Acasă » Horoscop » HOROSCOP 14 IULIE. Berbecii trebuie să-şi păstreze cumpătul şi să nu cadă în capcana întinsă de…

HOROSCOP 14 IULIE. Berbecii trebuie să-şi păstreze cumpătul şi să nu cadă în capcana întinsă de…

De: Cancan 14/07/2016 | 07:53
HOROSCOP 14 IULIE. Berbecii trebuie să-şi păstreze cumpătul şi să nu cadă în capcana întinsă de...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Păstrează-ţi cumpătul şi nu intra în capcana întinsă de nişte colegi „binevoitori”. Rămâi zâmbitor şi calm până ce dezamorsezi tensiunea. Dacă te simţi defavorizat într-o situaţie, apelează la un arbitru, la o persoana al cărei rol este acela de a analiza imparţial totul. Trece-ţi în revistă plăţile, azi se vorbeşte de acele mărunţişuri lunare pe care trebuie să le achiţi, indiferent dacă îţi face plăcere sau nu.

Taur – Deţii resursele succesului, dar nu uita că valoarea ce va cântări cel mai mult în cazul unei comparaţii cu oameni la fel de pregătiţi va fi calitatea! Dacă eşti în faţa unor investiţii masive, a unor achiziţii de zile mari sau poate a unei tranzacţii majore cu efecte pe termen lung, atenţie la ce semnezi! Şansele de reuşită într-o confruntare aprinsă sunt de partea ta astăzi, ca atare profită de vântul prielnic de care te bucuri pentru a-ţi face dreptate!

Gemeni – Curajos şi curios din fire cum eşti, poţi fi tentat să te arunci în jocuri financiare riscante, de la care ar fi indicat să te abţii. Informaţiile proaspete dar şi corelarea concomitentă la nivel mental a unor experienţe din trecut pot constitui azi o adevărată valoare pentru tine. Un impuls puternic de libertate personală îţi poate clătina din temelii căsnicia, simţindu-te prins la mijloc între iubit şi un spaţiu pentru tine.

Rac – Dacă ţi-ai propus să urmezi un program de studii aprofundate peste hotare, azi nu este exclus să stârneşti ceva conflicte cu colegii de la serviciu. Eşti deschis către dialog cu cei din familie pentru a găsi căi de rezolvare la probleme cotidiene. Sfatul persoanelor în vârstă îţi poate da idei. Chiar dacă tu îţi doreşti o atmosferă relaxată, fără constrângeri şi certuri, tensiunile din cuplu nu vor întârzia să apară când ţi-e lumea mai dragă.

Leu – Dacă azi nu găseşti în tine argumentele necesare pentru a atrage o reuşită pentru care lupţi din răsputeri, este indicat să o amâni pentru altă dată. Nu eşti în cea mai bună formă, iar tot ce ţi-ai dori este să fii lăsat în pace. Roagă-i pe cei care ţin la tine să-ţi respecte dorinţa de izolare. Chiar dacă nu te aştepţi, este posibil să-ţi parvină o sumă de bani de la cineva pe care l-ai ajutat cândva. O faptă bună este întotdeauna răsplătită!

Fecioară – Dacă tu faci parte dintre favoriţii acestei zile, încearcă să nu te gândeşti la ce simte învinsul, ci bucură-te cu toată inima de succesul tău. Azi poţi obţine starea de pace şi calm de care aveai nevoie pentru a-ţi face ordine printre gânduri şi sentimente. Totodată, poţi lua nişte decizii! Ai starea necesară de înţelegere şi ascultare pentru a lămuri în cuplu lucrurile fără nervi, cu calm, cu toleranţă, exact aşa cum fiecăruia îi place.

Balanţă – Chiar dacă azi faci un compromis, dându-i celuilalt, pe moment, victoria, fii sigur că îţi vei lua revanşa cu prima ocazie, deci gândeşte pe termen lung! Veştile care sosesc de departe te irită, pentru că nu auzi ceea ce ai fi dorit să auzi: conflicte, divorţuri, neînţelegeri sau certuri între oameni dragi! Fii atent la o situaţie privind un proiect pe care visezi să-l pui în practică, este generator de anxietăţi atunci când vine vorba de bani.

Scorpion – Cum umorul nu prea te caracterizează azi, ai tendinţa de a reacţiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie şi izolare, fapt ce ţi-ar putea atrage critici! Dacă simţi că nu poţi gândi limpede în miezul evenimentelor agitate din jurul tău, caută un loc doar al tău, departe de lume, în care să te reculegi. Totuşi, azi găseşti multă compatibilitate în omul cu care îţi împarţi viaţa. Deoarece formaţi un tot unitar bine închegat, nu ai decât motive de bucurie.

Săgetător – Azi, partea mai puţin plăcută vine din faptul că toată agenda ţi se poate da peste cap, intervenind nececsitatea de a face tot felul de drumuri. Chiar dacă taci şi înghiţi, suporţi o situaţie care te dezavantajează clar, spune da unor condiţii! Consideră că orice mare scop necesită sacrificii. Simţi nevoia să te înconjori de persoane cu un efect tonic asupra ta şi dacă priveşti în jur, descoperi prieteni buni care îţi sunt alături necondiţionat.

Capricorn – Este foarte posibil să ai nevoie de o confirmare înainte de a te baza pe informaţiile excelente care sosesc azi, de aceea nu te grăbi să acţionezi! Poţi mobiliza cantităţi mari de energie pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, reuşind să colaborezi bine cu toţi colegii şi superiorii.
Profită de oportunităţi şi participă la un eveniment monden, vei face cunoştinţă cu mai multe persoane interesante şi utile ca relaţie pentru viitorul tău!

Vărsător – Azi eşti cu un cap deasupra tuturor şi te poţi remarca extrem de uşor, tocmai pentru că ai acumulat informaţia pe care ai ocazia de a o pune în lumină. Totuşi, ai tendinţa de a respinge sfaturile celor maturi dintr-un spirit de frondă care nu te caracterizează. Există cineva care are lucruri bune de împărtăşit. Se anunţă o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca cei necăsătoriţi să ia o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei.

Peşti – Fii cu băgare de seamă la starea emoţională şi nu te lăsa influenţat în decizii de acţiunile persoanelor din jurul tău, mai ales a angajaţilor. Este indicat să te ocupi de necesităţile cuiva din familie, aşadar asumă-ţi responsabilităţile cu maturitate şi nu neglija ceea ce trebuie să faci! Dacă vizita cuiva te ia prin surprindere sau nu îţi face plăcere, este recomandat să te eschivezi politicos, fără să răneşti sentimente.  
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci Ion Creangă
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...