Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 OCTOMBRIE. Leii trebuie să fie mai atenţi la portofel, fiindcă riscă să…

HOROSCOP 15 OCTOMBRIE. Leii trebuie să fie mai atenţi la portofel, fiindcă riscă să…

De: Cancan 15/10/2016 | 00:00
HOROSCOP 15 OCTOMBRIE. Leii trebuie să fie mai atenţi la portofel, fiindcă riscă să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Investeşte tot ceea ce ai mai bun în tine şi în dezvoltarea ta deoarece astăzi ţi se oferă ocazia de a cunoaşte mai multe şi de a progresa. Nu amâna pe mâine ceea ce poţi face acum, poate în viitor nu te vei mai lovi de aceleaşi ocazii şi oportunităţi. O rudă apropiată are nevoie de sprijinul tău moral, emoţional şi chiar material, aşa că fă tot posibilul pentru a te implica şi pentru a întinde o mână de ajutor!

Taur – Este posibil să primeşti oferte de colaborare, dar studiază-le cu atenţie deoarece se prea poate să se fi strecurat unele greşeli. Pune toate întrebările necesare pentru a te lămuri, pentru a aduna cât mai multe informaţii sau pentru a beneficia de o viziune mai largă asupra a ceea ce ţi se zice. Fii foarte ancorat în realitate şi nu te arunca cu capul înainte la prima propunere.

Gemeni – Bucură-te de prezenţa celor dragi în viaţa ta şi arată-le cât de mult îi iubeşti. Este un weekend benefic relaţiilor de familie, petrecerii timpului împreună şi discuţiilor de suflet. Deschide-ţi inima pentru a arăta iubire şi pentru a primi afectivitate, te vei umple de multă bucurie, linişte interioară şi echilibru. Pune accent pe valoarea adevărată şi nu pe partea financiară.

Rac – Situaţia de la locul de muncă poate fi destul de tensionată astăzi – multe sarcini de dus la bun sfârşit, încurcături, acte rătăcite, stres şi conflicte între colegi. Poţi depăşi acest moment dacă nu te laşi dus de val şi dacă nu acţionezi din impuls. Concentrează-te pe soluţii, nu pe probleme şi nu amâna pe mâine ceea ce poţi rezolva acum. Atenţie la disputele cu persoana iubită, s-ar putea ca situaţia să scape de sub control şi să te afecteze mai mult ca de obicei.

Leu – Iubirea şi relaţia de cuplu joacă un rol important în viaţa ta astăzi. Anumite decizii trebuiesc luate, dar încă nu te pripi! Cel mai indicat ar fi să renunţi la ceea ce spun alţii că ar fi bine să faci, la idei preconcepute sau la falsele aşteptări şi să cauţi adânc în sufletul tău, deoarece răspunsul potrivit va veni doar de la tine! Spre seară, fii cu băgare de seamă la portofel, ai putea să cheltui mai mult decât ţi-ai propus pe ceva care nu este de calitate sau de care nu ai cu adevărat nevoie!

Fecioară – Ziua în curs este favorabilă achiziţiilor unor obiecte folositoare căminului tău – decoraţiuni care să îţi înfrumuseţeze spaţiul, un mobilier care să dea o notă şic sau aparatură electronică care să îţi uşureze munca depusă. Cineva drag este alături de tine pentru a te susţine, pentru a te sfătui sau pentru a-ţi face un cadou! Datorită unor situaţii imprevizibile, un eveniment la care trebuia să participi s-ar putea să se anuleze. Foloseşte această situaţie în favoarea ta şi ocupă-te mai mult de tine şi de cei dragi.

Balanţă – Păstrează-te concentrat şi obiectiv faţă de ceea ce se întâmplă, prin prisma emoţiilor există posibilitatea de a nu vedea realitatea aşa cum este ea de fapt. Preocupă-te în mod deosebit de carieră, de imagine şi de statutul pe care îl ai. Este un moment favorabil în care să te afirmi, în care seriozitatea de care ai dat dovadă şi munca de până acum să îţi fie răsplătite şi în care să demarezi noi proiecte, favorabile din toate punctele de vedere.

Scorpion – Banii, afacerile, creditele şi datoriile sunt lucrurile cărora ar trebui sa le oferi cea mai mare importanţă astăzi. Este posibil ca relaţia cu un prieten sa aibă de suferit din această cauză, aşa că fii cu băgare de seamă la felul în care pui problema. Chiar dacă unele gânduri nu îţi dau pace, iar emoţiile o iau razna foarte uşor, nu te pripi să tragi concluzii.  Debarasează-te de lucrurile inutile şi fă cât mai mult loc în jurul tău şi în viaţa ta. Numai aşa vor putea ajunge la tine alte persoane sau obiecte!

Săgetător – Accentul cade astăzi pe relaţiile importante din viaţa ta şi pe cei pe care îi iubeşti cu adevărat! Spune vorbe frumoase, deschide-ţi inima, mărsturiseşte-ţi sentimentele şi lasă persoana de lângă tine să simtă ceea ce este înăuntrul tău! Invitaţia este aceea de a petrece o zi magică în cuplu şi de a te bucura de ceea ce îţi poate oferi această energie! Cineva îţi poate face o surpriză sau poţi primi o veste importantă, care te va bucura mult sau care îţi va rezolva o problemă cu care te confruntai.

Capricorn – Ziua în curs marchează un nou început de drum la finalul căruia să te simţi pus în valoare şi apreciat. Este indicat să te gândeşti la imaginea ta, să nu îţi fie frică să te afirmi şi să gândeşti pozitiv. Gândurile lansate azi sunt încărcate cu multă energie şi pot prinde repede viaţă! Totodată, energia pe care o degajă astrele te ajută să fii mai creativ, să vezi lumea mai colorat şi să te bucuri de lucrurile care îţi fac plăcere. Nu ezita să te deschizi către cei pe care ii iubeşti, vei primi înapoi multă linişte sufletească!

Vărsător – Este o zi favorabilă plimbărilor şi drumurilor de tot felul, dar una în care trebuie să fii cu băgare de seamă la felul în care îţi cheltui banii. Nu te grăbi şi gândeşte-te de două ori înainte de a te entuziasma, s-ar putea să îţi pară rău zilele viitoare. Totodată, există riscul ca cineva dintre cunoscuţi să îţi dea bătăi de cap şi să reacţioneze cu vehemenţă la modul în care pui problema. Este bine să priveşti situaţia cu îngăduinţă, să nu intri în conflict şi să îţi menţii calmul.

Peşti – Dacă ai senzaţia că te afli într-un carusel din care nu mai poţi coborî, încearcă să găseşti o variantă în care să echilibrezi planul familial cu cel profesional. Există posibilitatea ca multe emoţii să te copleşească astăzi, dar nu încerca să iei nimic în dramatic ci mai mult să îţi păstrezi logica şi spiritul analitic de care  dai dovadă mereu. Reevaluarea propriului sistem de valori şi a principiilor de viaţă ar trebui să fie principala ta preocupare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cu ce a ajuns să se ocupe Liviu Dragnea după ce a renunțat la vlogul culinar: „Am făcut firmele! În domeniile acesta ar merge în România”
Cu ce a ajuns să se ocupe Liviu Dragnea după ce a renunțat la vlogul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...