Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe…

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe…

De: Cancan 15/09/2016 | 00:55
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Comunicarea şi felul în care gândeşti sunt foarte importante astăzi. Ele pot influenţa în mod negativ sau pozitiv ceea ce întreprinzi. Dacă reuşeşti să-ţi foloseşti corect abilităţile de comunicare şi să transmiţi clar informaţia, poţi fi astăzi un liant excelent între colegii tăi. Încearcă să eviţi speculatiile financiare şi să fii mai cumpătat în privinţă cheltuielilor. Întotdeauna este bine să-ţi faci o rezervă pe care să te poţi bază la nevoie.  

Taur – Este foarte important felul în care gândeşti în această perioadă. Încearcă să găseşti moduri pozitive şi constructive de a rezolva problemele care apar. Orice este nou sau nonconformist te entuziasmează, îţi schimbă în bine starea de spirit. Caută un eveniment de acest fel şi invită-ţi prietenii. Cel mai bine ar fi să nu încerci să organizezi nimic forţat, ci să te laşi surprins de imprevizbil, bucurăndu-te de orice moment.

Gemeni – Simţi nevoia de mai multă libertate şi asta poate duce la anumite discuţii cu partenerul. Încearcă să fii autentic şi să discuţi deschis despre asta. Eficienţa este cea pe care trebuie să te bazezi astăzi. Învaţă să-ţi gestionezi timpul fiindcă vei fi suprasolicitat atât în plan profesional cât şi personal. Dacă faci mici pauze de relaxare, te vor ajuta să-ţi conservi mai bine energia şi să nu te laşi copleşit de starea de nelinişte şi agitaţie.

Rac-Ar fi indicat să nu investeşti prea multă energie şi bani în anumite proiecte ce sunt în derulare în această perioadă. Aşteaptă câteva săptămâni. Astrele favorizează viaţa socială şi cea personală, astfel încât, încearcă să nu refuzi nicio invitaţie din partea prietenilor sau chiar a colegilor. Totodată, astăzi îţi este benefică orice activitate care ţine de îngrijirea personală, de sănătatea fizică şi psihică şi, de asemenea, orice formă de deconectare.

Leu – Bazează-te pe raţiune şi încearcă să-ţi ordonezi ideile şi să exprimi cât mai clar tot ceea ce ai de spus deoarece astăzi este posibil să treci prea repede de la o idee la alta. Anumite credinţe şi convingeri pe care te-ai bazat până acum sunt puse sub semnul întrebării. Amâna puţin implementarea unor proiecte deoarece se anunţă anumite situaţii imprevizibile în domeniul financiar. Fii cumpătat cu cheltuielile.

Fecioară – Eficienţa şi spiritul practic te ajută să-ţi îndeplineşti cu succes sarcinile de serviciu în condiţiile în care se anunţă multă activitate la birou. Încearcă să preiei tu controlul asupra gândurilor. Observă-le la nivel conştient şi încearcă să schimbi un gând negativ, focalizându-te pe inversul lui. Weekendul se anunţă promiţător, rămâne la latitudinea ta dacă alegi să-l petreci mergând la aumite evenimente cu prietenii sau la o cină romantică.

Balanţă – Permite persoanelor la care ţii să te ajute. Dacă faci totul de unul singur şi nu-ţi iese, vei simţi frustrare. A apela la ceilalţi nu te face slab. Este posibil să apară unele tensiuni în familie. Ar fi indicat să nu treci totul prin filtrul emoţiilor pentru a nu te lăsa copleşit de aceste evenimente. În această perioadă ar fi indicat să-ţi asumi anumite responsabilităţi în relaţia de cuplu. Partenerul are nevoie de atenţia şi de înţelegerea ta.

Scorpion – Focalizează-te cât de mult poţi pe dialog. Astfel, poţi evita anumite conflicte ce se află în stare latentă şi pot izbucni în orice moment. Astrele nu favorizează domeniul financiar fiind posibil să ai parte de anumite încercări. Fii mai atent şi mai restrictiv când vine vorba de cheltuieli. Foloseşte-te de latura ta creatoare şi de imaginaţia care te caracterizează atât de bine pentru a găsi modalităţi inedite de a-ţi majora bugetul.

Săgetător-Astăzi, relaţiile tale pot fi supuse unor mici teste. Însă, dacă ţii cont de nevoile ambelor părţi şi eşti deschis şi cooperant totul va fi bine. Cu iubire îndepărtezi vechile scheme negative şi poţi accepta un alt mod de gândire, adică la trecerea de la jumătatea goală la cea plină a paharului. Încearcă să te detaşezi pe cât posibil de tensiunile care pot apărea între membrii familiei. Ar fi benefic dacă ai petrece mai mult timp cu ţine însuţi.

Capricorn – Încearcă să găseşti modalităţi prin care să te menţii într-o formă fizică şi psihică cât mai bună şi, astfel să-ţi regăseşti echilibrul interior. Indicaţia astrelor este aceea de a te detaşa cât mai mult, astfel încât să nu pui la suflet tot ce ţi se spune şi, mai ales, să nu crezi tot ceea ce ţi se spune. Este posibil să te încerce un sentiment de nesiguranţă în ceea ce priveşte serviciul tău, dar în realitate, lucrurile nu stau aşa rău. Fii implicat cât mai mult.

Vărsător – Astăzi fii cât mai practic şi gestionează-ţi timpul în aşa fel încât să poţi menţine în echilibru atât planul personal cât şi pe cel personal. Autosugestia este importantă atunci când ai gânduri negative. Preia controlul asupra lor şi schimbă tu aceste gânduri cu delicateţe dar şi cu fermitate. Dacă tocmai se încheie un capitol din viaţă ta, încearcă să ai încredere în intuiţia ta şi, de asemenea, curajul de a arată  cine eşti cu adevărat.

Peşti – Este posibil ca stările tale să fie foarte schimbătoare azi şi acest lucru să-ţi afecteze relaţiile cu ceilalţi. Petrece mai mult timp cu ţine însuţi pentru a te echilibra. În planul serviciului, pot apărea mici incidente, iar asta să survină datorită unei comunicări deficitare. Spune sincer celorlalţi dacă te deranjează ceva sau dacă eşti apăsat de o anumită responsabilitate. Fii cu băgare de seamă şi la sănătate, ai nevoie de mai multă odihnă şi detaşare.  

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...