

Leu – Azi va trebui să recunoşti că sunt alţii mai buni, că mai ai şi tu multe de învăţat de la ceilalţi. Profită de experienţa lor pentru a progresa! Deciziile de natură financiară pe care eşti gata să le iei te pot influenţa pe luni de zile de acum înainte, tocmai de aceea nu ai voie să glumeşti! Dacă primeşti mai multe informaţii şi nu ştii de care sa te foloseşti, nu te grăbi să extragi o concluzie, pentru că vor mai apărea şi alte detalii.

Fecioară – Dai piept cu tot felul de limite sau interdicţii, iar pentru că unde-i lege nu-i tocmeală, supune-te regulilor impuse de autorităţi sau de superiori! Trebuie să se clarifice întâi o situaţie pentru a şti încotro să porneşti, deoarece acum variantele expuse au şi avantaje şi dezavantaje, deci ce să alegi? Deplasările sunt motiv de stres, ca atare nu te mira că orice drum pe care-l faci este înţesat de belele, de conflicte sau de nervi descătuşaţi.

Balanţă – Dacă eşti blocat într-un punct mort, trebuie să ştii la cine să apelezi ca să te scoată din impas. Există cineva care deţine azi cheia problemei tale. Nu este nicio ruşine să nu ştii cum să rezolvi o problemă complicată, deoarece aşa se învaţă: din greşeli sau informându-te de la cei cu mai multă experienţă. Poţi aduce la zi o serie de plăţi obligatorii, cum ar fi taxe, impozite şi facturi. Deşi vezi cum se duc banii din portofel, măcar eşti mulţumit!

Scorpion – Dacă şi ceilalţi ar fi la fel de joviali şi de deschişi ca şi tine, ziua ar fi o mare reuşită. Chiar şi cei cu care aveai înainte o bună colaborare par acum altfel şi nu-ţi răspund la fel de amabil la dialog. Cum nu prea ai parte de asemenea interlocutori, fii calm! Descurcă-te singur în ceea ce ai de făcut. A fi imparţial şi detaşat este soluţia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tău, ca atare poţi juca perfect rolul de sfătuitor.

Săgetător – Chiar dacă ultima perioadă a generat conflicte, azi sunt toate şansele de a redresa situaţia în cuplu, în familie sau în orice gen de parteneriate. Ai noroc cu un prieten care îţi stă azi alături, pentru că va pune umărul la rezolvarea unei probleme în care eşti implicat, dându-ţi şi sfaturi excelente. Dacă astăzi pleci la drum, călătoriile nu vor ieşi conform planurilor de acasă. Încearcă să amâni momentul sau ia-ţi măsuri de precauţie sporite!

Capricorn – Deşi veşti bune vin din mai multe direcţii, ceva îţi zice să nu te bucuri încă. Nu spune hop până nu sari, spune o zicală, de care este bine să ţii cont! Nu pune la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten ce nu-şi dă seama ce simţi, sunt vorbe fără rost sau consistenţă. Când unul se ridică, altul coboară şi asta va fi şi tendinţa acţiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabără faci parte.

Vărsător – Azi, deşi încerci să vorbeşti amabil cu toată lumea, nu ai parte de cei mai plăcuţi interlocutori. La tonul amabil, ţi se răspunde cu ton ridicat, la vorbele frumoase, ţi se răspunde cu critici, încât azi nu ai nicio satisfacţie de la ceilalţi! Menţine-ţi calmul şi nu reacţiona impulsiv! Discuţia pe care o poţi avea cu ceilalţi membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a înţeles greşit înainte!

Peşti – Primeşti o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acţiuni. Este ca un ordin venit de sus căruia nu i te poţi opune.
Calculează-ţi fiecare bănuţ, nu mai amâna şi fii responsabil, pentru că azi este momentul în care trebuie să te preocupe cheltuielile administrative.
Un coleg nu-şi vede capul de treburi, dar tu îi oferi imediat o soluţie pe care o descoperi mult mai uşor, tocmai pentru ca nu eşti direct implicat.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele